Třinec – Bělorusko U18 2:7 (kon.) | Sparta – Slavia 3:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:7 (1:3, 0:4, 1:0)
Bělorusko U18
Úterý 09.08.2016, 14:00 • WERK ARENA • Přípravné zápasy staršího dorostu
Partner:
     
    47:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Početní výhodu Oceláři nevyužili, krátce po jejím skončení se ale prosazují. Na pravém kruhu napřáhl JAN KALUS a puk z jeho hole se zastavil až o síť za zády běloruského gólmana.
     
    32:51
    Bělorusko U18 právě vstřelilo branku! Bělorusové přidávají další branku, DZMITRY SAURYTSKI poslal na branku dělovku od modré a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Ihar Martynau.
     
    29:12
    Bělorusko U18 právě vstřelilo branku! Puk putoval po ose Martynau – Kaminski až k DZMITRYMU KOTOVI, jenž propálil Ochmana. Hattrick pro běloruského útočníka! Asistence: Stanislau Kaminski, Ihar Martynau.
     
    23:54
    Bělorusko U18 právě vstřelilo branku! Hosté mají k dispozici již čtyřgólový náskok po trefě DZMITRYHO KOTA. Asistence: Ihar Martynau.
     
    20:41
    Bělorusko U18 právě vstřelilo branku! Na druhé straně se do brejku dostal IVAN DRAZDOU, který si vychutnal Ochmana a následně zvedl puk pod horní tyč domácí branky. Asistence: Uladzislau Yaromenka.
     
    14:06
    Bělorusko U18 právě vstřelilo branku! A teď už hosté vedou o dvě branky, když za záda třineckého gólmana prošla střela HLEBA FIRSAUA. Asistence: Arkhip Ledziankou, Andrei Paulenka.
     
    12:07
    Bělorusko U18 právě vstřelilo branku! Hosté přesilovou hru velmi rychle využívají po ráně DZMITRYHO KOTA od modré, jenž se zastavila až o síť za zády Ochmana. Asistence: Siarhei Sapeha, Ihar Martynau
     
    05:07
    Bělorusko U18 právě vstřelilo branku! Hosté ale velmi rychle vyrovnávají. Před Ochmana se protáhl ARTSIOM ANOSOV a poslal puk mezi betony třineckého gólmana do sítě. Bez asistence.
     
    04:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Przybyla se snažil překonat běloruského brankáře u levé tyče, což se mu nepodařilo. Puk se ale dostal k ADAMU RAŠKOVI, jenž jej s odrazem o tyč uklidil do sítě. Asistence: Dan Przybyla.

    Martina Sikorová

    Monika Návratová

    Branky a nahrávky: 5. Raška (Przybyla), 48. Kalus – 6. Anosov, 13. Kot (Sapeha, Martynau), 15. Firsau (Ledziankou, Paulenka), 21. Drazdou (Yaromenka), 24. Kot (Martynau), 30. Kot (Kaminski, Martynau), 33. Saurytski (Martynau)


    HC Oceláři Třinec: Ochman (30. Štěpánek) – Krzak, Rufer, Klocek, Brabec, Michálek, Patlevič, Homola – Tománek, Indrst, Plandor, Peterek, Raška, Przybyla, Najsar, Molin, Papaj, Kalus, Krupa, Cihlář
    Bělorusko U18: Hryshchanka (30, Talapila) – Filiayeu, Ivanchykau, Kantsavy, Habrus, Saurytski, Nazaran, Sapeha, Yaromenka – Kot, Kaminski, Martynau, Schemel, Anosov, Drazdou, Ledziankou, Firsau, Paulenka, Ledziankou, Andreyeu, Anufryienk

    Rozhodčí: Trombik – Puczok, Konvička
    bahis siteleri