Cracovia – Sparta 2:7 (kon.)
konec
Comarch Cracovia
2:7 (0:1, 2:3, 0:3)
HC Sparta Praha
Středa 17.08.2016, 19:30 • Sztuczne lodowisko im. Adama • Hokejová Liga mistrů • Skupina O
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše, přeji příjemný zbytek večera! (21:59:46)
     
    Už v neděli sparťané přivítají švédský Färjestad a pokud chtějí uspět i ve druhém utkání základní skupiny, budou se muset vyvarovat chyb, které dnes udělali.
     
    První vystoupení Comarchu a Sparty v aktuálním ročníku Champions Hockey League končí výhrou Pražanů 7:2. Český celek potvrdil roli favorita a díky hattricku Tomáše Netíka vstoupil do sezony vysokou výhrou.
    Fanoušci tymu Cracovia byli super

     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Dziubinski ještě vypálil a trefil brankový oblouk. Stav zápasu už se tedy nezmění a Sparta může slavit vysokou výhru.
     
    59:48
    Comarch ještě zajíždí do třetiny...
     
    59:13
    Martin Procházka se prodral z levé strany a z kruhu pro vhazování pálil vedle branky Comarchu.
     
    58:57
    Až do této chvíle se hrálo převážně v útočném pásmu Sparty. Utkání už se spíše dohrává, protože Krakovu už se nedaří zachytit tempo.
     
    58:29
    Sparta okamžitě úřaduje a nedovoluje soupeři kombinovat. Třešničkou na dortu je úspěšný výlet Čajkovskému, díky kterému nasbírali sparťané cenné vteřiny.
     
    58:04
    Útočící hráč Comarchu se hnal směrem na branku, jenž nezkrotil přihrávku svého kolegy a po souboji s Petrem Kalinou (SPA) se bude vylučovat.
    57:34 NETÍK - 2:7
     
    57:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Parádní kombinace Sparty končí sedmým gólem, kterému museli zatleskat i domácí diváci. Uher našel u pravé tyčky Pecha, jenž vracel před branku volnému TOMÁŠI NETÍKOVI, a ten parádní trefou o břevno dokonal hattrick – 2:7! Asistence: Lukáš Pech, Dominik Uher.
     
    57:06
    Krakov se navíc prodral do zakončení, ale střelecky se neprosadil. Útočí pro změnu Sparta.
     
    56:40
    Třetí obranný pár Comarchu prokázal trpělivost a delší kombinací dokázal vybojovat útočnou polovinu.
     
    56:07
    Domácí přece jen zahrozili. Z pravé strany se dokázal prosadit Kapica, jenž nebezpečně vypálil zpoza hráče, ale na Pöpperleho nevyzrál.
    55:01 NETÍK - 2:6
     
    55:01
    Sparta právě vstřelila branku!
    V Krakově máme zřejmě rozhodnuto. Comarchu se nepodařilo udržet útočné pásmo, což využil TOMÁŠ NETÍK a z následného útoku se prosadil parádní střelou z hranice kruhu. Dobrou práci odvedl také Dominik Uher, jenž dobře napadal domácího brankáře a situaci mu znepříjemnil – 2:6! Asistence: Dominik Uher.
     
    54:33
    Tomáš Pöpperle si připsal jistý zákrok po střele z pravé strany a drží náskok svého týmu.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 24. Drzewiecki (Jenčík, Slabon), 38. Jenčík (Slabon, Kapica) – 10. Klimek (Pech, Ihnačák), 24. Gernát (Klimek), 27. Kalina (Uher), 29. Netík (Mikuš), 49. Čajkovský (Klimek, Vrána), 56. Netík (Uher), 58. Netík (Pech, Uher)


    Comarch Cracovia: Radziszewski – Noworyta (C), Novajovský, Rompkowski, Iberer, Wajda, Kolarz, Dutka, Dabkowski – Svitana, Dziubinski (A), Šinágl – Urbanowicz, Slabon (A), Kapica – Drzewiecki, Chovan, Jenčík – Kisielewski, Kutsevich, Domogala.
    HC Sparta Praha: Pöpperle – Čajkovský, Piskáček, Kalina, Švrček, Hrbas, Mikuš, Eminger, Gernát – Ihnačák, Vrána (A), Klimek – Netík, Hlinka (C), Uher – Kudrna, Pech, Kumstát (A) – Černoch, Cingel, Procházka.

    Rozhodčí: Meszynski (POL), Toppel (DEN) – Hylinski, Smura (oba POL)

    Diváci: 7124
    bahis siteleri