Plzeň – Příbram 5:2 (kon.) | Teplice – Brno 0:1 (kon.) | Liberec – Č. Budějovice 1:2 (kon.)
Třinec – Jablonec 0:0 (kon.)
konec
FK Třinec
0:0 (0:0)
FK Jablonec
Neděle 14.08.2016, 14:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • Juniorská liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    83
    Čtvrté střídání v třineckém týmu. Václav Bujok má pro dnešek odpracováno, v závěrečných minutách se představí Radovan Melecký.
     
    77
    Avdić se postavil k přímému kopu, technickou ranou ale branku těsně minul. Pro Jana Díla utkání skončilo a nahrazuje ho Tomáš Jelínek.
     
    74
    Pustka s Bujokem budou zřejmě pokračovat ve hře. Ostatní hráči využili krátkého ošetřování k občerstvovací pauze. Jablonec také vystřídal, místo Milana Palatického nastoupil Patrik Schön.
     
    67
    Trenér Drsek střídá podruhé v zápase. Stahuje ze hry Christiana Vitkoviče, kterého v poslední čtvrtině zápasu zastoupí Dominik Pleštil.
     
    62
    Jiří Pilch opustil hřiště a na pozici levého obránce ho střídá Jakub Puczok. Nový muž se ihned postavil k rozehrávce přímého kopu, Lasota byl na hranici šestnáctky přehlavičkován.
     
    46
    Třinec udělal na počátku druhého poločasu dvě změny v sestavě. Pavla Tobiáše nahradil David Králíček, na místo Reného Dediče nastoupil Martin Pleva.
     
    20
    Díl vybojoval dravým průnikem po pravé straně první roh pro Jablonec. Mezitím hosté vystřídali a zraněného Matěje Kubistu nahradil Nicolas Hlůže.

    Ondřej Zoubek


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky:

    Karty:   76. Tichý (JAB)


    FK Třinec: Bocek – Bujok (83. Melecký), Lanc (C), Avdić, Pilch (62. Puczok) – Latocha, Pustka, Tobiáš (46. Králíček), Žyla – Lasota, Dedič (46. Pleva).
    Trenér: Lubomír Adler.

    Náhradníci: Kubik – Reintam, Králíček, Pieter, Puczok, Pleva, Melecký.

    FK Jablonec: Repáň – Štěpánek, Tichý (C), Šedý, Soukup – Díl (77. Jelínek), Kubista (20. Hlůže), Palatický (74. Schön), Žemba – Vitkovič (67. Pleštil), Vencbauer. Trenér: Pavel Drsek.
    Náhradníci: Klement – Hlůže, Jelínek, Pleštil, Schön, Petržilka.

    Rozhodčí: Jan Machálek – Stanislav Pochylý, Petr Caletka

    Diváci: 66
    bahis siteleri