Plzeň – Příbram 5:2 (kon.) | Teplice – Brno 0:1 (kon.) | Liberec – Č. Budějovice 1:2 (kon.)
Třinec – Jablonec 0:0 (kon.)
konec
FK Třinec
0:0 (0:0)
FK Jablonec
Neděle 14.08.2016, 14:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • Juniorská liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    84
    Šest minut před koncem mohl Schön výrazně přiblížit Jablonec ke třem bodům! Našel si odražený míč, octl se za zády třinecké obrany, ale nastřelil pouze pravou tyčku!
     
    83
    Čtvrté střídání v třineckém týmu. Václav Bujok má pro dnešek odpracováno, v závěrečných minutách se představí Radovan Melecký.
     
    78
    Vencbauer posunul míč po čáře na rozběhnutého Pleštila, a ten si došel pro největší šanci Jablonce v zápase! Obelstil Avdiće, hodil si balon okolo Pustky, pak ale jeho střelu vyrazil Bocek.
     
    77
    Avdić se postavil k přímému kopu, technickou ranou ale branku těsně minul. Pro Jana Díla utkání skončilo a nahrazuje ho Tomáš Jelínek.
     
    76
    Latochův průnik byl zastaven faulem Dominika Tichého (JAB). Třinečtí by postupovali do zajímavé šance, a tak obdržel jablonecký kapitán žlutou kartu.
     
    74
    Pustka s Bujokem budou zřejmě pokračovat ve hře. Ostatní hráči využili krátkého ošetřování k občerstvovací pauze. Jablonec také vystřídal, místo Milana Palatického nastoupil Patrik Schön.
     
    67
    Trenér Drsek střídá podruhé v zápase. Stahuje ze hry Christiana Vitkoviče, kterého v poslední čtvrtině zápasu zastoupí Dominik Pleštil.
     
    66
    Díl se na pravém křídle propracoval k zakončení, ale domácí obrana ho zablokovala. Na opačné straně střílel Králíček v nadějné pozici těsně nad horní tyčku!
     
    62
    Jiří Pilch opustil hřiště a na pozici levého obránce ho střídá Jakub Puczok. Nový muž se ihned postavil k rozehrávce přímého kopu, Lasota byl na hranici šestnáctky přehlavičkován.
     
    47
    Střídající Pleva mohl otevřít skóre hned v úvodu druhé půle! Latocha mu přihrál do stoprocentní pozice, ovšem Pleva netrefil míč ideálně a Repáň dokázal střelu vytěsnit na roh.
     
    46
    Třinec udělal na počátku druhého poločasu dvě změny v sestavě. Pavla Tobiáše nahradil David Králíček, na místo Reného Dediče nastoupil Martin Pleva.
     
    20
    Díl vybojoval dravým průnikem po pravé straně první roh pro Jablonec. Mezitím hosté vystřídali a zraněného Matěje Kubistu nahradil Nicolas Hlůže.
     
    8
    Latocha pronikl po pravém křídle až do malého vápna, kde ho zastavil za cenu rohového kopu Tichý. Po rohu Pilcha zakončoval Avdić z odraženého balonu těsně mimo!

    Ondřej Zoubek


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky:

    Karty:   76. Tichý (JAB)


    FK Třinec: Bocek – Bujok (83. Melecký), Lanc (C), Avdić, Pilch (62. Puczok) – Latocha, Pustka, Tobiáš (46. Králíček), Žyla – Lasota, Dedič (46. Pleva).
    Trenér: Lubomír Adler.

    Náhradníci: Kubik – Reintam, Králíček, Pieter, Puczok, Pleva, Melecký.

    FK Jablonec: Repáň – Štěpánek, Tichý (C), Šedý, Soukup – Díl (77. Jelínek), Kubista (20. Hlůže), Palatický (74. Schön), Žemba – Vitkovič (67. Pleštil), Vencbauer. Trenér: Pavel Drsek.
    Náhradníci: Klement – Hlůže, Jelínek, Pleštil, Schön, Petržilka.

    Rozhodčí: Jan Machálek – Stanislav Pochylý, Petr Caletka

    Diváci: 66
    bahis siteleri