Mattersburg – Rapid 0:2 (kon.)
konec
SV BauWelt Koch Mattersburg
0:2 (0:1)
SK Rapid Vídeň
Neděle 08.05.2016, 16:30 • Pappelstadion (Mattersburg) • Rakouská Bundesliga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
    90+3. Philipp PROSENIK - 0:2
     
    90+3
    Rapid právě vstřelil branku!
    Hofmann po zisku míče dlouhým pasem vybídl do úniku PHILIPPA PROSENIKA, který před hranicí pokutového území přeloboval vyběhnuvšího Borenitsche a zpečetil tak vítězství svého celku.
     
    87
    Střídání v týmu SK Rapid Vídeň: ze hřiště odchází Kainz, přichází Prosenik.
     
    86
    Tomi (SK Rapid Vídeň) v přerušené hře zakopl míč a za nesportovní chování mu byl zcela správně vyměřen žlutý trest.
     
    72
    Třetí a zároveň poslední střídání v týmu SV Mattersburg: ze hřiště odchází Bürger, přichází Templ.
     
    71
    Do nadějné střelecké pozice se dostal Pink, který si na pravé straně velkého vápna hrudí zpracoval míč a poté vypálil k bližší tyči. Balon kolem této brankové konstrukce pouze proletěl.
    68. Bürger uvnitř vápna teatrálně upadl
     
    68
    Teatrální pád uvnitř pokutového území předvedl Bürger (SV Mattersburg), jeho malé divadlo ovšem nezůstalo bez odezvy ze strany hlavního arbitra, který simulantovo vystoupení ocenil žlutě zbarvenou kartou.
     
    64
    Střídání v týmu SV Mattersburg: odpracováno má Perlak, zahraje si Pink.
     
    58
    Střídání v týmu SV Mattersburg: z utkání odstupuje Sprangler, jeho místo zaujme Ibser.
     
    57
    Žlutou kartu vyfasoval také Florian Kainz (SK Rapid Vídeň) a to po zákroku na unikajícího Röchera. Hráč hostujícího týmu se provinil podražením kousek za půlící čárou.
     
    55
    Příliš pozdě byl v souboji o míč Jano (SV Mattersburg) a za svůj faul uviděl žlutou kartu.
     
    53
    Schrammel se prezentoval výtečným centrem zleva a balon směřoval na zadní tyč. Tam si nabíhal Schobesberger, který brankáře Mattersburgu pořádně protáhl. Míč po zákroku Borenitsche skončil nad břevnem a následovat tak bude roh.
     
    50
    To se ale nepovedlo a do zakončení se dostal Schrammel. Hráč hostujícího týmu vypálil z rohu vápna a jeho pokus mírně tečoval obránce. Borenitsch na byl pozorný, na změnu směru míče dokázal zareagovat a balon vyrazil.
     
    46
    O poločasové přestávce proběhlo v týmu SK Rapid Vídeň střídání: do druhé půle nenastoupil Dibon, místo něhož přišel na hřiště Schaub.
     
    39
    A další šance Rapidu Vídeň! Na hranici šestnáctky si balon navedl Schobesberger a jeho zakončení prosvištělo zhruba metr od pravé konstrukce brány. Borenitsch se po míči stačil pouze ohlédnout.
     
    37
    Rozdíl ve skóre mohl být už dvougólový! Prietl byl adresátem precizní přihrávky do volného prostoru a zpoza pokutového území vyprodukoval nebezpečnou křižnou střelu, která směřovala k pravé tyči. Gólman Mattersburgu už byl překonán, avšak na brankové čáře ho skvěle zastoupil obránce Novak.
     
    27
    Náskok svého celku se pokusil zdvojnásobit Pavelic, který napřáhl k ráně snad ze třiceti metrů od brány. A nemířil vůbec špatně, balon po jeho doslova dělové ráně prolétl zhruba půl metru vedle levé tyče. Borenitsch si pouze zhluboka oddechl a může provést odkop od své svatyně.
    17. Mario PAVELIC - 0:1
     
    17
    Rapid právě vstřelil branku!
    Hosté krátce po čtvrthodině hry otevírají gólový účet zápasu! Přihrávku do volného prostoru obdržel MARIO PAVELIC, který se příliš nerozmýšlel a ze střední vzdálenosti vyslal nádhernou jedovatou střelu, po které míč zamířil do levého horního rohu brány. Gólman domácího týmu si na míč sice sáhl, zabránit v cestě do sítě mu však nedokázal a kapituloval.
     
    13
    První větší šanci evidujeme ve třinácté minutě a objevil se v ní Prietl. Hráč domácího klubu podnikl sólo, během kterého se zbavil několika obránců a poté z hranice velkého vápna vystřelil. Jeho křižný přízemní pokus prosvištěl jen těsně vedle levé tyče Strebingerovy svatyně.
     
    10
    Vynucené střídání v týmu SK Rapid Vídeň: s Auerem, který byl ve zmíněném souboji faulován, to nevypadá vůbec dobře a hřiště musí opustit dokonce na nosítkách. Zraněného spoluhráče přichází nahradit Schrammel.
     
    7
    Au, to muselo bolet! Höller (SV Mattersburg) vlétl do souboje jako utržený ze řetězu a svého soupeře porazil na zem. Hráč hostujícího týmu se z ní zvedal jen velmi těžce a momentálně je v péči týmových lékařů. Doufejme, že se nejedná o nic vážného. Hříšník za svůj prohřešek uviděl žlutou kartu a nemůže se vůbec divit.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 17. Pavelic, 90+3. Prosenik

    Karty:   7. Höller (MTT), 55. Jano (MTT), 68. Bürger (MTT) – 57. Kainz (RVI), 86. Tomi (RVI)


    Držení míče: 27 % : 73 %.
    Střely na branku: 0:7. Střely mimo: 7:6. Rohy: 6:9. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 10:9.
    SV BauWelt Koch Mattersburg: Borenitsch – Höller, Malic, Mahrer, Novak – Jano – Prietl, Perlak (64. Pink), Sprangler (58. Ibser), Röcher – Bürger (72. Templ)
    Náhradníci: Maksimenko, Ibser, Templ, Rath, Böcskör, Pink, Ertlthaler

    SK Rapid Vídeň: Strebinger – Pavelic, Sonnleitner, Dibon (46. Schaub), Auer (10. Schrammel) – Grahovac, Schwab – Schobesberger, Hofmann, Kainz (87. Prosenik) – Tomi
    Náhradníci: Schrammel, Schaub, Nutz, Knoflach, Kuen, Alar, Prosenik

    Rozhodčí: Muckenhammer – Kühr, Stangl
    bahis siteleri