Bohemians - NE – Bern 4:4 (kon.) | RIG Umeå IBF – Ne 7:3 (kon.) | Sveiva IB – Chodov 0:7 (kon.)
ELITE PRAHA – Slovensko 4:8 (kon.) | Ostrava – IBF Dalen 2:1 (kon.) | Vítkovice – Pixbo Wallenstam 3:4 (kon.)
ELITE PRAHA – RIG Umeå IBF 0:6 (kon.) | Bern – Chodov 2:5 (kon.) | Bohemians - NE – IBF Dalen 8:4 (kon.)
Vítkovice – Slovensko 1:1 (kon.) | Ne – ELITE PRAHA 8:1 (kon.) | Sveiva IB – Ostrava 0:3 (kon.)
Pixbo Wallenstam – RIG Umeå IBF 6:2 (kon.) | IBF Dalen – Chodov 1:2 (kon.)
konec
FbŠ pipni.cz Bohemians
4:4 (1:2, 3:2)
Wizards Bern Burgdorf
Čtvrtek 11.08.2016, 09:20 • TJ Tatran Střešovice • Czech Open - Ženy ELITA
     
    39:40
    Bern právě vstřelil branku!
    Fantastické utkání až do samého konce! Švýcarský celek se ani za nepříznivého stavu nevzdal a senzačně vyrovnal. Sklepnutí míčku mezi tyče obstarala SIMONE WYSSOVÁ. Asistence: Nicole Baumgartnerová.
     
    38:36
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Závěrečné minut druhého poločasu přináší nadměrné množství gólových situací! HANA POLÁKOVÁ si zpracovala vynikající dalekonosnou přihrávku a v předbrankovém prostoru se nemýlila. Asistence: Iveta Hyršlová.
     
    38:00
    Bern právě vstřelil branku!
    Florbalistky Wizards si připravily rychlou odpověď! NICOLE BAUMGARTNEROVÁ vzala veškerou zodpovědnost na sebe a samostatný postup proti Daniele Kreisingerové chladnokrevně proměnila. Bez asistence.
     
    36:54
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    MONIKA SLAVÍKOVÁ využila momentální herní převahy svého týmu a gólem na 3:2 dokonala obrat Bohemians! Bez asistence.
     
    24:37
    Míček se opět kutálel v nebezpečné blízkosti od švýcarské svatyně! Zakončení backhandem jedné z útočících hráček Bohemians chybělo opravdu minimum.
     
    21:55
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Pražankám se důraz kolem rivalova brankoviště vyplatil. Přestože první střela šla vedle, druhý pokus HANY POLÁKOVÉ už brankářka nebyla schopna pokrýt. Asistence: Monika Slavíková.
     
    17:30
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Bohemians se podařilo zničehonic gólově udeřit! HANA PREISSLEROVÁ se po vhazování prodrala středem hrací plochy až těsně před Tinu Leuenbergerovou, kterou překonala nečekanou střelou. Bez asistence.
     
    16:25
    Bern právě vstřelil branku!
    Trestuhodné zaspání pražské obrany Švýcarky beze zbytku potrestaly. ANNIKA DIERKSOVÁ vypálila z první po nahrávce skrz brankoviště a zvýšila vedení svého družstva. Asistence: Laura Marendazová.
     
    11:40
    Další velká příležitost Wizards! Schürchová poslala míček v takřka ideální pozici těsně nad horní tyč.
     
    08:14
    Už to mohlo být 2:0 pro Bern! Míček mířil do úplně odkryté brány, na poslední chvíli jej ale zastavila Lucie Šindelářová.
     
    05:15
    Bern právě vstřelil branku!
    Nyní už byl tlak Bernu skutečně neúnosný. Zmatená defenziva Bohemians se k míčku nedostala včas a SIMONE WYSSOVÁ střelou z ostrého úhlu otevřela gólový stav duelu. Asistence: Caroline Schürchová.
     
    04:37
    Výborný reflex Kreisingerové! Brankářka Bohemians se vrhla po skákajícím míčku a zmařila i nadějnou dorážku útočnice Wizards!
     
    02:57
    Simone Wyssová byla velmi blízko úvodnímu gólu utkání! Tečované nahození nakonec letělo pouze do boční sítě.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 18. Preisslerová, 22. Poláková (Slavíková), 37. Slavíková, 39. Poláková (Hyršlová) – 6. Si. Wyssová (Schürchová), 17. Dierksová (Marendazová), 38. Baumgartnerová, 40. Si. Wyssová (Baumgartnerová)


    FbŠ pipni.cz Bohemians: Kreisingerová, Zelená – Hyršlová, Preisslerová, Šmídová, Divišová, Fellerová, Hnátová, Nguyenová, Nová, Šindelářová, Bočanová, Kašparová, Ludvíková, Poláková, Reischlová, Slavíková
    Wizards Bern Burgdorf: Baumgartnerová, Cattaneová, Cinaová, Dierksová, Garbareová, Haldimannová, Hanimannová, Häubiová, Kobelová, Krähenbühlová, Leuenbergerová, Lüscherová, Marendazová, Mischlerová, Quattriniová, Rudinová, Schürchová, Stalderová, Weberová, Si. Wyssová, Sa. Wyssová
    bahis siteleri