C1 - semifinále a finále (muži) Vítěz: D. G. Chanut (FRA) (kon.)
konec
C1 - semifinále a finále (muži)

Vítěz: D. G. Chanut (FRA)

Úterý 09.08.2016, 18:30Olympijské hry - Vodní slalom
Sledujte:
     
    Tímto se s vámi loučím a budu se na vás těšit u některého z dalších přenosů. (20:57:44)
     
    Po právě skončeném finále je nejdojatějším mužem Takuja Haneda, od kterého se medaile jistě nečekal. Dalším šťastným mužem je Denis Gargald Chanut, jenž přijímá gratulace od soupeřů, ale také trenéra a přítelkyně. Velká radost je i na Slovensku, pro které Matej Beňuš vybojoval stříbro. Ovšem spokojení můžou být i fanoušci České Republiky, jelikož Vítězslav Gebas dojel na čtvrté pozici.
    Konečné pořadí
     
    Olympijským vítězem se stává Francouz Denis Gargald Chanut (FRA)! Pro stříbro si dojel Slovák Matej Beňuš (SVK) a třetí je Takuja Haneda (JPN). Bohužel na českého reprezentanta zbylo nepopulární, ale krásné čtvrté místo.
     
    10
    Sideris Tasiadis dojíždí do cíle v čase 97,90 vteřiny, což stačí na páté místo. Agresivní jízda Němce nebyla tou nejlepší, a tak Sideris končí v poli poražených!
     
    10
    A pozor na trati je největší favorit celého závodu, kterým je Sideris Tasiadis! Ten v Riu předvádí zatím nejlepší jízdy a uvidíme, zda se mu povede i poslední jízda. Bohužel pro Němce přišla dvouvteřinová penalizace na brance číslo devět.
     
    9
    Další penalizace přišla na brance číslo devatenáct, kde nestihl otočku na dvacátou branku. Ander Elosegi dojíždí v čase 101,27 vteřiny, což znamená medaili pro Slovensko!
     
    9
    Do finálové části už zamířil také druhý nejlepší ze semifinále, kterým je Ander Elosegi. Ovšem Španěl dostává penalizaci hned na první brance, kde nestihl manévr. Ovšem jinak jede velmi rychle.
     
    8
    Fantastická jízda Francouze! Denis Gargald Chanut si poradil s tratí a jistě má medaili! Francouzský závodník dojel do cíle v čase 94,17 vteřiny a za povedenou jízdu si "placku" zaslouží.
     
    8
    Na trati už je také zástupce francouzské školy! Denis Gargald Chanut si pohlídal výjezd z desáté branky a vypadá to na pěknou jízdu.
     
    7
    Rozhodčí přidělili slovinskému závodníku dvě dvouvteřinové penalizace, ta první přišla na brance číslo třináct. Benjamin Savšek jel velmi rychle, ale dojíždí v čase 99,36 vteřin a řadí se na čtvrté místo.
     
    7
    Další medaili do sbírky bude chtít přidat Benjamin Savšek. Slovinský závodník velmi pěkně projel první část a jeho mezičas je úžasný!
    Dojezd českého reprezentanta
     
    6
    Spodní část trati zvládl český reprezentant velice dobře a dojel v čase 97,57 vteřiny. Vítězslavu Gebasovi zatím patří třetí příčka a boj o medaile bude hodně těžký. Uvidíme, na co to českému jezdci bude stačit.
     
    6
    Do závodu zamířil také Vítězslav Gebas, který lehce zaváhal na čtvrté brance, kde se mu nepovedl plynulý odjezd. Na svého kolegu lehce ztrácí. Uvidíme, jak dopadne náš závodník.
     
    5
    Japonec před jednadvacátou brankou udělal chybu, která ho stála první pozici. Takuja Haneda dojel do cíle v čase 97,44 vteřiny a zatím mu patří průběžné třetí místo.
     
    5
    Dalším závodníkem je Takuja Haneda , který obhajuje sedmé místo z olympiády v Londýně. Japonec velmi pěkně projel branky číslo sedm a čtyři.
     
    4
    Brit hodně finálovou jízdu pokazil a jistě nebude spokojen se svým výkonem. Navíc na brance číslo jednadvacet přišla penalizace. David Florence dojíždí do cíle v čase 109,00 vteřin.
     
    4
    Nejstarším závodníkem ve finále je David Florence, jenž předvedl lepší začátek nežli v semifinále. Ovšem obrovská chyba přišla za brankou číslo sedm a je po boji o medaile.

    Michal Luxa

    Startovní listina finále
    1. Casey Eichfeld (USA)
    2. Jose Carvalho (POR)
    3. Matej Beňuš (SVK)
    4. David Florence (GBR)
    5. Takuja Haneda (JPN)
    6. Vítězslav Gebas (CZE)
    7. Benjamin Savšek (SLO)
    8. Denis Gargald Chanut (FRA)
    9. Ander Elosegi (ESP)
    10. Sideris Tasiadis (GER)
    Výsledky semifinále
    1. Sideris Tasiadis (GER) 95,63
    2. Ander Elosegi (ESP) 97,93
    3. Denis Gargald Chanut (FRA) 98,06
    4. Benjamin Savšek (SLO) 98,70
    5. Vítězslav Gebas (CZE) 98,77
    6. Takuja Haneda (JPN) 98,84
    7. David Florence (GBR) 99,36
    8. Matej Beňuš (SVK) 100,68
    9. Jose Carvalho (POR) 101,04
    10. Casey Eichfeld (USA) 101,23
    11. Ian Borrows (AUS) 101,32
    12. Grzegorz Hedwig (POL) 102,70
    13. Alexandr Lipatov (RUS) 104,69
    14. Ťien-ming Šu (CHN) 108,73
    Startovní listina semifinále
    1. Vítězslav Gebas (CZE)
    2. Ťien-ming Šu (CHN)
    3. Casey Eichfeld (USA)
    4. Jose Carvalho (POR)
    5. Alexandr Lipatov (RUS)
    6. Ian Borrows (AUS)
    7. Ander Elosegi (ESP)
    8. Grzegorz Hedwig (POL)
    9. Matej Benuš (SVK)
    10. Takuja Haneda (JPN)
    11. Benjamin Savšek (SLO)
    12. David Florence (GBR)
    13. Denis Gargald Chanut (FRA)
    14. Sideris Tasiadis (GER)
    bahis siteleri