Rusko – Norsko 3:0 (kon.) | Kanada – Francie 4:0 (kon.) | Dánsko – Kazachstán 4:1 (kon.)
Německo – Maďarsko 4:2 (kon.)
konec
Rusko
3:0 (0:0, 2:0, 1:0)
Norsko
Pondělí 16.05.2016, 15:15 • VTB Ice Palace, Moskva • Mistrovství světa • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:31 Roman LJUBIMOV - 3:0

     
    42:31
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak to je opravdu nečekaný gól. Střela Jemelina od modré skončila na zadním mantinelu, odkud se puk ale odrazil přímo do brankoviště, kde čekal ROMAN LJUBIMOV, který touš v letu doklepl za Söbergova záda! Asistence: Alexej Jemelin a Dmitrij Orlov.
    37:52 Artemij PANARIN - 2:0

     
    37:52
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen se ruskému kanonýru ARTEMIJI PANARINOVI podařilo skórovat! Šipačjov vybojoval na středu hřiště puk, vybruslil s ním až do mezikruží, kde přihrál k tyčce, kde již čekal střelec gólu, který bekhendem prohodil Söberga! Asistence: Vadim Šipačjov.
    22:09 Ivan TĚLEGIN - 1:0

     
    22:09
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná svého tlaku využívá, střílenou přihrávku v podání Orlova usměrnil mezi tři tyče IVAN TĚLEGIN! Asistence: Dmitrij Orlov a Sergej Kalinin.
    Cestu našich mladých reprezentantů U18 šampionátem ve Finsku si můžete připomínat originálním dresem. Ten nyní můžete získat v této aukci.

    Vojta Pojer

    Branky a nahrávky: 23. Tělegin (Orlov, Kalinin), 38. Panarin (Šipačjov), 43. Ljubimov (Jemelin, Orlov)


    Rusko: Sorokin (Šesťorkin) – Vojnov, Jemelin, Antipin, Čudinov, Zajcev, Marčenko, Orlov – Ovečkin, Kuzněcov, Burmistrov – Dacjuk, Sannikov, Širokov – Panarin, Dadonov, Šipačjov – Tělegin, Kalinin, Ljubimov – Plotnikov.
    Norsko: Söberg (Volden) – Holos, Nörstebö, Johannesen, Tollefsen, Trygg, Ödegaard – Haga, Martinsen, Zuccarello – Olimb K., Olimb M., Rosseli Olsen – Bastiansen, Roymark, Forsberg – Trettenes, Stene, Roest – Ask, Dahlström.

    Rozhodčí: Björk (SWE), Piechaczek (GER) – Nieminen (FIN), Pihlblad (SWE)

    Diváci: 12116
    bahis siteleri