Eagles Chrudim – SK Černošice "B" 9:5 (kon.) | Storm Praha "B" – Nová Paka 5:13 (kon.) | Uh. Hradiště – Lomnice n/P 9:5 (kon.)
Nová Paka – Polička 3:12 (kon.) | Lomnice n/P – Eagles Chrudim 3:7 (kon.) | Storm Praha "B" – Polička 3:3 (kon.)
SK Černošice "B" – Uh. Hradiště 8:7 (kon.)
konec
HC Lomnice nad Popelkou
3:7 (1:0, 1:1, 1:4, 0:2)
IHC Eagles Chrudim
Sobota 25.06.2016, 17:00 • Zimní stadion Polička • Finálový turnaj Stilmat první ligy inline hokeje
Partner:
     
    47:49
    Posledním, kdo se zapíše do statistik, bude Marek Sýkora (EAG), který si odbude posledních pár sekund utkání na trestné lavici.
     
    43:52
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Chrudimští teď byli chvilku pod tlakem, jen co se ale dostali do útoku, byla z toho gólová situace. Marek Kišš našel na levé straně VÁCLAVA NOVÁKA, který ranou o tyč rozradostnil celý svůj tým! Asistence: Marek Kišš.
     
    42:22
    Jiří Plch se zjevil na pravém rohu brankoviště v tutovce! Stál sám před poloodkrytou brankou, ale do jeho zakončení stačil Lukáš Vinklář vrazit svůj beton!
     
    39:54
    Lomnice se už už radovala z branky, ale ta není uznána, protože za Filipem Amentem, jenž nejprve předvedl výborný zákrok, byla posunutá klec!
     
    38:04
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Tohle už bude mít tým z Lomnice velmi těžké, naopak mužstvu z Chrudimi se v tomto dusném vzduchu bude lépe dýchat. Hned po buly totiž našel Václav Novák na ose DAVIDA KOMÁRKA, který z první umístil puk přesně do šibenice! Asistence: Václav Novák.
     
    37:26
    Vyloučení v týmu HC Lomnice nad Popelkou (L. Syrovátka – 1,5 min., nedovolené bránění).
     
    33:33
    Vyloučení v týmu HC Lomnice nad Popelkou (Junek – 1,5 min., vysoká hůl).
     
    33:22
    Z brejku pálil do pozorného Filipa Amenta Jakub Syrovátka! Následně přišly dvě dorážky, ale ty výborný gólman Chrudimi také zastavil.
     
    32:15
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Lomničtí se ale ze snížení náskoku příliš dlouho radovat nemohou, protože ze strany Chrudimi přišla rychlá odpověď. Václav Novák našel přesným pasem FILIPA NEVEČEŘALA, který vrátil dvoubrankové vedení na stranu Eagles! Asistence: Václav Novák.
     
    31:59
    Lomnice právě vstřelila branku!
    Lomničtí se vracejí do zápasu. Po buly ve středním pásmu se nakonec dostal k puku Vladimír Martinec, který jej bleskově předal svému kolegovi. JAKUB SYROVÁTKA pak rychlou střelou vyhnal pavouky z Amentovy šibenice na tropické horko, které v Poličce panuje! Asistence: Vladimír Martinec.
     
    31:22
    Vyloučení v týmu IHC Eagles Chrudim (Plch – 1,5 min., hákování).
     
    29:39
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Chrudim udeřila v oslabení a dostává se do trháku! David Komárek vybojoval mezi kruhy puk, který bleskově rozehrál na za obranu si najíždějícího MARKA KIŠŠE, jenž ukázal své šikovné ruce a povedeným blafákem pokořil Vinkláře! Asistence: David Komárek.
     
    28:19
    Vyloučení v týmu IHC Eagles Chrudim (Plch – 1,5 min., hákování).
     
    27:43
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Obrat v zápase je na světě! Po kratším obléhání Vinklářovy branky narýsoval Marek Kišš kotouč přesně na hokejku JIŘÍHO PLCHA, který se s ničím nepáral a umístil puk za záda gólmana Lomnice nad Popelkou. Asistence: Marek Kišš.
     
    25:42
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Máme vyrovnáno! Dvoubrankový náskok mužstva z Lomnice nad Popelkou je ten tam. Marek Sýkora, který je v tomto duelu velice aktivní, vybojoval kotouč a předložil jej před kasu. Tam se do něj opřel DAVID KOMÁREK, který střelou pod víko nedal Vinklářovi šanci. Asistence: Marek Sýkora.
     
    24:00
    Vyloučení v týmu IHC Eagles Chrudim (Nevečeřal – 1,5 min.).
     
    23:41
    Po vhazování před Amentovou klecí a chybě v obraně se dostalo do brejku duo David Komárek – Marek Kišš. Prvně jmenovaný našel na levém kruhu svého kolegu, leč ránu chrudimského vousáče zastavila tyč!
     
    22:55
    Na jedné straně se Lomnice dostala do velké šance a za již pokořeným Amentem na poslední chvíli zasáhla jeho dobrá kolegyně tyčka. Na druhé straně pak bleskový brejk zakončila Chrudim jen střelou do pozorného Lukáše Vinkláře.
     
    21:09
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Máme sníženo! Nejprve se Davidu Komárkovi nepovedlo prostřelit přes obránce puk na kasu, ale alespoň vybojoval buly. Po něm a několika rychlých nahrávkách se na ose kluziště dostal k zakončení VÁCLAV NOVÁK, jenž svou pumelicí vymetl pavučinky ve Vinklářově síti! Asistence: Jiří Plch.
     
    20:40
    Fantastický zákrok si připsal také Filip Ament, jenž se parádně přesunul a výtečným skokem zneškodnil dorážku Lukáše Syrovátky do odkryté klece!
     
    19:43
    Lomnice právě vstřelila branku!
    Ačkoliv jsou Chrudimští častěji nastěhovaní před brankou svého soupeře, tak góly střílí Lomnice. Jakub Syrovátka se nejprve proklestil ke střele, kterou ale srazil bek. Kapitán a hrající trenér svého týmu však zabojoval a získal puk znovu na svou hůl. Následně poslal kotouč před poloodkyrtou klec, kde jej zvedl nad padajícího Amenta JIŘÍ MARYŠKA! Asistence: Jakub Syrovátka.
     
    16:12
    Vyloučení v týmu IHC Eagles Chrudim (D. Komárek – 1,5 min, hákování).
     
    15:35
    David Komárek se dostal do samostatného brejku, ale i když se snažil vymíchat gólmana tak nakonec ztroskotal na skvěle chytajícím Lukáši Vinklářovi, který si zaslouží absolutorium. Před půl hodinou ještě totiž nebylo jisté, zda bude vůbec chytat, jelikož po prvním zápase v tomto ohromném horku zkolaboval!
     
    12:50
    Marek Sýkora je nyní aktivní, jako kvestor, když mu vysokou školu přijdou dotace. Nyní se opět zjevil ve vynikající pozici, když stál zcela sám před brankou, ale výtečným tygřím skokem celou situaci zachránil maskovaný muž Lomnice!
     
    12:29
    Marek Sýkora nejprve bryskně zabránil brejku dva na nikoho, sebral puk a rozjel se po ose k brance. Bleskově si narazil s levým křídlem a následnou tvrdou ránou jen vyprášil výstroj Lukáše Vinkláře!
     
    10:45
    Lomnice právě vstřelila branku!
    Lomničtí se ve druhém střetnutí při své premiérové účasti na finálovém turnaji ujímají vedení. Parádním sólem skrze obranu se blýskl LUKÁŠ SYROVÁTKA, který se zblízka nemýlil a pověsil kotouč pod víko Amentovy svatyně. Bez asistence.
     
    07:23
    Vyloučení v týmu IHC Eagles Chrudim (Sýkora – 1,5 min., sekání).
     
    04:08
    Nejprve se zjevil sám před Lukášem Vinklářem Jiří Plch, ale nevyzrál na jeho betony. Do brejku se pak utrhl Jiří Junek, jeho rána ale rovněž mířila jen do připraveného brankáře!
     
    01:38
    Vyloučení v týmu HC Lomnice nad Popelkou (L. Syrovátka – 1,5 min., sekání).

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 11. Syrovátka, 20. Maryška (J. Syrovátka), 32. Syrovátka (Martinec) – 22. Novák (Plch), 26. D. Komárek (Sýkora), 28. Plch (Kišš), 30. Kišš (D. Komárek), 33. Nevečeřal (Novák), 39. D. Komárek (Novák), 44. Novák (Kišš)


    HC Lomnice nad Popelkou: Vinklář (Mrázek) – L. Syrovátka, Junek, J. Syrovátka "C", Páv, Martinec, Karásek, Maryška, Kotula
    IHC Eagles Chrudim: Ament – Nevečeřal, Sýkora, Kišš, Plch, Novák, Drtina, D. Komárek, F. Komárek

    Rozhodčí: Petr Karlík, Jan Pechánek
    bahis siteleri