Do 75 kg - odpolední předkola (muži) (kon.) | Do 91 kg - finále (muži) Vítěz: J. Tišenko (RUS) (kon.)
Do 51 kg - dopolední čtvrtfinále (ženy) (kon.) | Do 56 kg - dopolední čtvrtfinále (muži) (kon.)
Do 64 kg - dopolední čtvrtfinále (muži) (kon.) | Do 81 kg - dopolední semifinále (muži) Vítěz: J. C. La Cruz (CUB) (kon.)
Nad 91 kg - dopolední čtvrtfinále (muži) (kon.) | Do 51 kg - odpolední čtvrtfinále (ženy) (kon.)
Do 56 kg - odpolední čtvrtfinále (muži) (kon.) | Do 64 kg - odpolední čtvrtfinále (muži) (kon.)
Do 81 kg - odpolední semifinále (muži) Vítěz: A. Niyazymbetov (KAZ) (kon.) | Nad 91 kg - odpolední čtvrtfinále (muži) Vítěz : J. Joyce (GBR) (kon.)
konec
Nad 91 kg - dopolední čtvrtfinále (muži)

Úterý 16.08.2016, 18:00 • Riocentro - Pavilion 6 • Olympijské hry - Box
Sledujte:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 18:00.
     
    Po semifinále polotěžké váhy přichází na řadu další čtvrtfinálové souboje, tentokrát v supertěžké váze, ve které není o knockouty nouze a věřme, že dalšího budeme svědky i dnes. Oběma duely čtvrtfinále Vás provede Tomáš Reiner.
     
    Jako první se v ringu představí Tony Victor James Yoka z Francie a proti němu se postaví Hussein Iashaish z Jordánska.
     
    1. kol
    Utkání právě začalo.
     
    1. kol
    Tony Victor James Yoka vykročil do prvního kola skvěle, a přestože se mu skvělý blok Husseina Iashaishiho nepodařilo prorazit, za svou aktivitu byl odměněn třemi desítkami.
     
    2. kol
    Vstupujeme do druhého kola, v němž Hussein Iashaish jako zajíce nahání Yoku, francouzský boxer ale skvěle uniká a je velice silný na nohou.
     
    2. kol
    Tony Victor James Yoka je čtyřnásobným medailistou, který získal na mistrovství juniorů stříbro a na juniorských olympijských hrách poté zlato. Další medaile přišla na evropských hrách v Baku 2015, kde Yoka získal bronz a na světovém šampionátu v Doha poté zlato.
     
    3. kol
    Tony Victor James Yoka získal ve druhém kole opět třikrát deset bodů a je krůček od postupu, Hussein Iashaish mu ale nechce nechat vítězství zadarmo a na začátku posledního kola se do něho pořádně pustil!
     
    3. kol
    Tony Victor James Yoka před pár okamžiky schytal několik úderů, nyní už se ale skvěle brání a pomáhá si držením.
     
    3. kol
    Hussein Iashaish rozkmital své větrné mlýny, ty ovšem v blízkosti provazů mlely pouze do rukavic Jamese Yoky. Pěkný závěr.
     
    3. kol
    Konec zápasu.
     
    Tony Victor James Yoka byl v prvních dvou kolech jasně lepší a nakonec zvítězil na body 3:0! Hussein Iashaish se sice ve třetím kole do svého protivníka pustil, to už ovšem bylo příliš pozdě. Francouzský boxer postupuje do semifinále a má jistou medaili.
    Závěr souboje mezi Tonym Victorem Jamesem Yokou a Husseinem Iashaishem, který zabral příliš pozdě.
     
    Yoka už má semifinále a minimálně bronz v kapse a za malou chvíli se dozví jméno soupeře. Do ringu už míří Leinier Eunice Pero a Filip Hrgovic.
     
    1. kol
    Utkání právě začalo.
     
    1. kol
    Leinier Eunice Pero je zlatým medailistou z roku 2011, kdy dobyl Pana americké hry. Hned v úvodu se ale po dvou razantních úderech Filipa Hrgovice ocitl na zemi a byl počítán! Vzápětí se však zvedl a v pohodě pokračuje.
     
    1. kol
    Leinier Eunice Pero se dostal do správné provozní teploty a pokusil se o levý hák, ten však Hrgovicovu tvář minul. Vzápětí se pokusil o stejný úder v blízkosti provazů Chorvat, ani on ale nebyl přesný.
     
    2. kol
    Oba borci vstupují do druhého kola, to první vyznělo lépe pro Leiniera Eunice Pera, který dostal ve čtvercích A a B deset bodů a těsně zvítězil.
     
    2. kol
    Filip Hrgovic předvedl v rohu ringu krásný pravý hák a Pero končí na zemi. Kubánec byl počítán, ale dokázal se zvednout!
     
    2. kol
    Filip Hrgovic si vzápětí otečkoval Kubánce levým hákem a tím pravým ho poté poslal k zemi. Leinier Eunice Pero byl počítán a z obrovských problémů už se nedokázal dostat!
     
    2. kol
    Konec zápasu.
     
    Leinier Eunice Pero z Kuby neví kde je a kolik je hodin, zatímco Filip Hrgovic zvedá ruce nad hlavu a raduje se z postupu do semifinále supertěžké váhy!
     
    Říkal jsem, že v této kategorii jsou často k vidění knockouty a dnešek nebyl výjimkou. Filip Hrgovic získal zlatou medaili na juniorském mistrovství světa a v roce 2015 poté na evropském šampionátu amatérů. Jeho sbírka se ovšem rozroste, už teď má jistý bronz z olympijských her v Riu! S tímto konstatováním se s Vámi pro tuhle chvíli loučí Tomáš Reiner. Nezapomeňte ale, že program pokračuje ve 22:00. (18:34:10)
    Filip Hrgovic a jeho dělo z pravé ruky, které vypnulo Pera.

    Tomáš Reiner

    Čtvrtfinále supertěžké váhy (nad 91 kg)
    Tony Victor James Yoka (FRA) v Hussein Iashaish (JOR) 3:0
    Leinier Eunice Pero (CUB) v Filip Hrgovic (CRO) - TECHNICKÝ KNOCKOUT (2. KOLO)
    bahis siteleri