Cracovia – Žilina 1:2 (kon.) | Myjava – Zlín 2:0 (kon.) | Č. Budějovice – Znojmo 2:3 (kon.)
Jablonec – Neugersdorf 4:2 (kon.)
konec
TJ Spartak Myjava
2:0 (1:0)
FC Zlín
sk Středa 22.06.2016, 17:00Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    87
    Posledné 3 minúty zápasu, pri lopte bol gólman Holý, ktorý sa takmer dopustil fatálnej chyby, keď loptu poslal len niekoľko centimetrov od domácich futbalistov.
     
    81
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Daniel, prichádza Copko.
     
    80
    Striedanie v tíme FC Fastav Zlín: z ihriska odchádza Červenka, prichádza Motal.
     
    78
    Sledovali sme viacero nepresností na oboch stranách, hra sa teraz sústreďovala na polovici Myjavy, kde sa hosťom podarilo vyslať zaujímavý strelecký pokus, ktorý bol ale včas zblokovaný na rohový kop.
    76. Peter SLÁDEK - 2:0
     
    76
    Myjava dala gól!
    Tak konečne prišlo nejaké oživenie v podobe druhého gólu Myjavy, ktorej už teraz víťazstvo unikne len veľmi ťažko. Do listiny strelcov sa zapísal aj PETER SLÁDEK.
     
    73
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Kukoľ, prichádza Abrahám.
     
    70
    Tak teraz to Myjava nemyslela vôbec zle, tvrdá rana medzi tri žrde pristála na rukaviciach Holého, odkiaľ sa lopta odrazila opäť k domácim, avšak tí už doraziť nedokázali.
     
    68
    V pokutovom území teraz padol jeden z domácich, ktorý si ešte pýtal penaltu. Nič také sa ale nedialo, loptu do svojej moci získal Holý, ktorý bude rozohrávať.
     
    62
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Duga, prichádza Pekár.
     
    61
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Kolár, prichádza Sládek.
     
    59
    Nuž, podstatne zaujímavejšia! Na loptu si teraz musel dať pozor aj Holý, ktorý medzi tromi žrďami nezaváhal a nebezpečne vyzerajúci projektil ukryl vo svojich rukaviciach.
     
    46
    Striedanie v tíme Spartak Myjava: z ihriska odchádza Kóňa, prichádza Marček.
    44. Druhý gól Myjavy neplatil pro ofsajd
     
    44
    A zdalo sa, že sa aj vypomstí! Myjava totiž pridala aj druhý gól, v tomto prípade ale platiť nemohol. Padol totiž len z ofsajdovej pozície.
     
    41
    Kóňa s Dugom teraz o loptu neúnavne bojovali pred pokutovým územím svojho súpera, aby ju napokon predsa len získali a poslali spoluhráčom. Tí ale boli veľmi nepresní a trafili len ochrannú sieť za Holého bránou.
     
    34
    Myjava bola teraz veľmi blízko k streleniu druhého gólu, obrana Zlína zaspala na vavrínoch a v strede pokutového územia ponúkla súperovi dostatok priestoru, našťastie pre hostí Spartak tento fakt nevyužil.
     
    32
    Myjava dala gól!
    Povestné nedáš-dostaneš platilo v tomto prípade dokonalo a Myjava tak vedie! Domáci celok sa postaral o rýchly prechod stredom poľa, na konci celej akcie napokon stál ĽUBOŠ KOLÁR, ktorý sa už nemýlil.
     
    32
    Tak túto situáciu teraz Myjava poriadne podcenila. Loptu totiž posunula priamo súperovi, ktorý s ňou prešprintoval polovicu ihriska, napokon ale napálil len do pozorného Hrušku.
     
    23
    Ľuboš Kolár sa prezentoval peknou individuálnou akciou, ktorú napokon ukončil zasekávačkou v pokutovom území a následným centrom odtiaľ, avšak lopta prepadla Kolárovmu spoluhráčovi popod nohu a gól tak nepadol.
     
    10
    To Myjava sa môže popýšiť omnoho krajším futbalom, tentokrát to domáci skúšali zaujímavým centrom do vápna, avšak v tomto priestore sa najlepšie zorientoval Holý, ktorý loptu ukryl vo svojich rukaviciach.
     
    4
    Tak toto je mimoriadne nepríjemné! Gólman Hruška sa v súboji pred malým vápnom zrazil so súperom, ktorý mu nešťastne trafil nohu v oblasti členka. Toto nevyzerá vôbec dobre!

    Lukáš Pancurák

    Branky: 32. Kolár, 76. Sládek


    TJ Spartak Myjava: Hruška – Mehremić, Ostojić, Machovec. Kóňa (46. Marček), Beňo, Kolár (61. Sládek), Duga (62. Pekár), Bílovský, Daniel (81. Copko), Kukoľ (C) (73. Abrahám)
    Náhradníci: Solnička – Pekár, Černáček, Ferenčič, Marček, Copko, Abrahám, Sládek

    FC Zlín: Holý – Malý, Hubáček, Glowicki, Karas, Poznar, Živulič, Pazdera, Vukadinovič, Hájek, Jordan, Červenka (80. Motal)
    Náhradníci: Dostál – Hnaníček, Holík, Kučera, Janíček, Matějov, Chwaszcz, Kopečný, Jugas, Bartolomeu, Motal, Bačo
    bahis siteleri