Alaškert – Dinamo Tbilisi 1:1 (kon.) | FK Liepāja – Salzburg 0:2 (kon.) | APOEL – New Saints 3:0 (kon.)
Šeriff Tiraspol – Beer Ševa 0:0 (kon.) | Seinäjoki – BATE 2:2 (kon.) | Kodaň – Crusaders 6:0 (kon.)
CZ Bělehrad – Valletta 2:1 (kon.) | Legia – Zrinjski Mostar 2:0 (kon.) | Mladost Podgorica – Ludogorec 0:3 (kon.)
konec
SJK Seinäjoki
2:2 (1:2)
BATE Borisov
Úterý 19.07.2016, 19:00 • OmaSP Stadion, Seinäjoki • Liga mistrů (předkola) • 2. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Příjemný podvečer všem příznivcům fotbalu! Vítejte u sledování odvetného utkání druhého předkola Ligy mistrů mezi SJK Seinäjoki a BATE Borisov. Zápas startuje v 19 hodin a jeho průběhem Vás prostřednictvím textového přenosu provede Tomáš Kubečka. Přeji Vám příjemnou zábavu.
     
    BATE Borisov

    V současnosti nejbohatší a nejkvalitnější běloruský celek se může pyšnit účastí v základní skupině Ligy mistrů. V minulé sezóně ovládlo BATE běloruskou ligu o dvanáct bodů před Minskem a i v letošním ročníku si jde za titulem! Borisov disponuje velmi kvalitní ofenzivou. V letošní sezóně už nastřílel 38 branek!
     
    SJK Seinäjoki

    Na rozdíl od svého soupeře musel finský celek bojovat o titul až do posledního kola a nakonec opanoval domácí soutěž o jediný bod! V letošní sezóně se drží na třetí příčce a na obhajobu prvního titulu v historii klubu, jež byl založen v roce 2007, to zatím nevypadá.
     
    První zápas

    Úvodní utkání se odehrálo před týdnem v Borisově. BATE potvrdilo roli favorita a po půlhodině hry se díky rohovému kopu dostalo do vedení. Dvacet minut před koncem ještě upravil skóre Rodijonov a BATE si do dnešní odvety nese náskok 2:0!
     
    Úvodní sestavy:

    SJK Seinäjoki: Aksalu (C) – Hurme, Aalto, Méité, Tahvanainen – Hetemaj, Laaksonen – Hradecky, Ngueukam, Vasara – Riski
    Náhradníci: Koponen, Kane, Dorman, Klinga, Rahimi, Ahde, Sarajärvi

    BATE Borisov: Veremko – Žavnerčik, Gajdučik, Poljakov, Pikk – A. Volodko, Kendyš – Rios, Karnickij, Staševič – Rodijonov (C)
    Náhradníci: Soroko, Jablonski, Ivanić, Mozolevski, M. Volodko, Gordejčuk, Gvilija

    Rozhodčí: Dankert – Pickel, Rohde (všichni Německo).
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Hráči už nastoupili na hrací plochu. BATE bude hrát ve žlutém, domácí zvolili černou sadu dresů.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí zahájili výkopem dnešní utkání. Finové se v úvodu nikam neženou a kombinují na vlastní polovině. Méité si poradil i s dotírajícím soupeřem.
     
    2
    Ngueukam si sice špatně převzal prudkou přihrávku, ale svou chybu dobrým napadáním napravil a vybojoval pro domácí celek první rohový kop zápasu.
     
    3
    Centrovaný míč mířil ke vzdálenější tyči, kde ve vzduchu kraloval jeden z hostujících obránců, jež míč přizvedl hlavou ven z pokutového území.
     
    4
    První žlutá karta utkání přichází už na začátku utkání! Méité zastavil unikajícího Riose těsně před hranicí pokutového území a může být rád, že se nepíská penalta!
     
    5
    K následnému přímému kopu se postavil Igor Stašević, který se do míče opřel pravačkou, nicméně jeho rána nabrala přílišnou výšku a minula domácí branku.
     
    7
    Karnickij si ve vzdušném souboji s jedním ze stoperů pomohl rukama, čehož si hlavní rozhodčí ihned všiml a přisoudil míč domácímu celku.
     
    8
    Hráči BATE jsou v hlavičkových soubojích hodně aktivní, ale i Alexander Volodko si při hlavičce položil ruku na rameno svého strážce. U míče jsou znovu domácí.
     
    9
    Hosté velmi dobře napadali rozvážnou rozehrávku domácí obrany a Rodijonov dokonce přinutil Aalta k přihrávce na vlastního brankáře.
     
    10
    Aksalu si znovu dopřál kontakt s balónem. Domácí brankář hledal dlouhým výkopem jednoho ze záložníků, jenže našel pouze hlavu připraveného Kendyše.
     
    11
    Hradecky skvěle naháněl jednoho z obránců BATE a málem jej připravil o míč. Naštěstí pro hosty si Veremko řekl o malou domů a poté nebezpečí zažehnal rázným odkopem.
     
    12
    Aksalu si dal s odkopem od branky pořádně záležet, nicméně hlavičkující Ngueukam si v hlavičkovém souboji neporadil s Kendyšem, který zatím čistí vzdušný prostor na polovině hřiště.
     
    13
    Aalto si troufl na riskantní kličku! Domácí stoper měl před sebou napadajícího Rodijonova, ale jako poslední z domácích si hostujícího útočníka elegantně obhodil.
     
    14
    Alexander Karnickij si navedl míč před hranici pokutového území a pravou nohou vypálil vedle pravé tyče domácí branky. Aksalu mohl zůstat klidný.
     
    15
    Poljakov napálil vysoký míč na polovinu soupeře. Tahvanainen se okamžitě pustil do hlavičkového souboje, ale Rodijonov se k míči dostal.
     
    15
    BATE Borisov právě vstřelil branku!
    Krásný gól! Rios si v klidu převzal přihrávku na hranici pokutového území, rozhlédl se a nadýchaným centrem našel hlavu ALEKSANDRA KARNICKÉHO, který zakončil chladnokrevně do protipohybu brankáře!
    15. Aleksandr KARNICKIJ - 0:1
     
    17
    Bate nadále pokračuje v aktivní hře. Běloruský mistr nechce dopustit žádné komplikace v cestě za postupem do dalšího předkola a kombinuje na vlastní polovině.
     
    18
    Rozvážná rozehrávka hostujícího celku na polovině hřiště vyústila v dlouhou přihrávku na rozběhnutého Rodijonova, který tentokrát prohrál souboj s domácím stoperem.
     
    19
    Další centr před branku domácího celku nenašel nikoho ve žlutém dresu. Alexander Volodko totiž poslal míč za brankovou čáru. Aksalu bude odkopávat.
     
    20
    Po delší době o sobě dali vědět domácí fotbalisté. Ti se prezentovali vhazováním do pokutového území, kde se strhla mela, ale obrana Borisova nakonec míč odpravil ze šestnáctky.
     
    21
    Ngueukam si převzal přihrávku na hranici pokutového území, jako tank se prodral mezi dvěma obránci do šestnáctky a z úhlu prověřil hostujícího brankáře! Veremko podržel Borisov dobrým zákrokem!
     
    22
    Borisov rozehrával další standardní situaci. BATE se tentokrát rozhodlo pro rozehrávku nakrátko a nadále kombinuje na polovině hřiště.
     
    23
    Hradecky vyhrál souboj pro svého spoluhráče. Ngueukam si navedl míč na pravačku a pokusil se odcentrovat, ale trefil jen prvního obránce před sebou.
     
    24
    Další dobrá šance domácího celku na vyrovnání! Na malém vápně se zapomněl stoper Méité, který netrefil míč hlavou ideálně a pouze jej odevzdal do rukavic Veremka!
     
    25
    Finové se snaží překvapit obranu BATE dlouhými přihrávkami na Riskiho, který si aktivně nabíhá. Jednu z nich včasným skluzem zastavil Poljakov.
     
    26
    Hosté se nastěhovali před pokutové území soupeře a mačkají domácí celek na jeho šestnáctce. Nikdo ve žlutém však zatím nevyslal před branku centr.
     
    27
    Dva domácí hráči se srazili na půlící čáře a málem z toho byl problém pro obranu finského celku. Naštěstí pro domácí se Stašević neprodral kolem ležícího soupeře.
     
    28
    Méité dnes hraje s obrovským přehledem. Domácí obránce si troufl na riskantní kličku a dokonce našel rozběhnutého spoluhráče na levé straně.
     
    29
    BATE Borisov právě vstřelil branku!
    A tohle je velký problém pro domácí! Finové totiž při přechodu vpřed ztratili míč a BATE se vydalo do rychlého protiútoku. Karnickij zatáhl míč do pokutového území a přihrávkou pod sebe poslal míč až za hranici vápna, kde se do něj z první opřel ALEXEJ RIOS a tvrdou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě!
    29. Alexej RIOS - 0:2
     
    31
    Bate pokračuje v drtivém tlaku. Běloruský celek zahrával rohový kop. Míč se snesl na hranici malého vápna, kde ale kralovali pouze hráči v černých dresech.
     
    32
    Vasara obdržel dobrou přihrávku do otevřené obrany BATE, jenže si nepotykal s prvním dotekem, míč mu uskočil a vracející obránce mu z hranice šestnáctky ukopl míč do zámezí.
     
    33
    Rodijonov si naběhl za obranu, kam mu také přišla přihrávka obloučkem, ale asistent rozhodčí si všiml ofsajdového postavení hostujícího útočníka.
     
    34
    Varela vymyslel zajímavý centr do pokutového území BATE. Na prudký míč si sbíhal Riski, ale ani ve skluzu na dlouhou pobídku nedosáhl. Varemko sebral míč do rukavic.
     
    35
    Hosté nadále dominují dění na hrací ploše a kombinují na vlastní polovině. Aktivita domácího celku z úvodu utkání po dvou inkasovaných brankách opadla.
     
    36
    Nikdo v černém dresu žlutou obranu nenapadá. Zadáci Borisova mají na přihrávky spoustu času. BATE už se ani nikam nežene a spíše se snaží držet míč.
     
    37
    Rodijonov zachytil nepřesnou rozehrávku domácích stoperů a málem se dostal do obrovské šance. Sám se vrhl mezi trojici obránce a ve shluku těl přišel o míč.
     
    38
    Tahvanainen poslal dlouhý aut do pokutového území. Jeden ze stoperů prodloužil míč pouze k hráčům Borisova, kteří okamžitě odklidili balón ze šestnáctky.
     
    39
    Laaksonen se snažil procpat přihrávku do středu hřiště, jenže Kendyš hraje velmi dobře po poziční stránce a pomalou přihrávku z levé strany zachytil.
     
    40
    Gajdučik se s ničím nepáral a skákavý míč na hranici pokutového území prostě odkopl pryč. Hosté navíc zvládli hlavičkový souboj a mohou založit kombinaci na polovině soupeře.
     
    41
    Méité si ukousl příliš velké sousto. Domácí stoper se na polovině hrací plochy zbavil jednoho soupeře, ale míč mu uskočil daleko od nohy a před druhým sokem už musel zakopnout balón do autu.
     
    42
    Rodijonov se otočil s míčem před vápnem, nabil jej Staševićovi, který si jej navedl na svou silnější pravou nohou a pěknou střelou jen o kousek minul břevno!
     
    43
    Méité se znovu aktivně zapojil do rozehrávky svého celku. Nyní si troufl na riskantní přihrávku mezi dva hráče Borisova. Tenhle stoper si s míčem rozhodně rozumí!
     
    44
    Tým Seinäjoki právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Nádherná kombinace domácích! Na oblouček do pokutového území si sběhl Hradecky, který se neukvapil a hlavou ještě poslal míč na malé vápna, kam se prodral ARIEL NGUEUKAM, který z blízky bombou pod břevno rozjásal domácí fanoušky!
    44. Ariel NGUEUKAM - 1:2
     
    45
    Nastavuje se 1 minuta!
     
    45+1
    Stašević se ještě řítil do otevřené obrany Borisova, dokonce protlačil centr do pokutového území, ale Aksalu byl pozorný a bez větších problémů si došel pro míč.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    První poločas odvetného utkání určitě nabídl velké množství fotbalové zábavy! Aktivnější hosté se už po čtvrthodině hry dostali do vedení, když se hlavou prosadil Karnickij! Seinäjoki si poté vytvořilo dvě dobré šance, nicméně Veremko zůstal nepřekonán. BATE selhání domácích v koncovce potrestalo po půlhodině hry, kdy se nádhernou bombou z dálky trefil Rios! Fanoušci finského celku si přeci jen zakřičeli "gól", protože minutu před koncem poločasu korigoval střelou z blízky Ngueukam!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu SJK Seinäjoki: ze hřiště odchází Tahvanainen, přichází Kane.
     
    47
    Domácí drží v úvodu druhé půle míč na svých kopačkách a kombinují s ním na polovině soupeř. Obranný val Borisova zatím nedává domácím příliš prostoru.
     
    48
    Hradecky uzmul míč před pokutovým územím soupeře, potáhl jej do středu a nabil Laaksonenovi, který střelou bez přípravy poslal míč vysoko nad břevno hostující branky.
     
    49
    Žavnerčik měl před sebou spoustu prostoru, ale raději se rozhodl pro přihrávku na své spoluhráče z obranné čtveřice. BATE se nikam nežene, hosté mají dostatečný náskok.
     
    50
    Dlouhý míč na polovinu domácího celku bez problémů pohlídali stopeři, kteří okamžitě rozehráli na pravé křídlo. Domácí se však stále nemohou prodrat do blízkosti vápna BATE.
     
    51
    Už se zdálo, že se hosté ocitnou ve vynikající příležitosti, ale radost běloruskému týmu pokazil asistent rozhodčího, který zdviženým praporkem signalizuje ofsajd.
     
    52
    Stašević si povodil obránce u rohového praporku, skvěle se uvolnil, jenže poté pokazil krátkou přihrávku a odevzdal míč domácím obráncům. Druhá půle je zatím hodně nepřesná.
     
    53
    Alexej Rios vyslal několik rychlých přihrávek ze středu hrací plochy, našel Igora Staševiće, jež si míč jedním dotekem připravil ke střele a poté vyslal jedovku, která prolétla kolem vzdálenější tyče!
     
    54
    Hurme se vydal podpořit ofenzivu po pravé straně, dlouho rozmýšlel, co udělá s míčem a nakonec vyslal centr do pokutového území. Pro balón si došel Veremko.
     
    55
    Střídání v týmu BATE Borisov: ze hřiště odchází A. Volodko, přichází Ivanić.
     
    56
    Kendyš se vydal napadat soupeře, jež zrovna držel balón a svým aktivním přístupem jej vyhnal až na polovinu domácího celku. Domácím fanouškům se to nelíbí.
     
    57
    Stašević táhl rychlý protiútok Borisova po levé straně, před pokutovým územím předložil míč Karnickému, který však váhal se střelou a jeden z vracejících se obránců mu skluzem odkopl míč.
     
    58
    Hradecky překvapil všechny přítomné na stadionu, když se rychle otočil s míčem a z ostrého úhlu zkusil nachytat Veremka na švestkách. Naštěstí pro BATE zamířil pokus domácího záložníka nad branku.
     
    59
    Domácí se stále tlačí před pokutové území soupeře, nicméně běloruský celek vystavěl pevnou obranou hradbu, který za sebe nepouští moc přihrávek.
     
    60
    Střídání v týmu SJK Seinäjoki: ze hřiště odchází Vasara, přichází Rahimi.
     
    61
    Tým Seinäjoki právě vstřelil branku!
    A pozor! Domácí se přeci jen dočkali vyrovnání! Hurme se vydal podpořit domácí ofenzívu a přihrávkou po zemi do šestnáctky našel prostor, kde se pohyboval ROOPE RISKI, který střelou z první procpal míč za brankovou čáru!
    61. Roope RISKI - 2:2
     
    63
    BATE zahrávalo rohový kop. Centr mířil na přední tyč, kde jej lehce tečoval Aksalu, ale domácí brankář jej neudržel a jeho zaváhání musela včasným zásahem napravit obrana.
     
    64
    Finský celek chce urvat vítězství na svou stranu. Domácí se nastěhovali na polovinu běloruského soupeře a dlouho kombinují s míčem. Hodně aktivní je Hradecky.
     
    65
    Borisov chtěl podniknout rychlý výpad do otevřené obrany domácích, ale střídající Ivanić poslal na pravé křídlo hodně nepřesnou přihrávku. Domácí budou vhazovat.
     
    66
    Hra je přerušena. Právě střídající Ivanić si přivodil nějaký šrám a zůstává ležet na trávníku. Střídající záložník Borisova se drží za pravý kotník, ale podle všeho bude pokračovat ve hře.
     
    67
    Riski je po vstřelené brance hodně nabuzený. Domácí útočník se dral mezi dva obránce a k dostižení prudké přihrávky do pokutového území mu scházel krok.
     
    68
    Rodijonov zkusil zahrát Méitému na housličky, jenže domácí stoper nenechal mezi svými nohami dostatečně velkou mezírku a nepustil tak hosty do šance.
     
    69
    Střídání v týmu BATE Borisov: ze hřiště odchází Rios, přichází Gordejčuk.
     
    70
    Ivanić si řekl o přihrávku na pravou stranu, ale netroufl si na individuální průnik po čáře. Raději obrátil hru na vlastní obránce, kteří měli plné nohy práce s nepřesnou přihrávkou.
     
    71
    Rahimi se prodíral do pokutového území Borisova, ale míč mu utekl až k brankové čáře. Domácí se ještě udrželi na míči, nicméně branku BATE ohrozit nedokázali.
     
    72
    Veremko si dal pořádně načas s rozehrávkou od branky. Hostující brankář nakonec trefil pouze jednoho z hráčů v černém dresu, od nějž se balón odrazil do zámezí.
     
    73
    Rychlá kombinace hostů na jeden dotek před pokutovým územím skončila nepřesnou přihrávkou do běhu Rodijonovovi. Brankář Aksalu si bez problémů došel pro míč.
     
    74
    Hra je znovu přerušena! Tentokrát zůstává na hrací ploše ležet domácí záložník Hetemaj, který schytal šrám v jednom ze soubojů ve středu hřiště.
     
    75
    Hurme vymyslel krásný centr do pokutového území, na který si naskočil Rahimi, jež se v tísni probojoval k zakončení, ale jeho hlavička byla hodně nepřesná.
     
    76
    Střídání v týmu SJK Seinäjoki: ze hřiště odchází Hradecky, přichází Ahde.
     
    77
    Stašević se dostal k míči, který propadl za domácí obranu a už už se řítil sám na brankáře. Aksalu stačil vyběhnout a zmenšil soupeři střelecký úhel.
     
    78
    Méité rozhazuje rukama a žene své spoluhráče do útoku. Sám však poté nepřesnou přihrávkou pokazil kombinaci domácího celku. BATE dohrává zápas s přehledem.
     
    79
    Rodijonov si narazil míč s Ivanićem, který nepočítal s tím, že dlouhá přihrávka projde kolem obránců a nestačil se rozběhnout. Domácí celek ustál nepříjemně vyhlížející akci.
     
    80
    Stašević přišel o míč u pravé postranní čáry. Rychle se však vrátil a zastavil unikajícího soupeře za cenu nedovoleného zákroku. Domácí budou rozehrávat.
     
    81
    Kane vyslal prudký centr do pokutového území. Na míč si sbíhal Riski, ale před ním v krkolomné pozici odkopl balón do bezpečí Gajdučik.
     
    82
    Rahimi se prezentoval střeleckým pokusem. Střídající fotbalista domácích si připravil míč na střelu, ale slabou ránou daroval míč do rukavic Veremka.
     
    83
    BATE už se jen brání a odkopává míče na polovinu soupeře. Na běloruskou obranu se v posledních minutách valí jedna černá lavina za druhou. Hosté stále odolávají.
     
    84
    Rahimi si nepotykal se zpracováním míče, i když měl kolem sebe spoustu volného prostoru. Hosté znovu odkopli míč daleko od vlastní šestnáctky. Domácí začínají nanovo.
     
    85
    Další útočnou snahu domácího celku zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího, ofsajd. Riski se sice diví, ale opravdu se o několik kroků zapomněl.
     
    86
    Střídání v týmu BATE Borisov: ze hřiště odchází Rodijonov, přichází M. Volodko.
     
    87
    Po delší době se ozval také Borisov! Před branku Aksaly přilétl prudký přízemní centr, po kterém se ve skluzu natahoval Gordejčuk. Střídajícímu hráči chyběl malý kousek.
     
    88
    Kendyš krásnou přihrávkou na levou stranu našel Maxima Volodka, který se otočil kolem obránce, ale následnou přihrávkou do pokutového území našel jen hráče v černém dresu.
     
    89
    Stašević je hladový po gólu a nyní se sám zkusil prodrat do pokutového území. Na jeho hranici však narazil na připraveného obránce a o míč přišel.
     
    90
    Stašević se tentokrát ocitl v roli přihrávajícího hráče, když kolmou přihrávkou našel Ivaniće, jež našetřil cenné vteřinky u rohového praporku a poté míč odevzdal domácím.
     
    90+1
    Rahimi se ujal exekuce přímého kopu z ostrého úhlu. Centr střídajícího fotbalisty směřoval na vzdálenější tyč, ale ke smůle domácích fotbalistů byl příliš dlouhý.
     
    90+2
    V závěru utkání se nám se střelami roztrhl pytel! Obránce Pikk podnikl výlet do útoku, navedl si míč na pravačku a dělovkou z ostrého úhlu poslal míč nad břevno.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! BATE Borisov si po remíze 2:2 na půdě SJK Seinäjoki zajišťuje postup do 3. předkola Ligy mistrů. Běloruský celek postupuje díky vítězství 2:0 na domácí půdě! I v dnešním utkání se BATE dlouho hnalo za výhrou. Už po čtvrthodině hry otevřel skóre Karnickij. O další čtvrthodinu později přidal druhou branku Rios! Jiskřičku naděje pro finský celek vykřesal před přestávkou Ngueukam. Domácí diváci začali slavit po hodině hry, protože Riski po pěkné přihrávce vyrovnal. BATE už si ve zbytku utkání pohlídalo výsledek a zaslouženě postupuje.
     
    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 3:6. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 11:9.
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (20:57:44)

    Tomáš Kubečka

    Branky: 44. Ngueukam (Hradecky), 61. Riski (Hurme) – 15. Karnickij (Rios), 29. Rios (Karnickij)

    Karty:   4. Méité (SJK)


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 8:3. Střely mimo: 3:6. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 11:9.
    SJK Seinäjoki: Aksalu (C) – Hurme, Aalto, Méité, Tahvanainen (46. Kane) – Hetemaj, Laaksonen – Hradecky (76. Ahde), Ngueukam, Vasara (60. Rahimi) – Riski
    Náhradníci: Koponen, Kane, Dorman, Klinga, Rahimi, Ahde, Sarajärvi

    BATE Borisov: Veremko – Žavnerčik, Gajdučik, Poljakov, Pikk – A. Volodko (55. Ivanić), Kendyš – Rios (69. Gordejčuk), Karnickij, Staševič – Rodijonov (C) (86. M. Volodko)
    Náhradníci: Soroko, Jablonski, Ivanić, Mozolevski, M. Volodko, Gordejčuk, Gvilija

    Rozhodčí: Dankert – Pickel, Rohde (všichni Německo)
    12.07.2016
    BATE - Seinäjoki 2:0

    Branky: 32. Kendyš (Stasevič), 68. Rodijonov (Stasevič)

    Karty:   42. Rodijonov (BAT) – 87. Hurme (SJK)

    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 12:1. Střely mimo: 10:1. Rohy: 11:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 8:10.
    bahis siteleri