SHK Hodonín – Bělorusko U20 4:3 (kon.) | Písek – David Servis 7:3 (kon.)
konec
SHK Drtiči Hodonín
4:3 (1:0, 3:2, 0:1)
Bělorusko U20
Středa 17.08.2016, 17:00 • Zimní stadion Václava Nedomanského • Přípravné zápasy
Partner:
     
    58:37
    Drtiči si ke konci utkání zahrají ještě jednu přesilovou hru. Vyloučen je totiž Borisov na dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    52:53
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Jurča – 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Bělorusko hraje 5 na 4.
     
    52:53
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Loginovsky – 2 min., podražení). Bělorusko v tlaku pokračuje a díky přesilové hře může srovnat stav utkání.
     
    51:48
    Bělorusko U20 právě vstřelilo branku!
    Teď už se ovšem Bělorusko radovat může. Z tlaku, který si vytvořili dokázali vstřelit kontaktní gól. ANTON GRIŠANOV přesnou střelou z pravého kruhu prostřelil Kukina. Asistence: Vladislav Martinuk.
     
    51:06
    Dvě obrovské šance teď měl Orlovskij. Nejprve si skvěle položil Kukina, ale následně nedokázal dostat puk do prázdné branky a ani jeho vlastní dorážka za zády gólmana neskončila.
     
    46:36
    Pišuk nabral u modré čáry rychlost, zkoušel objet branku a zasunout puk do branky. To se mu skoro povedlo, Kukin puk chytil až na brankové čáře.
     
    45:34
    Parádní zákrok Kukina! Belevič si narazil puk s Zajčikem a zkoušel to do protipohybu Kukina. Ten však včas vytáhl svůj pravý beton a zabránil tomu aby se puk dostal do branky.
     
    44:52
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Peš – 2 min., vysoká hůl).
     
    39:27
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Drtičům stačilo deset vteřin přesilové hry aby rozvlnili síť za Verbitským. IGOR LOGINOVSKY se nepřáhl na modré a tvrdou střelou překonal Verbitského. Asistence: Vít Černohous.
     
    39:17
    Vyloučení v týmu Bělorusko U20 (Drozdov – 2 min., podražení).
     
    35:21
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Jurča – 2 min., hákování).
     
    34:41
    Bělorusko U20 právě vstřelilo branku!
    Tahle aktivita se Bělorusku vyplatila. Astankov skvělou přihrávkou našel na levé tyči Kukinovi branky ANDREJE BELEVIČE, který střelou mezi betony překonal Kukina. Asistence: Jevgenij Astankov.
     
    29:51
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Vrána – 2 min., podražení).
     
    29:23
    Bělorusko střídá brankáře. Osipkova nahradil Verbitskij a na druhé straně Halodu nahradil Kukin.
     
    29:23
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Teď nám KIRILL KONONENKO ukázal jak přesnou má mušku. Z pravé strany přesnou střelou mezi Osipkova a tyč vsítil třetí gól Drtičů. Asistence: Pavel Flora.
     
    28:40
    Bělorusko U20 právě vstřelilo branku!
    Drtiči byli sice po druhém vstřeleném gólu mírně lepším týmem, ale Bělorusku stačila jedna povedená akce a máme tady snížení. Belevič na sebe natáhl Halodu, který byl zcela mimo branku. Následně přihrál DENISU ZAJČIKOVI, který neměl problém trefil prázdnou branku. Asistence: Andrej Belevič.
     
    27:06
    O snížení se v brejku snažil Orlovskij, ale Haloda jej dobře vychytal. Tohle byla dobrá příležitost pro Bělorusko ke snížení skóre.
     
    26:23
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Když se téhle dvojici nepovedla první akce tak se jim povedla ta druhá. Tentokráte si oba hráči vyměnili pozice a ALEXEJ LUČNIKOV byl tím kdo rozvlnil síť podruhé v tomhle utkání. Asistence: Pavel Flora.
     
    21:39
    Vyloučení v týmu Bělorusko U20 (Tabolin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    17:12
    Vyloučení v týmu Bělorusko U20 (Drozdov – 2 min., podražení).
     
    12:52
    Vyloučení v týmu Bělorusko U20 (Zajčik – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    10:05
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Jurča – 2 min., podražení).
     
    07:28
    Loginovsky ztratil puk za brankou a nabídl tak Bělorusům možnost ke srovnání. Jenže volný Orlovskij netrefil v dobré pozici puk a tak stav zůstává nezměněný.
     
    03:55
    Vyloučení v týmu SHK Hodonín (Kuba – 2 min., podražení).
     
    03:41
    A další nebezpčená akce Drtičů. Zpoza branky posunul puk Kuba na volného Janáse, který ale trefil pouze Osipkův beton.
     
    03:10
    Drtiči právě vstřelili branku!
    Prakticky z první vážnější akce se drtiči dostávají do vedení. Peš posunul kotouč na modrou na Polesného, který nahpodil puk na Osipkova před kterým puk tečoval ještě ERIK HLOŽÁNEK. Asistence: David Polesný, Petr Peš.

    Adam Krátký

    Branky a nahrávky: 4. Hložánek (Polesný, Peš), 27. Lučnikov (Flora), 30. Kononenko (Lučnikov, Flora), 40. Loginovsky (Černohous) – 29. Zajčik (Belevič), 35. Belevič (Astankov), 52. Grišanov (Martinuk)


    SHK Drtiči Hodonín: Haloda (31. Kukin) – Miklík, Sedláček – Loginovsky, Polesný – Pokorný, Talán – Hložánek, Peš, Tomi – Jurča, Kuba, Janás – Kononenko, Lučnikov, Flora – Garčic, Venclík, Vrána – Maršálek.
    Trenér: Stanislav Beťko

    Bělorusko U20: Osipkov (31. Verbitskij) – Vorobej, Timoščenko – Šikut, Suško – Tabolin, Borisov – Grišanov, Martinuk – Zajčik, Belevič, Astankov – Kucyr, Farafontov, Drozdov – Litvinov, Šarangovič, Ivanovskij – Orlovskij, Pišuk, Nikolajev – Točilkin, Savinov.
    Trenér: Jurij Fajkov

    Rozhodčí: Čech – Reich, Skopal
    bahis siteleri