Osvětim – Vsetín 3:1 (kon.) | Havířov – Tychy 5:3 (kon.)
konec
AZ Havířov
5:3 (1:1, 2:2, 2:0)
GKS Tychy
Sobota 13.08.2016, 14:30 • K&K PNEU Aréna • O pohár ředitele HM Globus
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté už neměli na co čekat a riskli hru bez brankáře. Jenže při jednom ze soubojů v rohu mantinelu o kotouč přišli a výsledkem je pátá branka Azetu. Do prázdné branky pálil přes celé kluziště RADIM VALCHAŘ.
    Bez asistence.
     
    53:52
    Havířov právě vstřelil branku!
    Kde se vzal, tu se vzal – MICHAL SZTEFEK. Vzniklou díru v obraně Tych dokázali domácí skvěle využít. Vybojovaný kotouč v útočném pásmu poslal Marek Kalus okamžitě na rozjetého Sztefka, který z ideální střelecké pozice v mezikruží nezaváhal. Ranou těsně pod břevnou překonal bezmocného Žigárdyho.
    Asistence: Marek Kalus.
     
    48:06
    Vyloučení v týmu GKS Tychy (Kalinowski – 2 min., hákování).
     
    41:41
    Kristek dostal přihrávku přímo před branku, kde stál zcela sám. Ani střela z první však k brance nevedla, protože v tento moment byl ještě přesnější brankář Marek Laco se svou vyrážečkou!
     
    39:26
    Sztefek stál sám před brankou a říkal si o přihrávku, tu ale dostal vzduchem. Havířovský útočník se snažil trefovat i ve vzduchu, to se mu však nakonec nepodařilo.
     
    38:39
    Vyloučení v týmu GKS Tychy (Gazda – 2 min., sekání).
     
    38:16
    Vyloučení v týmu GKS Tychy (Ciura – 2 min., hrubost).
     
    38:16
    Vyloučení v týmu AZ Havířov (Krisl – 2 min., hrubost).
     
    37:16
    Bryk už zvedal po své střele ruce a s ním i celý tým, ale jeho tým nakonec branky nedosáhne. Bryk natrefil nejprve tyč, od které se puk odrazil k Lacovi. Brankář Havířova si málem kotouč srazil až do branky, ale nakonec jej stihl svým tělem pokrýt tak, aby se červené světlo za jeho branou nemuselo rozsvěcovat.
     
    36:35
    Vyloučení v týmu AZ Havířov (Maruna – 2 min., vražení na hrazení).
     
    36:02
    GKS Tychy právě vstřelil branku!
    Také hosté rychle využívají přesilovku, a tak máme opět srovnáno. Ani tentokrát se nejednalo o žádnou hokejovou krásu, ale účinnou střelu od modré, která byla před Lacem tečována. O změnu směru až do branky se postaral REMIGJUSZ GAZDA.
    Asistence: Marcin Horzelski.
     
    35:40
    Vyloučení v týmu AZ Havířov (Bednář – 2 min., držení protihráče).
     
    34:09
    Peter Kuboš měl na holi druhou branku v zápase, ale ve vyložené šanci se snažil ještě přihrávat před brankoviště volnému spoluhráči. Přihrávku nikdo nezachytil, přesto se konalo drama, protože obránce domácích puk tečoval vlastní bruslí těsně kolem Lacovy brány. Neštěstí se však nakonec nekonalo.
     
    32:51
    Tychy si teď hodně ve vlastním oslabení věřily, kotouč zbrkle nevyhazovaly a dokázaly si jej několikrát přihrát. Aby toho nebylo málo, o pár sekund později se dostali do přečíslení 2 na 1, z toho však ale po nepřesné střele nic nebylo.
     
    31:49
    Vyloučení v týmu GKS Tychy (Kotlorz – 2 min., faul kolenem).
     
    28:24
    Vyloučení v týmu GKS Tychy (Kolusz – 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    28:24
    Havířov právě vstřelil branku!
    Vedení v zápase se otáčí, nyní jdou do trháku Havířovští. Přesilovou hru totiž dokázali bleskurychle využít po jednom z nahození od modré čáry. To orazítkovalo tyč hostující branky a dorážející MAREK KALUS stihl volný kotouč rychle uklidit až za brankovou čáru.
    Asistence: Jakub Peslar, David Nesvadba.
     
    27:45
    Vyloučení v týmu GKS Tychy (Ciura – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    26:31
    Havířov právě vstřelil branku!
    DANIEL ŠTUMPF opět provedl bekhendovou kličku, jenže jako pravák dokázal Žigárdiho oklamat a parádním způsobem posílá kotouč za jeho záda!
     
    26:31
    To snad není možné! Rozhodčí už opět kříží své ruce nad hlavou, což znamená, že se opět pojede trestné střílení. Tentokrát však na druhé straně a aktérem nájezdu bude faulovaný Daniel Štumpf.
     
    25:54
    Na druhé straně tasí svou lapačku Laco! Přečíslení 2 na 1 Tychy nevyužívají! Sledujeme nádherný hokej, ve kterém se hra přelévá z jedné strany na druhou.
     
    25:31
    Haas s Korímem ohrozili branku soupeře, ale nakonec ani z této akce branka nepadá.
     
    24:59
    Marcin Kolusz svůj nájezd neproměňuje. Se svou střelou pod víko to zamýšlel dobře, ale Laco si střelecký úhel pohlídal a ramenem vyrazil nad.
     
    24:59
    Za sekání Martina Lenďáka pojede Marcin Kolusz trestné střílení!
     
    22:39
    Obrovská šance na druhé straně! Kotala dostal výbornou přihrávku do středního pásma a ve velké rychlosti stačil přebruslit obránce soupeře tak, že se ocitl sám před brankou. Jeho klička do bekhendu ale úspěch neslaví, Žigárdy jeho záměr vystihl a parádním přesmístěním k druhé tyčce zamezil takřka jistému gólu.
     
    21:20
    GKS Tychy právě vstřelil branku!
    Hosté se dostali do rychlého přečíslení 2 na 1, puk se ocitl na hokejce PETERA KUBOŠE, který viděl, že je jeho spoluhráč dobře pokrytý obráncem. Zvolil tak střelu po zemi, kterou si Laco nechal projít mezi betony.
    Asistence: Marcin Kolusz, Kamil Kalinowski.
     
    19:15
    Sztefek se svou šancí nezaváhal a okamžitě pálil z první, jenže brankář Žigárdy proti němu vytasil skvělý zákrok lapačkou!
     
    17:10
    Vyloučení v týmu GKS Tychy (Bepierszcz – 2 min., nedovolené bránění).
     
    14:07
    Další z řad povedených tečí před brankou z pohledu Azetu. Tentokrát se puk možná i otřel o brankovou konstrukci. Havířovští nemají o počet šancí v prvním dějství nouzi.
     
    07:18
    Krisl projel útočným pásmem jak nůž máslem a ohrozil branku Tych, jenže jak on, tak ani dorážející Štumpf již ležícího Žigárdiho překonat nedokázali!
     
    04:48
    Vyloučení v týmu GKS Tychy (Gazda – 2 min., podražení).
     
    03:38
    GKS Tychy právě vstřelil branku!
    Máme rychle srovnáno. Nenápadný nához od modré vypadal sice poněkud neškodně, jenže Laco měl zcela zakrytý výhled a puk se navíc po několika tečích dostal přesně do růžku havířovské branky. Za autora branky je prohlášen MATEUSZ BEPIERSZCZ.
    Asistence: Marcin Kolusz.
     
    02:06
    Havířov právě vstřelil branku!
    Samuel Ollender objel s kotoučem branku soupeře a nabídl parádní přihrávku DAVIDU DVOŘÁČKOVI. Ten s ničím neotálel a puk z bezprostřední blízkosti branky poslal pod víko! Brankář Žigárdy zde mnoho šancí neměl. Domácí se rychle ujímají vedení.
    Asistence: Samuel Ollender, Radim Valchař.

    David Motloch

    Branky a nahrávky: 3. Dvořáček (Ollender, Valchař), 27. Štumpf (TS), 29. Kalus (Peslar, Nesvadba), 54. Sztefek (Kalus), 60. Valchař – 4. Bepierszcz (Kolusz), 22. Kuboš (Kolusz, Kalinowski), 37. Gazda (Horzelski)


    AZ Havířov: Laco (Šimeček) – Krisl, Lenďák, Petran, Korím, Nesvadba, Peslar, Orság, Bahounek – Sztefek, Haas, Kalus – Maruna, Matula, Štumpf – Ollender, Valchař, Dvořáček – Pořízek, Bednář, Kotala
    GKS Tychy: Žigárdy (Kosowski) – Baginski, Komorski, Ciura, Vozdecký, Kalinowski, Rzeszutko, Kristek, Gazda, Kogut, Galant, Kotlorz, Kuboš, Bryk, Witecki, Zatko, Pociecha, Kůrka, Kolusz, Horzelski, Bepierszcz

    Rozhodčí: Mikula – Moravec, Hranoš
    bahis siteleri