Plzeň – Příbram 5:2 (kon.) | Teplice – Brno 0:1 (kon.) | Liberec – Č. Budějovice 1:2 (kon.)
Třinec – Jablonec 0:0 (kon.)
konec
FK Třinec
0:0 (0:0)
FK Jablonec
Neděle 14.08.2016, 14:00 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2 000 míst) • Juniorská liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 14:00.
     
    Krásné nedělní odpoledne, vítejte při sledování textového online přenosu z utkání třetího kola Juniorské ligy. Na stadionu Rudolfa Labaje se utkají dvě mužstva z opačných konců tabulky. Zatímco domácí FK Fotbal Třinec nezískal v prvních dvou kolech ani bod, FK Jablonec zapsal na své konto dvě výhry. Severočeši budou ve Slezsku favoritem, ale musejí absolvovat dalekou cestu, navíc Třinečtí budou chtít před svými fanoušky konečně bodovat. Utkání začíná ve 14:00, přenosem vás bude provázet Ondřej Zoubek.
     
    FK FOTBAL TŘINEC
    14. místo, 0 bodů, skóre 1:6


    Třinecká juniorka změnila o letní přestávce trenéra, když odstoupivšího Kamila Papugu nahradil Lubomír Adler. V uplynulé sezoně skončil Třinec v Juniorské lize se sedmnácti účastníky na 14. místě a ani nyní nebudou ambice o mnoho vyšší. V prvním kole narazili Slezané na domácí půdě na mistrovskou Spartu a po boji jí podlehli 0:2. Před týdnem se představili na Julisce v zápase s Duklou. Tam sice díky gólu Lasoty vedli, ale pak čtyřikrát inkasovali a prohráli 1:4.

    2. kolo, neděle 7. srpna, 14:00, Praha:
    FK Dukla Praha – FK Fotbal Třinec 4:1 (2:1)
    Branky: 24. Šahini, 25. Vopat, 56. Vlček, 89. Brabenec – 18. Lasota.
    Diváci: 100.

    Sestava Třince: Bocek – Pilch (73. Pustka), Lanc, Žyla (76. Pieter), Bujok (61. Pleva), Reintam, Tobiáš (61. Melecký), Samiec, Benetka, Latocha (73. Stříž), Lasota. Trenér: Lubomír Adler.
     
    FK JABLONEC
    3. místo, 6 bodů, skóre 5:1


    Jablonec patřil v loňské sezoně mezi nejlepších pět týmů Juniorské ligy, ale za bronzovou příčkou zaostal přeci jen o sedm bodů. Juniorku zeleno-bílých vede bývalý obránce Pavel Drsek, který se mimo mnoha startů za Jablonec stal dvakrát nejlepším obránce druhé německé ligy. Vstup do nové sezony zvládla Drskova družina na výbornou. Nejprve zvítězila na hřišti nováčka v Karviné 1:0 a ve druhém kole si doma hravě poradila s Hradcem Králové 4:1.

    2. kolo, pondělí 8. srpna, 15:00, Jablonec nad Nisou:
    FK Jablonec – FC Hradec Králové 4:1 (2:1)
    Branky: 16. a 57. Schön, 24. a 80. (pen.) Tichý – 37. Brokeš.
    Diváci: 220.

    Sestava Jablonce: Repáň – Štěpánek, Tichý, Hlůže (76. Žemba), Díl (71. Pleštil), Soukup (87. Palatický), Šedý, Haitl, Schön (81. Petržilka), Vitkovič (59. Vencbauer), Kubista. Trenér: Pavel Drsek.
     
    VZÁJEMNÁ UTKÁNÍ

    Třinec s Jabloncem se utkaly v Juniorské lize již šestkrát. Zrodila se čtyři vítězství Jablonce, dvakrát se radovali mladí Slezané. Právě poslední utkání na jaře skončilo vítězstvím Třince, který tak zeleno-bílým stejnou měrou vrátil porážku z podzimní části sezony 2015/16.

    16. kolo, neděle 8. listopadu 2015, 13:30, Třinec:
    FK Fotbal Třinec – FK Jablonec 0:3 (0:2)
    Branky: 7. Palatický, 45. Kuhn, 90+2. Dorničák.
    Diváci: 30.

    32. kolo, pondělí 16. května 2016, Jablonec:
    FK Jablonec – FK Fotbal Třinec 0:3 (0:1)
    Branky: 29. Nimely, 84. Samiec, 88. Martynek (pen.).
    Diváci: 35.
     
    Pokud máte nějaké dotazy či připomínky k utkání mezi Třincem a Jabloncem, směřujte je na Twitter. Svůj příspěvek pak označte takto: @VondraZoubek. Já se budu snažit na vaše dotazy odpovídat. Zároveň můžete připojit hashtag #TRIvJAB a #juniorskaliga.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Fotbal Třinec: Bocek – Bujok, Lanc (C), Avdić, Pilch – Latocha, Pustka, Tobiáš, Žyla – Lasota, Dedič. Trenér: Lubomír Adler.
    Náhradníci: Kubik – Reintam, Králíček, Pieter, Puczok, Pleva, Melecký.

    FK Jablonec: Repáň – Štěpánek, Tichý (C), Šedý, Soukup – Díl, Kubista, Palatický, Žemba – Vitkovič, Vencbauer. Trenér: Pavel Drsek.
    Náhradníci: Klement – Hlůže, Jelínek, Pleštil, Schön, Petržilka.

    Rozhodčí: Jan Machálek – Stanislav Pochylý, Petr Caletka.
     
    Po zveřejnění soupisek na dnešní utkání se kurzy sázkových kanceláří pohnuly na stranu Třince, který je podle bookmakerů mírným favoritem. V jeho základní sestavě totiž figurují hned tři fotbalisté z A-mužstva, a to Pavel Tobiáš, René Dedič a po vleklém zranění se vracející Muamer Avdić. Jablonec přijel do Slezska s ryze juniorským složením týmu, nejstaršími hráči v základu jsou Dominik Tichý a Jiří Žemba narození v roce 1995.
     
    Na hřišti nyní vrcholí rozcvičky obou mužstev, začít by se mělo zhruba za šest minut. Na tribuně je v tuto chvíli pár desítek diváků, avšak počasí dnes fotbalu přeje. V Třinci je slunečno a příjemná teplota okolo 20 stupňů Celsia.
     
    Fotbalisté s rozhodčími jsou již na trávníku a čekají na úvodní nástup. Třinečtí nastoupili v bílých dresech a červených trenýrkách, Jablonec v zeleno-bílé kombinaci.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Výkop zápasu obstarali Vencbauer a Palatický, ale hned další jablonecká přihrávka byla nepřesná. Balon se k Severočechům rychle vrátil, pěkná rána Kubisty ze střední vzdálenosti však branku o kousek minula.
     
    2
    Jablonec přišel také s další útočnou akcí, ovšem Žembova přihrávka na Soukupa skončila v zámezí. O balon se bojuje u postranní čáry.
     
    3
    Štěpánek poslal do šestnáctky oblouček na nabíhajícího Vencbauera, který si však míč nezpracoval, a navíc stál v ofsajdovém postavení.
     
    4
    Třinečtí stále čekají na první delší úsek na útočné polovině a nedaří se jim podržet balon. Jablonec bude vhazovat na levém křídle.
     
    5
    Šedý pustil Pustkův odkop do autu a rozehrál bleskově dozadu na obránce. Celá akce pak skončila soubojem Palatického s Tobiášem před Bockovou brankou, uspěl třinecký záložník.
     
    6
    Avdić rozehrál standardní situaci na levé křídlo, odkud přilétl do pokutového území centr Žyly. Jablonecká defenziva byla připravena, Šedý odhlavičkoval.
     
    7
    Kubista přihrál mezi obránci Třince do běhu Dílovi, kterého však zastavil ofsajd. Stejné fotbalové pravidlo nepustilo do zakončení ani Dediče na druhé straně.
     
    8
    Latocha pronikl po pravém křídle až do malého vápna, kde ho zastavil za cenu rohového kopu Tichý. Po rohu Pilcha zakončoval Avdić z odraženého balonu těsně mimo!
     
    9
    Žemba se pokoušel oslovit rozběhnutého Štěpánka, ale nepřesná přihrávka dolétla až k brankáři Bockovi. Třinec o balon brzy přišel, Tichý rozehrává vzadu s Repáněm.
     
    10
    Latocha sebral Vencbauerovi balon před velkým vápnem čistým způsobem a Třinec se pak s mírnými obtížemi, kdy Lanc nejdříve nastřelil spoluhráče Pustku, dostal na polovinu hřiště.
     
    11
    Avdićova standardní situace mířila na Dediče, ten to měl ale k míči podstatněji dále než gólman Repáň. Po jeho výkopu bojuje Bujok s Vencbauerem.
     
    12
    Bujok získal míč u postranní čáry a přihrál šajtlí na brankáře Bocka. Ten nemohl příliš dlouho otálet, a tak pouze na jistotu odkopl dopředu.
     
    13
    V souboji dvou jedenáctek uspěl proti Soukupovi domácí fotbalista Latocha a vybojoval vhazování pro své mužstvo. Míč si bere Bujok.
     
    14
    Žyla přihrával mezi jablonecké obránce Lasotovi, ale hra musela být přerušena kvůli Kubistovi, který zůstal ležet na trávníku na útočné polovině.
     
    15
    Tak pozor, tady to vypadá na vážné zranění. Kubista je totiž na nosítkách odnášen k jablonecké střídačce. Třinec vrátil míč soupeři, uvidíme, zdali bude Kubista po chvilce pokračovat ve hře.
     
    16
    Nepříjemný centr Díla z pravého křídla zvládl odvrátit Bujok, i když to po zásahu stehnem nevypadalo zrovna nejpřesvědčivěji. Odražený balon si znovu našli hosté.
     
    17
    Jablonec hraje stále bez ošetřovaného Kubisty, ale i přesto má územní převahu. Tichý stihl před napadajícím Tobiášem na poslední chvíli přihrát Štěpánkovi.
     
    18
    Tobiáš nakonec přeci jen Jabloneckým balon ukradl a postupoval do protiútoku. Defenziva hostí ho ještě před šestnáctkou dokázala čistě zpacifikovat.
     
    19
    Repáň nejprve vyběhl a odkopl dopředu volný balon, o něco později už se mu ale nepodařilo chytit Žylův centr. Jenže dokázal toto zaváhání napravit a ukryl míč před dorážejícím Pilchem.
     
    20
    Díl vybojoval dravým průnikem po pravé straně první roh pro Jablonec. Mezitím hosté vystřídali a zraněného Matěje Kubistu nahradil Nicolas Hlůže.
     
    21
    Jablonec rozehrál rohový kop nakrátko a pak přišel Štěpánkův centr do hloučku před brankou. Pustka odhlavičkoval na další roh.
     
    22
    Také druhý rohový kop Třinec ubránil, jenomže stále zůstává pod menším tlakem Jablonce. Žylu tlačí k postranní čáře Díl a Štěpánek.
     
    23
    Latocha se dostal do nadějné pozice na pravé straně, zkusil vypálit, ale branku netrefil. Obránce Avdić mu dal hlasitě najevo, že měl raději centrovat.
     
    24
    Právě Avdić vyslal elegantním obloučkem Latochu do dalšího úniku, nicméně Šedý si v osobním souboji počínal velmi zkušeně a nepustil domácího juniora k centru.
     
    25
    Tobiáš se postavil k přímému kopu na pravé straně, ale první centr byl příliš nízký. Tobiáš dostal druhou šanci, jenže to zase nacentroval na Dediče pouze do ofsajdu.
     
    26
    Jablonečtí otestovali Bocka propagační střelou po zemi a třinecký brankář zasáhl jistě. Třinečtí hrají s míčem a kombinují na středu.
     
    27
    Žyla se natlačil k odraženému míči na levé straně, ale měl jej na svou slabší levou nohu. Přehodil si balon na pravačku a vybojoval přes Tichého rohový kop.
     
    28
    Pilch si vzal na starost rohový kop, po kterém se ale zrodil bleskový brejk Jablonce. Vencbauer přenesl hru na Palatického, který ale fauloval Tobiáše.
     
    29
    Na Žylově centru si doslova smlsl gólman Repáň a okamžitě vykopl na levé křídlo. Jablonec tam nakonec bude vhazovat, což obstará Soukup.
     
    30
    Soukup později získal dokonce rohový kop. Centr od rohového praporku ovšem přelétl vyskakujícího Tichého a Jablonec musí kombinovat vzadu.
     
    30
    Tichý ještě zůstal v šestnáctce a dostal se do zakončení po dalším centru ze strany. Naštěstí pro Třinec mu do toho sáhl bránící Bujok, přibrzdil balon a Bocek mohl zasáhnout.
     
    31
    Latocha dokázal přes Hlůža odcentrovat na zadní tyč, kde se však k hlavičce neprotlačil Dedič ani Žyla. Pilch poté balon ztratil, Pustka raději zakopl do autu.
     
    32
    Třinečtí získali míč zpět, ale na útočnou polovinu se nemohou dostat. Už podruhé v krátké době si zahraje gólman Bocek.
     
    33
    Soukup založil svým individuálním průnikem protiútok Jablonce, jenž byl ovšem postupně zabrzděn. Latocha se dostal k balonu a odkopl po lajně dopředu.
     
    34
    Dedič vrátil Bujokovi míč pouze do zámezí a vhazovat bude Jablonec. V prvním poločase sledujeme docela neučesanou hru, ani jedno mužstvo se nemůže dostat do velké šance.
     
    35
    Tobiáš si šikovně naběhl na Žylovu přihrávku, ale nezpracoval si míč ideálně. Poté jeho centr dokázal odvrátit Šedý, Pilchův centr od praporku se však zatočil skoro až do branky. Repáň se natahoval marně, naštěstí pro něj zamířil míč mimo.
     
    36
    Díl si hodil míč mezi dva hráče, ale to bylo příliš velké sousto. Totéž zkusil na levém křídle také domácí Lasota, jabloneckou dvojici však záhy fauloval.
     
    37
    Pilch odhlavičkoval míč do zámezí a vhazující Štěpánek se posléze dostal k centru. Prudký balon nadvakrát odkopl ze šestnáctky Bujok.
     
    38
    Po Latochově centru byl ve vápně povalen Dedič, ale penalta se nepískala. Odražený balon získal Jablonec a odkopl daleko dopředu.
     
    39
    Tobiáš mezi třemi hráči skončil dříve, než pořádně začal, totéž se dá ale napsat i o jabloneckém útoku. Vitkovič totiž zachycen v ofsajdu.
     
    40
    Tichý odhlavičkoval nízký Bujokův centr a Vencbauer byl při vyvážení míče faulován. Soukup zatím váhá, na koho balon rozehraje.
     
    41
    Dedič prodloužil Lancův odkopl hlavou na nabíhajícího Latochu, který ovšem nepřetlačil bránícího Šedého, a ještě k tomu ho okatě fauloval.
     
    42
    Lanc nepustil rozběhnutého Soukupa před branku, zapřel se a získal míč pro brankáře Bocka. Po jeho výkopu odhlavičkoval před Pilchem Štěpánek.
     
    43
    Dedič si v souboji s Tichým počínal za hranicí pravidel a udeřil soupeře někam do ramena. Omlouvá se, ale fauloval, a tak rozehrává Repáň.
     
    44
    Avdić rukama fauloval Vencbauera a Jablonec se posunul na útočnou půlku. Žembův pas vyboxoval k postranní čáře Bocek.
     
    45
    Latocha u rohového praporku přehrál Hlůža a Třinec získal právo možná posledního útoku v první půli. Po průniku ovšem akci pokazil Žyla.
     
    45+1
    Zřejmě kvůli zranění Kubisty nastavuje sudí Machálek ještě jednu minutu. Šedého nákop odvrátil Bujok, Repáň odkopl v tíživě situaci jen do autu.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 15:02.
     
    První půli souboje mezi Třincem a Jabloncem máme za sebou, branka na stadionu Rudolfa Labaje nepadla. Mírná územní převaha je možná spíše na straně Jablonce, ale největší příležitost ke skórování měli v osmé minutě domácí. Po rohovém kopu si Avdić našel odražený míč, ale zamířil jen mimo.

    Brankáře Repáně postrašil ještě Pilchův centr z levé strany, který se nakonec snesl jen o kousek za jabloneckou svatyni. Na opačné straně si Severočeši větší šanci nevypracovali, za zmínku stojí snad jen nebezpečná rána Kubisty z první minuty, ta ale Bocka neohrozila. Hostující trenér musel už ve dvacáté minutě střídat, právě zraněného Kubistu nahradil Hlůže.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Třinec udělal na počátku druhého poločasu dvě změny v sestavě. Pavla Tobiáše nahradil David Králíček, na místo Reného Dediče nastoupil Martin Pleva.
     
    47
    Střídající Pleva mohl otevřít skóre hned v úvodu druhé půle! Latocha mu přihrál do stoprocentní pozice, ovšem Pleva netrefil míč ideálně a Repáň dokázal střelu vytěsnit na roh.
     
    48
    Pilchův centr hostující obránci na přední tyči v pohodě odvrátili. Třinec však pokračuje v aktivním nástupu do druhého dějství.
     
    49
    Bujokův centr sice nabíhajícího Latochu přelétl, ale Štěpánek posunul balon pouze na další roh. Také s tím se Jablonec vypořádal.
     
    50
    Bujok zamýšlel ze standardní situace na pravé straně odcentrovat na přední tyč, ale nikdo z jeho spoluhráčů tento záměr nepochopil, a tak si pro balon došel Repáň.
     
    51
    Pustka rozehrál přímý kop nakrátko s Lancem a třinecká akce potom pokračovala po levé straně. Třinečtí ale neuspěli.
     
    52
    Bujok dokázal ubránit Hlůža a odkopl po čáře. Jablonečtí následně faulovali a věnovali Třinci poklidnou rozehrávku.
     
    53
    Kombinace Bujoka s Latochou nevyšla a míč skončil v zámezí. Vhazovat bude Soukup, Slezané se pokoušejí na soupeře natlačit.
     
    55
    Vitkovič si pomohl útočným faulem proti Avdićovi a rozehrávat bude brankář Bocek. Zřejmě nakopne míč dopředu, kde se o něj budou prát třinečtí útočníci.
     
    56
    Lasota v hlavičkovém souboji neuspěl, po delší době mohl v poklidu rozehrát Jablonec. Tichého dlouhý pas ale zamířil jen na hlavu Lance.
     
    57
    Oblouček ze středu hřiště přišel přímo mezi Lance a Vitkoviče. Ošemetný souboj dopadl lépe pro třineckého kapitána, míč se totiž do zámezí odrazil od Vitkoviče.
     
    58
    Palatický vyslal uličkou do běhu Štěpánka, ten ale neměl šanci balon stihnou na hrací ploše a odcentrovat. Po Bockově výkopu přehlavičkoval Tichý Latochu.
     
    59
    Palatického střela byla zablokovaná a přibrzděna, ale naštěstí pro Třinecké měl k odraženému míči blíže brankář Bocek, ne jablonecký útočník Vitkovič.
     
    61
    Avdić získal skákavý balon na polovině hřiště a zkusil proniknout po levé straně. Po chvilce si vynutil faul od Palatického.
     
    62
    Jiří Pilch opustil hřiště a na pozici levého obránce ho střídá Jakub Puczok. Nový muž se ihned postavil k rozehrávce přímého kopu, Lasota byl na hranici šestnáctky přehlavičkován.
     
    63
    Hlůže pronikl po pravém křídle, zasekl si balon a poslal jej do šestnáctky. Nenalezl ale nikoho ze svých spoluhráčů, nýbrž domácího Avdiće.
     
    64
    Pustka upadl po souboji s Palatickým, ale o faul se podle sudího Machálka nejednalo. Jablonecký záložník následně střílel z dvaceti metrů nad branku.
     
    65
    Pleva se provinil faulem na Vencbauera a Jablonec se postupným útokem dostal až za šestnáctku. Pro zblokovanou střelu si s přehledem došel Bocek.
     
    66
    Díl se na pravém křídle propracoval k zakončení, ale domácí obrana ho zablokovala. Na opačné straně střílel Králíček v nadějné pozici těsně nad horní tyčku!
     
    67
    Trenér Drsek střídá podruhé v zápase. Stahuje ze hry Christiana Vitkoviče, kterého v poslední čtvrtině zápasu zastoupí Dominik Pleštil.
     
    68
    Pustka si pomocí obloučku poradil se Štěpánkem, ale nedokázal to potvrdit přihrávkou na Plevu. Třinec o něco později vybojoval vhazování, toho se ujímá Puczok.
     
    69
    Králíček se dostal do dalšího úniku, tentokrát z levého křídla. V souboji se Soukupem dloubl míč směrem na branku, čímž ale vůbec neohrozil brankáře Repáně.
     
    70
    Bujok bude rozehrávat přímý kop od půlícího kruhu. Takřka všichni třinečtí hráči se stěhují do pokutového území a cítí šanci.
     
    71
    Bujok však odcentroval pouze do rukavic Repáně. Jablonec přešel do rychlého protiútoku, boj Hlůža s domácí přesilou byl ale na pravé straně marný.
     
    72
    Mnohem nadějněji se pro Severočechy rozvíjela akce po levém křídle. Vencbauer přihrál pod sebe na Hlůža, jehož střelu z prvního doteku pokryl Bocek.
     
    73
    Závar před Bockovou brankou dopadl pro Třinec relativně dobře, neboť byl odpískán faul na domácího obránce. Jenže na zemi zůstávají ležet hned dva hráči, Pustka a Bujok.
     
    74
    Pustka s Bujokem budou zřejmě pokračovat ve hře. Ostatní hráči využili krátkého ošetřování k občerstvovací pauze. Jablonec také vystřídal, místo Milana Palatického nastoupil Patrik Schön.
     
    75
    Avdić si pohlídal nabíhajícího Schöna a ustrážil cestu míče za brankovou čáru. Bockovi se rozehrávka nepovedla, míč je v autu.
     
    76
    Latochův průnik byl zastaven faulem Dominika Tichého (JAB). Třinečtí by postupovali do zajímavé šance, a tak obdržel jablonecký kapitán žlutou kartu.
     
    77
    Avdić se postavil k přímému kopu, technickou ranou ale branku těsně minul. Pro Jana Díla utkání skončilo a nahrazuje ho Tomáš Jelínek.
     
    78
    Vencbauer posunul míč po čáře na rozběhnutého Pleštila, a ten si došel pro největší šanci Jablonce v zápase! Obelstil Avdiće, hodil si balon okolo Pustky, pak ale jeho střelu vyrazil Bocek.
     
    79
    Severočeši zůstali nastěhovaní před brankou a Hlůže měl na kopačce další dobrou možnost. Udělil však balonu až příliš mnoho razance.
     
    80
    Jelínkův nákop skončil na hlavě Bujoka, kterému se pak rozehrávka vůbec nepovedla. Lanc potom zablokoval střelu Jelínka, Hlůže pálil vysoko nad bránu.
     
    81
    Schön obešel Lance s Bujokem a vypálil. Bocek vyrazil štiplavou střelu k Vencbauerovi, jehož centr odhlavičkoval Avdić pouze na rohový kop.
     
    82
    Schönův roh mířil na zadní tyč, kam si nabíhal Jelínek. Ještě před ním ale přizvedl balon hlavou Latocha. O něco později vystřelil Hlůže, a to znovu hodně nepřesně. Podruhé v krátkém časovém sledu přestřelil Hlůže přilehlou sociální budovu třineckého klubu.
     
    83
    Čtvrté střídání v třineckém týmu. Václav Bujok má pro dnešek odpracováno, v závěrečných minutách se představí Radovan Melecký.
     
    84
    Šest minut před koncem mohl Schön výrazně přiblížit Jablonec ke třem bodům! Našel si odražený míč, octl se za zády třinecké obrany, ale nastřelil pouze pravou tyčku!
     
    85
    Lanc prošel na střed hřiště a přihrál Lasotovi. Ten šikovně prostrčil na Latochu, jenž už byl sám před brankou, avšak kvůli ofsajdu nemohl zakončovat.
     
    86
    Pustka ztratil balon mezi šestnáctkou a půlícím kruhem a musel se spolehnout na Bocka, že vytěsní Jelínkovu dalekonosnou střelu. Tak se skutečně stalo a dorážka Vencbauera už zamířila nad bránu.
     
    87
    Dnešní utkání sleduje v Třinci 66 diváků. Ti naposled viděli Schöna, kterak si z ofsajdu nabíhá na Jelínkův pas. Tři minuty před koncem vykopává Bocek.
     
    88
    Pleva skluzem přibrzdil Schöna, ale nezastavil ho úplně. Skákavý centr zvládl odvrátit Pustka a o míč bojuje s hostující obranou Lasota.
     
    89
    Soukup pronikl po levé straně přes Plevu až do pokutového území, jenže pak přihrál přesně na nohu bránícího Pustky. Třinec míří do brejku.
     
    90
    Žyla nedokázal v souboji se Schönem vybojovat rohový kop a utkání už se chýlí ke konci. Rozhodčí Machálek nastavuje také ve druhé půli jednu minutu.
     
    90+1
    Melecký prošel přes Štěpánka, pak ale jeho přihrávku ze šestnáctky odklidil Tichý. Na druhé straně bojuje jablonecký Schön proti přesile.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    Utkání končí bezbrankovou remízou, Jablonec poprvé v sezoně ztratil dva body, Třinečtí získali vůbec svůj první bod. Do druhého poločasu nastoupili se dvěma změnami a právě střídající Pleva měl hned na kopačce obrovskou šanci. Repáň ale jeho střelu vyrazil. Slezané nevyužili ani svou další příležitost, to když střílel Králíček těsně nad horní tyč.

    Závěr utkání patřil Jablonci. Pleštil nejdříve obešel dva obránce, ale nechal vyniknout brankáře Bocka. V největší šanci Severočechů potom šest minut před koncem střílel do tyčky Schön. Třinečtí junioři přežili ještě několik skrumáží před Bockem a dokráčeli k zisku bodu.
     
    Ve čtvrtém kole se Třinečtí už potřetí v sezoně utkají s pražským soupeřem, a sice v neděli 21. srpna ve 14:00 na půdě Bohemians 1905. Jablonec bude v pondělí 22. srpna od 14:00 hostit doma pražskou Spartu.
     
    Líbil se vám online přenos? V tom případě bych byl potěšen, kdybyste mě začali sledovat na Twitteru. Děkuji za přízeň.
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli všechno. Děkuji za pozornost, přeji hezký zbytek neděle a někdy příště se těším, na počtenou! (15:54:05)

    Ondřej Zoubek


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky:

    Karty:   76. Tichý (JAB)


    FK Třinec: Bocek – Bujok (83. Melecký), Lanc (C), Avdić, Pilch (62. Puczok) – Latocha, Pustka, Tobiáš (46. Králíček), Žyla – Lasota, Dedič (46. Pleva).
    Trenér: Lubomír Adler.

    Náhradníci: Kubik – Reintam, Králíček, Pieter, Puczok, Pleva, Melecký.

    FK Jablonec: Repáň – Štěpánek, Tichý (C), Šedý, Soukup – Díl (77. Jelínek), Kubista (20. Hlůže), Palatický (74. Schön), Žemba – Vitkovič (67. Pleštil), Vencbauer. Trenér: Pavel Drsek.
    Náhradníci: Klement – Hlůže, Jelínek, Pleštil, Schön, Petržilka.

    Rozhodčí: Jan Machálek – Stanislav Pochylý, Petr Caletka

    Diváci: 66
    bahis siteleri