Eagles Chrudim – SK Černošice "B" 9:5 (kon.) | Storm Praha "B" – Nová Paka 5:13 (kon.) | Uh. Hradiště – Lomnice n/P 9:5 (kon.)
Nová Paka – Polička 3:12 (kon.) | Lomnice n/P – Eagles Chrudim 3:7 (kon.) | Storm Praha "B" – Polička 3:3 (kon.)
SK Černošice "B" – Uh. Hradiště 8:7 (kon.)
konec
HC Lomnice nad Popelkou
3:7 (1:0, 1:1, 1:4, 0:2)
IHC Eagles Chrudim
Sobota 25.06.2016, 17:00 • Zimní stadion Polička • Finálový turnaj Stilmat první ligy inline hokeje
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Ke svým druhým zápasům ve skupině "A" nastoupí Chrudim a Lomnice nad Popelkou. Obě jejich předchozí utkání skončila shodně 9:5. Akorát s odlišným výsledkem. Eagles si poradili s Černošicemi, zatímco Lomnice podlehla Uherskému Hradišti.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Lomnice nad Popelkou: Vinklář (Mrázek) – L. Syrovátka, Junek, J. Syrovátka "C", Páv, Martinec, Karásek, Maryška, Kotula

    IHC Eagles Chrudim: Ament – Nevečeřal, Sýkora, Kišš, Plch, Novák, Drtina, D. Komárek, F. Komárek

    Rozhodčí: Petr Karlík, Jan Pechánek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:30
    V úvodu zápasu operuje s kotoučem na hokejkách Lomnice. Do první střely se dostal z osy Vladimír Martinec, ale narazil jen na připraveného Amenta.
     
    01:12
    Na druhé straně se protáhl před kasu Jiří Plch. Napoprvé se mu nepovedlo zakončit, druhý pokus skončil na hrudi Lukáše Vinkláře.
     
    01:38
    Vyloučení v týmu HC Lomnice nad Popelkou (L. Syrovátka – 1,5 min., sekání).
     
    02:16
    Eagles kombinují před brankou Lomnice nad Popelkou. Zatím se však nedostali k jejímu ohrožení.
     
    02:46
    Teď už to vyšlo, ale zakončení mířilo jen do nohou bránícího hráče, následnou přihrávku před prázdnou zastavil pohotový Petr Karásek.
     
    03:33
    Lomničtí jsou v plném počtu, hra se trochu uklidnila. Kotouč má na holi v obranném pásmu Marek Kišš.
     
    04:08
    Nejprve se zjevil sám před Lukášem Vinklářem Jiří Plch, ale nevyzrál na jeho betony. Do brejku se pak utrhl Jiří Junek, jeho rána ale rovněž mířila jen do připraveného brankáře!
     
    05:27
    Na obě strany zatím sledujeme vyrovnanou bitvu. Chvíli se hraje před jednou, chvíli zase před druhou brankou. Ani jedno mužstvo ale zatím nedokázalo najít recept na dobře chytající gólmany.
     
    06:17
    Cestu ke střele si klestil Filip Nevečeřal, jenž se nejprve jako lasička obtočil kolem bránícího hráče, ovšem pak mu sjela okolečkovaná placka z hokejky.
     
    07:09
    Sudí má ruku nahoře a Lomnice má výhodu. Uvidíme další početní převahu, tentokrát na druhé straně.
     
    07:23
    Vyloučení v týmu IHC Eagles Chrudim (Sýkora – 1,5 min., sekání).
     
    08:13
    Chrudimští zatím zvládají oslabení výborně. Svého soupeře téměř k ničemu nepouští a sami naopak velmi často navštěvují prostor před Vinklářem.
     
    09:04
    Orli jsou v plném počtu, ale Lomnice je s kotoučem nastěhovaná před brankou Filipa Amenta. Vystřelit se jí však ještě nepovedlo.
     
    10:00
    David Komárek se rozjel po ose hrací plochy, následně si uhnul před obránce doleva, ale z první trefil jen betony zakleknuvšího Vinkláře.
     
    10:45
    Lomnice právě vstřelila branku!
    Lomničtí se ve druhém střetnutí při své premiérové účasti na finálovém turnaji ujímají vedení. Parádním sólem skrze obranu se blýskl LUKÁŠ SYROVÁTKA, který se zblízka nemýlil a pověsil kotouč pod víko Amentovy svatyně. Bez asistence.
     
    12:00
    První čtvrtina skončila.
     
    12:01
    Začala druhá čtvrtina.
     
    12:29
    Marek Sýkora nejprve bryskně zabránil brejku dva na nikoho, sebral puk a rozjel se po ose k brance. Bleskově si narazil s levým křídlem a následnou tvrdou ránou jen vyprášil výstroj Lukáše Vinkláře!
     
    12:50
    Marek Sýkora je nyní aktivní, jako kvestor, když mu vysokou školu přijdou dotace. Nyní se opět zjevil ve vynikající pozici, když stál zcela sám před brankou, ale výtečným tygřím skokem celou situaci zachránil maskovaný muž Lomnice!
     
    13:52
    Na druhé straně se prodrala až do zakončení ekipa z podhůří Krkonoš. Petr Karásek rýsoval na brankovišti kolmici na svého spoluhráče, ale tu vystihl jeden z beků.
     
    14:46
    Po nátlaku dua Jiří Plch – Marek Kišš na brankovišti raději přerušil hru Lukáš Vinklář. Bude tak následovat bully před jeho klecí.
     
    15:35
    David Komárek se dostal do samostatného brejku, ale i když se snažil vymíchat gólmana tak nakonec ztroskotal na skvěle chytajícím Lukáši Vinklářovi, který si zaslouží absolutorium. Před půl hodinou ještě totiž nebylo jisté, zda bude vůbec chytat, jelikož po prvním zápase v tomto ohromném horku zkolaboval!
     
    16:12
    Vyloučení v týmu IHC Eagles Chrudim (D. Komárek – 1,5 min, hákování).
     
    17:24
    Chrudimští opět zvládají oslabení s velkou bravurou. Do akce se dral navíc Marek Sýkora, ovšem jeho zakončení zblokovala dvojice hráčů Lomnice.
     
    17:48
    Až nyní naskočil potrestaný hráč na plochu se slovy: "Ty bláho, já už tam mám bejt!". Chrudim je tak opět kompletní a opět toho Lomnici moc nepovolila.
     
    18:33
    Po závaru před kasou Filipa Amenta přišla střela, která byla sražena do ochranné sítě. Po buly se drala do akce Chrudim, ovšem byla zastavena pozornou obranou Lomnice.
     
    19:43
    Lomnice právě vstřelila branku!
    Ačkoliv jsou Chrudimští častěji nastěhovaní před brankou svého soupeře, tak góly střílí Lomnice. Jakub Syrovátka se nejprve proklestil ke střele, kterou ale srazil bek. Kapitán a hrající trenér svého týmu však zabojoval a získal puk znovu na svou hůl. Následně poslal kotouč před poloodkyrtou klec, kde jej zvedl nad padajícího Amenta JIŘÍ MARYŠKA! Asistence: Jakub Syrovátka.
     
    20:40
    Fantastický zákrok si připsal také Filip Ament, jenž se parádně přesunul a výtečným skokem zneškodnil dorážku Lukáše Syrovátky do odkryté klece!
     
    21:09
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Máme sníženo! Nejprve se Davidu Komárkovi nepovedlo prostřelit přes obránce puk na kasu, ale alespoň vybojoval buly. Po něm a několika rychlých nahrávkách se na ose kluziště dostal k zakončení VÁCLAV NOVÁK, jenž svou pumelicí vymetl pavučinky ve Vinklářově síti! Asistence: Jiří Plch.
     
    22:55
    Na jedné straně se Lomnice dostala do velké šance a za již pokořeným Amentem na poslední chvíli zasáhla jeho dobrá kolegyně tyčka. Na druhé straně pak bleskový brejk zakončila Chrudim jen střelou do pozorného Lukáše Vinkláře.
     
    23:41
    Po vhazování před Amentovou klecí a chybě v obraně se dostalo do brejku duo David Komárek – Marek Kišš. Prvně jmenovaný našel na levém kruhu svého kolegu, leč ránu chrudimského vousáče zastavila tyč!
     
    24:00
    Vyloučení v týmu IHC Eagles Chrudim (Nevečeřal – 1,5 min.).
     
    24:00
    Druhá čtvrtina skončila.
     
    24:01
    Začala třetí čtvrtina.
     
    25:00
    Lomnice znovu v přesilovce nebyla tolik nebezpečná, ovšem na rozdíl od těch předchozích se jí nyní povedlo i vystřelit, leč jen do připraveného Amenta.
     
    25:42
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Máme vyrovnáno! Dvoubrankový náskok mužstva z Lomnice nad Popelkou je ten tam. Marek Sýkora, který je v tomto duelu velice aktivní, vybojoval kotouč a předložil jej před kasu. Tam se do něj opřel DAVID KOMÁREK, který střelou pod víko nedal Vinklářovi šanci. Asistence: Marek Sýkora.
     
    26:32
    Marek Kišš se zjevil na ose plochy a po dlouhém mixování s pukem vypálil tahem. Jeho střela zamířila jen do připraveného obránce.
     
    27:43
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Obrat v zápase je na světě! Po kratším obléhání Vinklářovy branky narýsoval Marek Kišš kotouč přesně na hokejku JIŘÍHO PLCHA, který se s ničím nepáral a umístil puk za záda gólmana Lomnice nad Popelkou. Asistence: Marek Kišš.
     
    28:19
    Vyloučení v týmu IHC Eagles Chrudim (Plch – 1,5 min., hákování).
     
    29:11
    Lomnice obléhá svatyni Filipa Amenta, který se musel vyznamenat po ráně z pravého kruhu, kterou zastavil svou hrudí.
     
    29:39
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Chrudim udeřila v oslabení a dostává se do trháku! David Komárek vybojoval mezi kruhy puk, který bleskově rozehrál na za obranu si najíždějícího MARKA KIŠŠE, jenž ukázal své šikovné ruce a povedeným blafákem pokořil Vinkláře! Asistence: David Komárek.
     
    30:40
    David Komárek se objevil v další příležitosti. Tentokrát ale jeho zakončení z velké blízkosti lapil pohotový Vinklář.
     
    31:22
    Vyloučení v týmu IHC Eagles Chrudim (Plch – 1,5 min., hákování).
     
    31:32
    Chrudim se dostala do brejku, který ale skončil jen na brankovišti, kde byl nakonec zavalen maskovaný muž Lomnice. Rozhodčí přerušil hru a po krátkém ošetření se už zase hraje.
     
    31:59
    Lomnice právě vstřelila branku!
    Lomničtí se vracejí do zápasu. Po buly ve středním pásmu se nakonec dostal k puku Vladimír Martinec, který jej bleskově předal svému kolegovi. JAKUB SYROVÁTKA pak rychlou střelou vyhnal pavouky z Amentovy šibenice na tropické horko, které v Poličce panuje! Asistence: Vladimír Martinec.
     
    32:15
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Lomničtí se ale ze snížení náskoku příliš dlouho radovat nemohou, protože ze strany Chrudimi přišla rychlá odpověď. Václav Novák našel přesným pasem FILIPA NEVEČEŘALA, který vrátil dvoubrankové vedení na stranu Eagles! Asistence: Václav Novák.
     
    33:07
    Po dalším chrudimském nátlaku směrem k brance Lukáše Vinkláře se bude vhazovat na pravém kruhu.
     
    33:22
    Z brejku pálil do pozorného Filipa Amenta Jakub Syrovátka! Následně přišly dvě dorážky, ale ty výborný gólman Chrudimi také zastavil.
     
    33:33
    Vyloučení v týmu HC Lomnice nad Popelkou (Junek – 1,5 min., vysoká hůl).
     
    34:54
    Filip Nevečeřal se v přesilovce prokličkoval po pravém mantinelu až k brance, ale ranou po ledě neprostřelil betony klečícího Lukáše Vinkláře.
     
    35:30
    Lomnický pokus tažený Jakubem Syrovátkou se nepovedl a skončil jen střelou vedle Amentovy klece. Chrudim následně přebrala puk na své hole.
     
    36:00
    Třetí čtvrtina skončila.
     
    36:01
    Začala čtvrtá čtvrtina.
     
    36:31
    Lukáš Syrovátka kouzlil s pukem za modrou čarou, ale jako bláhový mladík v modrých očích krásné slečny se i on utopil ve svých kličkách.
     
    37:26
    Vyloučení v týmu HC Lomnice nad Popelkou (L. Syrovátka – 1,5 min., nedovolené bránění).
     
    37:54
    Po několika rychlých nahrávkách přišla střela, která byla sražená do ochranné sítě.
     
    38:04
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Tohle už bude mít tým z Lomnice velmi těžké, naopak mužstvu z Chrudimi se v tomto dusném vzduchu bude lépe dýchat. Hned po buly totiž našel Václav Novák na ose DAVIDA KOMÁRKA, který z první umístil puk přesně do šibenice! Asistence: Václav Novák.
     
    39:54
    Lomnice se už už radovala z branky, ale ta není uznána, protože za Filipem Amentem, jenž nejprve předvedl výborný zákrok, byla posunutá klec!
     
    41:06
    Václav Novák se na pravém kruhu opřel do puku a vyslal řádnou jedovku, která ale pouze štípla Lukáše Vinkláře do lapačky.
     
    42:22
    Jiří Plch se zjevil na pravém rohu brankoviště v tutovce! Stál sám před poloodkrytou brankou, ale do jeho zakončení stačil Lukáš Vinklář vrazit svůj beton!
     
    43:52
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Chrudimští teď byli chvilku pod tlakem, jen co se ale dostali do útoku, byla z toho gólová situace. Marek Kišš našel na levé straně VÁCLAVA NOVÁKA, který ranou o tyč rozradostnil celý svůj tým! Asistence: Marek Kišš.
     
    45:14
    Lomničtí se natlačili dopředu. Jejich první akce sice ohrožení brány nepřinesla, za chrudimskou klecí se ale ke kotouči dostal Vladimír Martinec, jenž tlačil puk na bránu z otočky. Filip Ament byl ale ve svém postoji pevný a puk za svá záda nepustil.
     
    46:27
    Eagles kontrolují hru na své polovině a nikam se zbytečně neženou. S dosavadním průběhem utkání jsou pochopitelně spokojení.
     
    47:27
    Petr Karásek obral soupeře o kotouč a pronikal po pravé straně, kdy si u mantinelu obhodil bránícího hráče a mířil na bránu. Jeho následnou ránu ke vzdálenější tyči ale Filip Ament pokryl svoji vyrážečkou.
     
    47:49
    Posledním, kdo se zapíše do statistik, bude Marek Sýkora (EAG), který si odbude posledních pár sekund utkání na trestné lavici.
     
    Konec zápasu.
     
    Druhá polovina utkání rozhodla o tom, že se z vítězství radují chrudimští Eagles. (18:35:33)

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 11. Syrovátka, 20. Maryška (J. Syrovátka), 32. Syrovátka (Martinec) – 22. Novák (Plch), 26. D. Komárek (Sýkora), 28. Plch (Kišš), 30. Kišš (D. Komárek), 33. Nevečeřal (Novák), 39. D. Komárek (Novák), 44. Novák (Kišš)


    HC Lomnice nad Popelkou: Vinklář (Mrázek) – L. Syrovátka, Junek, J. Syrovátka "C", Páv, Martinec, Karásek, Maryška, Kotula
    IHC Eagles Chrudim: Ament – Nevečeřal, Sýkora, Kišš, Plch, Novák, Drtina, D. Komárek, F. Komárek

    Rozhodčí: Petr Karlík, Jan Pechánek
    bahis siteleri