Cracovia – Žilina 1:2 (kon.) | Myjava – Zlín 2:0 (kon.) | Č. Budějovice – Znojmo 2:3 (kon.)
Jablonec – Neugersdorf 4:2 (kon.)
konec
TJ Spartak Myjava
2:0 (1:0)
FC Zlín
sk Středa 22.06.2016, 17:00Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Prípravné stretnutie medzi Spartakom Myjava a FC Fastavom Zlín sa skončilo, po výsledku 2:0 sa z výhry teší domáci celok zo Slovenska.

    S týmto konštatovaním a prianím pekného zvyšku dňa sa už s vami lúčim. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (18:51:27)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    90
    Prebieha posledná minúta zápasu.
     
    89
    Napokon z toho ale nebolo nič zaujímavé, sledovali sme len odvrátený center z pravej strany, pričom lopta následne zapadla až na obrannú polovicu Spartaka Myjavy.
     
    88
    Ešte jeden roh pre Myjavu.
     
    87
    Posledné 3 minúty zápasu, pri lopte bol gólman Holý, ktorý sa takmer dopustil fatálnej chyby, keď loptu poslal len niekoľko centimetrov od domácich futbalistov.
     
    86
    Pasivita Zlína umožňuje Myjave skúšať si rôzne herné situácie, momentálne skutočne môžeme vravieť o hre mačky s myšou. Aj keď sa zdá, že po myši už lenivie aj mačka.
     
    85
    Do konca zápasu ostáva ešte približne 5 minút, pochopiteľne za predpokladu, že sa nebude nadstavovať ani sekunda. To je samozrejme na posúdení rozhodcu, aj keď veľa dôvodov, zdá sa, na to nemá.
     
    84
    Prehnanú snahu neprejavuje ani Zlín, ktorý sa už zrejme s faktom, že zo Slovenska si dnes výhru neodnesie, zmieril.
     
    83
    Hra teraz poriadne stratila na svojom tempe, pri lopte je Myjava, ktorá už ale nemá záujem útočiť. Zdá sa tak, že v závere budeme sledovať už len vyčkávanie na hvizd.
     
    81
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Daniel, prichádza Copko.
     
    80
    Striedanie v tíme FC Fastav Zlín: z ihriska odchádza Červenka, prichádza Motal.
     
    79
    Táto štandardka ale nepriniesla nič zaujímavé, hoci sa Zlín dostal k zakončeniu hlavou, to bolo len veľmi nepresné.
     
    78
    Sledovali sme viacero nepresností na oboch stranách, hra sa teraz sústreďovala na polovici Myjavy, kde sa hosťom podarilo vyslať zaujímavý strelecký pokus, ktorý bol ale včas zblokovaný na rohový kop.
     
    77
    Nuž, Zlín po dnešku rozhodne nebude môcť byť spokojný ako s výsledkom, tak ani s predvedenou hrou. Od tímu spoza rieky Moravy očakávali nepochybne viac aj domáci priaznivci, ktorí sa ale tešia z dvojgólového vedenia.
    76. Peter SLÁDEK - 2:0
     
    76
    Myjava dala gól!
    Tak konečne prišlo nejaké oživenie v podobe druhého gólu Myjavy, ktorej už teraz víťazstvo unikne len veľmi ťažko. Do listiny strelcov sa zapísal aj PETER SLÁDEK.
     
    75
    Zápas sa pomaly chýli ku svojmu koncu, ostáva odohrať ešte približne 15 minút. Uvidíme, či sa hlavný arbiter rozhodne k tomuto času niečo nadstaviť, veľa dôvodov na to totiž nemá.

    Lukáš Pancurák

    Branky: 32. Kolár, 76. Sládek


    TJ Spartak Myjava: Hruška – Mehremić, Ostojić, Machovec. Kóňa (46. Marček), Beňo, Kolár (61. Sládek), Duga (62. Pekár), Bílovský, Daniel (81. Copko), Kukoľ (C) (73. Abrahám)
    Náhradníci: Solnička – Pekár, Černáček, Ferenčič, Marček, Copko, Abrahám, Sládek

    FC Zlín: Holý – Malý, Hubáček, Glowicki, Karas, Poznar, Živulič, Pazdera, Vukadinovič, Hájek, Jordan, Červenka (80. Motal)
    Náhradníci: Dostál – Hnaníček, Holík, Kučera, Janíček, Matějov, Chwaszcz, Kopečný, Jugas, Bartolomeu, Motal, Bačo
    bahis siteleri