USA – Ekvádor 2:1 (kon.)
konec
USA
2:1 (1:0)
Ekvádor
Pátek 17.06.2016, 03:30 • CenturyLink Field, Seattle, USA (kapacita: 67.385) • Copa América • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    84
    Další žlutou kartu tohoto zápasu ukazuje hlavní sudí Bradu Guzanovi (USA), jenž takticky zdržoval navázání hry.
     
    73
    Napravo pronikajícího Paredese ještě před šestnáctkou stáhl k zemi Alejandro Bedoya (USA), který se po inkasování žluté karty stává dalším hráčem, jenž si nezahraje semifinále.
     
    64
    Juan Carlos Paredes (ECU) nyní šel do souboje s Woodem hodně nebezpečně a nohu vytáhl až k hlavě domácího reprezentanta. Žlutá karta znamená, že si Paredes, stejně jako Wood, nezahraje v případném semifinále.
     
    53
    Zatímco Jones teprve pomalu míří ze hřiště, hlavní rozhodčí již nechal pokračovat ve hře. Následoval další faul a žlutá karta pro Bobbyho Wooda (USA).
     
    52
    Přímo červenou kartu ale ještě dostává i Jermaine Jones (USA), jenž byl hodně aktivní v následné strkanici. Žádný úder do tváře či něco podobného ale vidět nebyl a jedná se tak o opravdu hodně přísné rozhodnutí!
    52. Faul Antonia Valenciy, který znamenal druhou žlutou kartu a konečnou pro záložníka Manchesteru United
     
    52
    No páni tak tady se začínají dít věci! Antonio Valencia (ECU) nevybíravě podkopl Bedoyu a dostává druhou žlutou kartu v utkání!
     
    37
    Antonio Valencia (ECU) se snažil zpracovat míč, ale místo toho kopl hlavičkujícího Brookse a dostává první žlutou kartu zápasu.

    Lukáš Podleśny

    Branky: 22. Dempsey (Jones), 65. Zardes (Dempsey) – 74. Arroyo (W. Ayoví)

    Karty:   53. Wood (USA), 73. Bedoya (USA), 84. Guzan (USA) – 37. A. Valencia (ECU), 64. Paredes (ECU)   52. A. Valencia (ECU)   52. Jones (USA)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 4:10. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 12:13.
    USA: Guzan – Besler, Cameron, Brooks, Johnson – Zardes (90+4. Birnbaum), Bradley, Jones, Bedoya (81. Zusi) – Dempsey (74. Beckerman), Wood.
    Náhradníci: Howard, Horvath – Birnbaum, Nagbe, Orozco, Beckerman, Kitchen, Pulisic, Wondolowski, Zusi, Castillo.

    Ekvádor: Alexander Domínguez – Paredes (82. J. Ayoví), A. Mina, Erazo, W. Ayoví – Noboa (62. Gaibor), Gruezo (72. Ramírez) – A. Valencia, Arroyo, Montero – E. Valencia.
    Náhradníci: Banguera, Dreer – Ramírez, Gaibor, F. Martínez, Mena, Larrea, J. Ayoví, Cazares, Arboleda, Achilier, Bolaños.

    Rozhodčí: Wilmar Roldán – Alexander Guzmán, Wilmar Navarro (vš. COL)

    Diváci: 47 322
    bahis siteleri