Slavia – Liberec 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Chomutov 2:3 (kon.) | Třinec – Olomouc 3:2 (2:1 po s.n.)
konec
HC Slavia Praha
4:2 (1:0, 2:2, 1:0)
Bílí Tygři Liberec
Úterý 16.08.2016, 12:30Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    59:32
    Slavia právě vstřelila branku!
    Necelou půl minutu před koncem si slávisté pojišťují vítězství, Kohút v přečíslení nahrál TOMÁŠI ŠMERHOVI, který si puk zpracoval a následně ho poslal do prázdné branky! Asistence: David Kohút a Tomáš Vildumetz.
     
    35:53
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak přece jen se daří Liberci snížit. Po přihrávce si vzal puk JAKUB HUSA, jehož první pokus dokázal ještě Šorf vytěsnit špičkou betonu, na bekhendovou dorážku už byl ale krátký!
     
    28:51
    Slavia právě vstřelila branku!
    Červenobílí přidávají během necelé půl minuty další branku, o kterou se postaral DAVID ŠTEINER! Asistence: David Kohút a Tomáš Šmerha.
     
    28:24
    Slavia právě vstřelila branku!
    Matějka z rohu kluziště našel DOMINIKA VALÍKA, který si ještě narazil puk s Hejdou a následně z voleje mířil přesně nad Žajdlíkův levý beton! Asistence: Tadeáš Hejda a David Matějka.
     
    26:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberci se daří vyrovnat s hodně velkou dávkou štěstí. Po odrazu se puk dostal před branku, kde byl FILIP CHLUM, který se více věnoval souboji s obráncem, než letícího kotouče. Ten se ale nakonec od libereckého útočníka odrazil a o tyčku se dostal o pár centimetrů za brankovou čáru! Asistence: David Pokorný.
     
    17:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní využívají přesilovou hru a ujímají se vedení! Kohút od mantinelu nahrál na modrou Zderadičkovi, jehož ránu zblokoval jeden ze clonících obránců. V ten moment ztratil Žajdlík puk z dohledu, čehož využil Šteiner, který měl k odraženému kotouči nejblíže a z první zamířil přesně k tyči! Asistence: Filip Zderadička a David Kohút.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 18. Šteiner (Zderadička, Kohút), 29. Valík (Hejda, Matějka), 29. Šteiner (Kohút, Šmerha), 60. Šmerha (Kohút, Vildumetz) – 27. Chlum (Pokorný), 36. Husa


    HC Slavia Praha: Šorf (Vacula) – Zderadička, Duda, Valík, Novák, Chládek, Hejda, Chvála – Matějka, Mareček, Šmerha, Hradil, Kohút, Šergl, Kolouch, Šteiner, Vildumetz, Fiala, Patočka, Netolický, Kučera
    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Polášek) – Starec, Turek, Husa, Bednář, Kiss, Wiencek, Nezbeda, Beran, Burda, Janele, Jeník, Vlach, Pokorný, Chlum, Kadlec, Švík, Jursa, Benák
    bahis siteleri