Eagles Chrudim – SK Černošice "B" 9:5 (kon.) | Storm Praha "B" – Nová Paka 5:13 (kon.) | Uh. Hradiště – Lomnice n/P 9:5 (kon.)
Nová Paka – Polička 3:12 (kon.) | Lomnice n/P – Eagles Chrudim 3:7 (kon.) | Storm Praha "B" – Polička 3:3 (kon.)
SK Černošice "B" – Uh. Hradiště 8:7 (kon.)
konec
HC Lomnice nad Popelkou
3:7 (1:0, 1:1, 1:4, 0:2)
IHC Eagles Chrudim
Sobota 25.06.2016, 17:00 • Zimní stadion Polička • Finálový turnaj Stilmat první ligy inline hokeje
Partner:
     
    43:52
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Chrudimští teď byli chvilku pod tlakem, jen co se ale dostali do útoku, byla z toho gólová situace. Marek Kišš našel na levé straně VÁCLAVA NOVÁKA, který ranou o tyč rozradostnil celý svůj tým! Asistence: Marek Kišš.
     
    38:04
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Tohle už bude mít tým z Lomnice velmi těžké, naopak mužstvu z Chrudimi se v tomto dusném vzduchu bude lépe dýchat. Hned po buly totiž našel Václav Novák na ose DAVIDA KOMÁRKA, který z první umístil puk přesně do šibenice! Asistence: Václav Novák.
     
    32:15
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Lomničtí se ale ze snížení náskoku příliš dlouho radovat nemohou, protože ze strany Chrudimi přišla rychlá odpověď. Václav Novák našel přesným pasem FILIPA NEVEČEŘALA, který vrátil dvoubrankové vedení na stranu Eagles! Asistence: Václav Novák.
     
    31:59
    Lomnice právě vstřelila branku!
    Lomničtí se vracejí do zápasu. Po buly ve středním pásmu se nakonec dostal k puku Vladimír Martinec, který jej bleskově předal svému kolegovi. JAKUB SYROVÁTKA pak rychlou střelou vyhnal pavouky z Amentovy šibenice na tropické horko, které v Poličce panuje! Asistence: Vladimír Martinec.
     
    29:39
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Chrudim udeřila v oslabení a dostává se do trháku! David Komárek vybojoval mezi kruhy puk, který bleskově rozehrál na za obranu si najíždějícího MARKA KIŠŠE, jenž ukázal své šikovné ruce a povedeným blafákem pokořil Vinkláře! Asistence: David Komárek.
     
    27:43
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Obrat v zápase je na světě! Po kratším obléhání Vinklářovy branky narýsoval Marek Kišš kotouč přesně na hokejku JIŘÍHO PLCHA, který se s ničím nepáral a umístil puk za záda gólmana Lomnice nad Popelkou. Asistence: Marek Kišš.
     
    25:42
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Máme vyrovnáno! Dvoubrankový náskok mužstva z Lomnice nad Popelkou je ten tam. Marek Sýkora, který je v tomto duelu velice aktivní, vybojoval kotouč a předložil jej před kasu. Tam se do něj opřel DAVID KOMÁREK, který střelou pod víko nedal Vinklářovi šanci. Asistence: Marek Sýkora.
     
    21:09
    Tým Eagles Chrudim právě vstřelil branku! Máme sníženo! Nejprve se Davidu Komárkovi nepovedlo prostřelit přes obránce puk na kasu, ale alespoň vybojoval buly. Po něm a několika rychlých nahrávkách se na ose kluziště dostal k zakončení VÁCLAV NOVÁK, jenž svou pumelicí vymetl pavučinky ve Vinklářově síti! Asistence: Jiří Plch.
     
    19:43
    Lomnice právě vstřelila branku!
    Ačkoliv jsou Chrudimští častěji nastěhovaní před brankou svého soupeře, tak góly střílí Lomnice. Jakub Syrovátka se nejprve proklestil ke střele, kterou ale srazil bek. Kapitán a hrající trenér svého týmu však zabojoval a získal puk znovu na svou hůl. Následně poslal kotouč před poloodkyrtou klec, kde jej zvedl nad padajícího Amenta JIŘÍ MARYŠKA! Asistence: Jakub Syrovátka.
     
    10:45
    Lomnice právě vstřelila branku!
    Lomničtí se ve druhém střetnutí při své premiérové účasti na finálovém turnaji ujímají vedení. Parádním sólem skrze obranu se blýskl LUKÁŠ SYROVÁTKA, který se zblízka nemýlil a pověsil kotouč pod víko Amentovy svatyně. Bez asistence.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 11. Syrovátka, 20. Maryška (J. Syrovátka), 32. Syrovátka (Martinec) – 22. Novák (Plch), 26. D. Komárek (Sýkora), 28. Plch (Kišš), 30. Kišš (D. Komárek), 33. Nevečeřal (Novák), 39. D. Komárek (Novák), 44. Novák (Kišš)


    HC Lomnice nad Popelkou: Vinklář (Mrázek) – L. Syrovátka, Junek, J. Syrovátka "C", Páv, Martinec, Karásek, Maryška, Kotula
    IHC Eagles Chrudim: Ament – Nevečeřal, Sýkora, Kišš, Plch, Novák, Drtina, D. Komárek, F. Komárek

    Rozhodčí: Petr Karlík, Jan Pechánek
    bahis siteleri