Waregem – Oostende 1:2 (kon.)
konec
SV Zulte-Waregem
1:2 (1:1)
KV Oostende
Pátek 29.04.2016, 20:35 • Regenboogstadion (Waregem) • Belgická Jupiler Pro League • O titul
Předzápasové kurzy
     
    88
    Žlutou kartu dostává De Ridder (SV Zulte-Waregem), a to za podražení Sianiho.
     
    86
    Na přihrávku za obranu si na levé straně velkého vápna naběhl Meïté, ale výhru svého týmu nepotvrdil. Přestože se mu podařilo přelobovat Steppeho, míč v síti neskončil.
    75. Knowledge MUSONA - 1:2
     
    75
    Oostende právě vstřelilo branku!
    Tento gól se jen tak nevidí! KNOWLEDGE MUSONA před obráncem tečoval míč a už se zdálo, že ho do svých rukavic lapí Steppe. Jenže ten si tak dlouho dával přednost se Samim, až se Musona dostal k dorážce a´Oostende tak opět vede.
     
    74
    Střídání v týmu KV Oostende: ze hřiště odchází Berrier, přichází Jonckheere.
     
    72
    Střídání v týmu KV Oostende: z hrací plochy odstupuje Lukaku, kterého vystřídá Milić.
     
    70
    Tohle se nedělá! Siani (KV Oostende) nestačil Leyemu, a tak ho bez pokory podrazil. Oprávněnému trestu žluté karty se nemůže divit.
     
    68
    Další obrovská šance Oostende! Jeden z hostujících hráčů přeloboval vyběhnuvšího Steppeho, balon ale dopadl jen na horní síť. Obrana Zulte by si měla dávat podstatně větší pozor, objevují se v ní totiž velké skuliny, čehož svěřenci trenéra Vanderhaegheho hojně využívají.
     
    67
    Střídání v týmu SV Zulte-Waregem: ze hřiště odchází Poletanović, přichází Thiam.
    62.
     
    62
    To ale neplatí pro situaci ze dvaašedesáté minuty, kdy hosté založili rychlý brejk. Adresátem přihrávky z pravé strany se stal Akpala a balon poslal kolem vyběhnuvšího Steppeho. Gólman Waregemu se po míči jen ohlédl a zhluboka si oddechl, když uviděl, že skončil jen několik decimetrů od tyče.
     
    58
    První střídání v týmu KV Oostende: ze hřiště odchází Canesin, trenér Vanderhaeghe posílá do hry Musonu.
     
    52
    Domácí táhli útok po pravé straně, odkud do pokutového území byla poslána přihrávka pro Kayu. Ten si zhruba na hranici velkého vápna zpracoval míč a poté vystřelil, jeho hbitý pokus prolétl těsně nad břevnem.
     
    34
    Má předchozí slova právě podtrhl Verboom, který si uvnitř velkého vápna naskočil na centr zleva a k vypuknutí gólové radosti mu scházela jen o něco přesnější muška.
     
    26
    Poletanović (SV Zulte-Waregem) na útočné polovině byl pozdě v souboji a za podražení Canesina inkasoval žlutou kartu.
    23. M'Baye LEYE - 1:1
     
    23
    Waregem právě vstřelil branku!
    Radost fotbalistů Oostende ze vstřelené branky neměla dlouhého trvání, prakticky vzápětí je totiž vyrovnáno. Na Kayův centr z rohového kopu si naskočil osamocený M'BAYE LEYE, který se odtrhl od chumlu hráčů, a z bezprostřední blízkosti hlavou nedal Ovonovi sebemenší šanci.
    21. El GHANASSY - 0:1
     
    21
    Oostende právě vstřelilo branku!
    Je to gól a hráči hostujícího celku se oprávněně radují! Po zisku míče ve středu hřiště dostal parádní přihrávku do běhu YASSINE EL GHANASSY a zužitkoval ji střelou podél vyběhnuvšího gólmana.
     
    11
    První větší šance zápasu se zrodila v jedenácté minutě a objevil s v ní Leye. Na hlavu hráče domácího celku přilétl míč po centru z levého okraje pokutového území, ale protože byl tísněn Godeauem, z velmi dobré pozice na hranici malého vápna nedokázal přesně zacílit. Hra tak bude navázána pouze odkopem, který s největší pravděpodobností provede gólman Ovono.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 23. Leye – 21. El Ghanassy, 75. Musona

    Karty:   26. Poletanović (WAR), 88. De Ridder (WAR) – 70. Siani (OOS)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 6:7. Rohy: 5:2.
    SV Zulte-Waregem: Steppe – Sami, Dalsgaard, Verboom, Kaya, Cordaro, Lepoint, De Ridder, Leye, Meïté, Poletanović (67. Thiam)
    Náhradníci: Bossut – Baudry, Thiam, Buyl, Benteke, Mendy, Zaidi

    KV Oostende: Ovono – Rozehnal, Godeau, Lukaku (72. Milić), Siani, Jali, Berrier (74. Jonckheere), Vandendriessche, Canesin (58. Musona), Akpala, El Ghanassy
    Náhradníci: Biebauw – Capon, Milić, Jonckheere, Musona, Pedersen, De Schutter

    Rozhodčí: Lardot – Conotte, Godelaine
    bahis siteleri