Waregem – Club Bruggy 0:2 (kon.) | Oostende – Gent 0:1 (kon.) | Genk – Anderlecht 5:2 (kon.)
konec
KRC Genk
5:2 (1:1)
RSC Anderlecht
Čtvrtek 19.05.2016, 20:35 • Cristal Arena (Genk) • Belgická Jupiler Pro League • O titul
Předzápasové kurzy
    90+1. Nikolaos KARELIS - 5:2
     
    90+1
    Genk právě vstřelil branku!
    Jen co přišel na hřiště, zapsal se mezi střelce. Řeč je o řeckém útočníkovi NIKOLAOSI KARELISOVI, který se objevil ve střelecké pozici a po odrazu míče od země okamžitě vypálil. Ale panečku jak pěkně! Svá mířidla srovnal dokonale a vymetl pavučinku v levém horním rohu Protovy svatyně. Brankář Anderlechtu sice vyskočil do vzduchu jako na trampolíně, ale na míč nedosáhl a popáté v zápase kapituloval.
    78. Onyinye NDIDI - 4:2
     
    78
    Genk právě vstřelil branku!
    Fanoušci Genku mají opět důvod k radosti! Úsměvy na jejich tvářích vykouzlil ONYINYE NDIDI, jenž se odhodlal ke střele kousek před šestnáctkou a svůj přízemní pokus umístil neomylně k levé tyči. Proto si na balon sice sáhl, zabránit v cestě do sítě mu ale nedokázal.
    76. Alejandro POZUELO - 3:2
     
    76
    Genk právě vstřelil branku!
    Odpověď na předchozí otázku získáváme relativně brzy. ALEJANDRO POZUELO napřáhl ke střele zpoza pokutového území a trefil se parádně, když balon nasměroval do pravého horního rohu brány. Tohla byla opravdu výstavní rána španělského záložníka.
    65. Thomas BUFFEL - 2:2
     
    65
    Genk právě vstřelil branku!
    K obrovské radosti příznivců domácího klubu je vyrovnáno! Pozuelo rozehrával přímý volný kop z levé strany a ačkoliv byl jeho centr odvrácen, domácí zůstali u míče a z levého okraje vápna byl balon kopnut na zadní tyč, kde jej kolem obránce poslal do brány kapitán THOMAS BUFFEL.
    60. Matías SUÁREZ - 1:2
     
    60
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Oslabený hostující celek si bere vedení zpět! Đuričić, střelec úvodního gólu duelu, adresoval přesnou přihrávku MATÍASI SUÁREZOVI a ten poslal balon až za Bizotova záda.
    45+2. Leon BAILEY - 1:1
     
    45+2
    Genk právě vstřelil branku!
    Hosté byli myšlenkama už nejspíš v kabině, ale to neměli dělat. Genk totiž po zblokované ráně Buffela rozehrával roh a krátce po jeho provedení vyrovnal na 1:1. Z chumlu hráčů se míč odrazil na kopačku LEONA BAILEYHO a talentovaný Jamajčan vyslal z hranice velkého vápna nechytatelný projektil umístěný k pravé tyči.
    25. Filip ĐURIČIĆ - 0:1
     
    25
    Anderlecht právě vstřelil branku!
    Skóre na jeho ukazateli se poprvé v dnešním zápase mění! Parádní přihrávku od levého okraje vápna dostal do předbrankového prostoru FILIP ĐURIČIĆ, který číhal na zadní tyči, odkud z bezprostřední blízkosti usměrnil míč do sítě, a otevřel tak gólový účet utkání.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 45+2. Bailey, 65. Buffel, 76. Pozuelo, 78. Ndidi, 90+1. Karelis – 25. Đuričić, 60. Suárez

    Karty:   75. Dewaest (GNK), 90+2. Karelis (GNK) – 52. Praet (AND)   10. Okaka (AND)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 6:9. Střely mimo: 6:3. Rohy: 5:11.
    KRC Genk: Bizot – Walsh, Dewaest, Kabasele, Uronen – Kebano (71. de Camargo), Ndidi, Pozuelo (82. Kumordzi) – Buffel, Samatta, Bailey (90. Karelis)
    Náhradníci: Tshimanga, Karelis, Hamalainen, Kumordzi, de Camargo, Wouters, Köteles

    RSC Anderlecht: Proto – De Medina, Mbodji, Nuytinck, N'Sakala (79. Ezekiel) – Acheampong, Đuričić (81. Lukebakio), Tielemans – Praet, Okaka, Suárez
    Náhradníci: Conté, Boeckx, Trézéguet, Sylla, Ezekiel, Roef, Lukebakio

    Rozhodčí: Delferière – De Neve, Hutsebaut
    bahis siteleri