SHK Hodonín – Bělorusko U20 4:3 (kon.) | Písek – David Servis 7:3 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
4:3 (1:0, 3:2, 0:1)
Bělorusko U20
Středa 17.08.2016, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Utkání je u konce. Drtiči sice v poslední třetině inkasovali a dovolili tak soupeři dotáhnout se na rozdíl jediné branky, ale neopakoval se scénář ze včerejška, kdy Drtiči v poslední třetině podlehli Technice. Utkání nabídlo kvalitní podívanou se šancemi na obou stranách. Fanoušky Drtičů určitě potěší, že hned při své premiéře v modrooranžovém dresu se trefili útočníci Lučnikov a Kononenko. Drtiči a Bělorusko se spolu znovu utkají příští týden ve středu. To je ode mně pro dnešek vše a já se na Vás budu těšit u dalšího onlajnu. (19:05:56)
     
    Konec zápasu.
     
    59:08
    Pokorný našel na levé straně ledu Kononenka, která za modrou přenechal do jízdy Hložánkovi. Ten, ale jen trefil Verbitského do hrudi.
     
    58:37
    Drtiči si ke konci utkání zahrají ještě jednu přesilovou hru. Vyloučen je totiž Borisov na dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    57:21
    Lučnikov dobře našel Floru. Ten, ale na puk v dobré pozici nedosáhl.
     
    57:07
    Janás dlouhou přihrávkou hledal Tomiho, toho u puk připravil Šikut a následně kotouč poslal na icing.
     
    56:06
    Bělorusové se velmi aktivně tlačí před Kukina, ale Drtiči se ze všech sil brání, aby jim nedovolili srovnat stav utkání.
     
    55:00
    Drozdov si zpracoval puk bruslí a jeho následná střela bekhendem jen těsně minula levou tyč Kukinovi branky.
     
    54:53
    Domácí v plném počtu.
     
    53:44
    Drtiče teď osvobodil hvizd rozhodčího, který si všiml, že jeden hráč Běloruska stál v brankovišti domácích.
     
    52:53
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Jurča – 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Bělorusko hraje 5 na 4.
     
    52:53
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Loginovsky – 2 min., podražení). Bělorusko v tlaku pokračuje a díky přesilové hře může srovnat stav utkání.
     
    51:48
    Bělorusko U20 právě vstřelilo branku!
    Teď už se ovšem Bělorusko radovat může. Z tlaku, který si vytvořili dokázali vstřelit kontaktní gól. ANTON GRIŠANOV přesnou střelou z pravého kruhu prostřelil Kukina. Asistence: Vladislav Martinuk.
     
    51:06
    Dvě obrovské šance teď měl Orlovskij. Nejprve si skvěle položil Kukina, ale následně nedokázal dostat puk do prázdné branky a ani jeho vlastní dorážka za zády gólmana neskončila.
     
    49:34
    Astankov se snažil ukrýt střelu za Loginovského, ale Loginovský jeho střelu srazil.
     
    47:18
    Pešovu tvrdou ránu Verbitskij vyrazil jen před sebe kde, ale nebyl žádný hráč na dorážku.
     
    46:52
    Domácí v plném počtu.
     
    46:36
    Pišuk nabral u modré čáry rychlost, zkoušel objet branku a zasunout puk do branky. To se mu skoro povedlo, Kukin puk chytil až na brankové čáře.
     
    45:34
    Parádní zákrok Kukina! Belevič si narazil puk s Zajčikem a zkoušel to do protipohybu Kukina. Ten však včas vytáhl svůj pravý beton a zabránil tomu aby se puk dostal do branky.

    Adam Krátký

    Branky a nahrávky: 4. Hložánek (Polesný, Peš), 27. Lučnikov (Flora), 30. Kononenko (Lučnikov, Flora), 40. Loginovsky (Černohous) – 29. Zajčik (Belevič), 35. Belevič (Astankov), 52. Grišanov (Martinuk)


    SHK Drtiči Hodonín: Haloda (31. Kukin) – Miklík, Sedláček – Loginovsky, Polesný – Pokorný, Talán – Hložánek, Peš, Tomi – Jurča, Kuba, Janás – Kononenko, Lučnikov, Flora – Garčic, Venclík, Vrána – Maršálek.
    Trenér: Stanislav Beťko

    Bělorusko U20: Osipkov (31. Verbitskij) – Vorobej, Timoščenko – Šikut, Suško – Tabolin, Borisov – Grišanov, Martinuk – Zajčik, Belevič, Astankov – Kucyr, Farafontov, Drozdov – Litvinov, Šarangovič, Ivanovskij – Orlovskij, Pišuk, Nikolajev – Točilkin, Savinov.
    Trenér: Jurij Fajkov

    Rozhodčí: Čech – Reich, Skopal
    bahis siteleri