Mountfield HK – Olomouc 8:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
8:1 (2:0, 2:0, 4:1)
HC Olomouc
Středa 17.08.2016, 17:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    50:58
    Hradec právě vstřelil branku!
    Osmý zásah do olomoucké sítě! ALEŠ DUFEK skryl svou střelu za nohy obránce a kotouč poslal krásně mezi pravý beton a vyrážečku hostujícího brankáře. Asistence: Vojtěch Krejčiřík, Nicolas Bureš.
     
    45:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí nabídnutou početní výhodou nepohrdli a chvilku po jejím začátku jí přetavují v další gól! Sedmá východočeská branka vypadala hodně podobně jako ta pátá. Na modré čáře napřáhl DANIEL LIER, který se nekompromisní ránou trefil do soupeřovy klece tak přesně, že až nadskočila Sonnkova lahev. Asistence: Štěpán Havránek.
     
    42:18
    Olomouc právě vstřelila branku!
    I Kohouti našli na soupeřova brankáře recept a mohou slavit svůj první zásah! Po nahrávce od Hajšmana se prvním přemožitelem Špirka v zápase stává RADEK JELÍNEK. Asistence: Dominik Hajšman.
     
    41:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    A o chvíli později je to již 6:0 pro domácí! LUKÁŠ BRÁDLER si našel prostor v mezikruží a svižnou ránou prostřelil olomouckého gólmana. Asistence: Filip Moník.
     
    40:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši využívají přesilovou hru a završují do branky Olomouce nepopulárního bůra! NICOLAS BUREŠ napřáhl uprostřed modré čáry a pumelicí do pravého horního růžku nedal hostujícímu muži v masce žádnou šanci! Asistence: Vojtěch Krejčiřík, František Hnik.
     
    38:46
    Hradec právě vstřelil branku!
    Čtvrtý gól Mountfieldu byl z řady těch opravdu krásných! DOMINIK ŘEPÍK napřáhl na pravém kruhu a nádherně vymetl bližší růžek soupeřovy svatyně. Do střely se dokonce opřel tak moc, že byl nucen svou branku slavit vsedě. Asistence: Daniel Lier.
     
    27:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    3:0 pro domácí! Po spolupráci s Řepíkem se třetím střelcem dnešního zápasu stává TOMÁŠ ZAHRADNÍK, který trefil horní část olomoucké brány. Asistence: Dominik Řepík.
     
    15:09
    Hradec právě vstřelil branku!
    Krátce po uplynutí Hustákova trestu se Východočeši ujímají dvoubrankového vedení! Řepíkovu střelu zprava vyrazil moravský brankář mezi kruhy, kde si puk našel PATRIK HIDVEGHY, jenž kotouč dopravil za brankovou čáru. Asistence: Dominik Řepík, Tomáš Zahradník.
     
    10:59
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield se ve vlastním oslabení ujímá vedení! Hidveghy vystřelil z mezikruží a jeho střelu Sonnek pouze vyrazil před sebe. Kotouč našel nejrychleji DAVID MALÍK, který s ním objel beton olomouckého gólmana a bezpečně ho umístil mezi tři tyče. Asistence: Patrik Hidveghy.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 11. Malík (Hidveghy), 16. Hidveghy (Řepík, Zahradník), 28. Zahradník (Řepík), 39. Řepík (Lier), 41. Bureš (Krejčiřík, Hnik), 42. Brádler (F. Moník), 46. Lier (Havránek), 51. Dufek (Krejčiřík, Bureš) – 43. Jelínek (Hajšman)


    Mountfield HK: Špirek (Bartozel) – Hroudný, Brádler, Kynčl, Bureš, Havránek, Lier, J. Moník – F. Moník, Zahradník, Hnik, Krejčiřík, Hejna, Řepík, Dufek, Chalupa, Malík, Maštera, Hidveghy. Trenér: Aleš Krátoška.
    HC Olomouc: Sonnek (Pospíšil) – Klvaňa, Spálovský, Rutar, Spurný, Škoda, Baunti, Štrejt – Marek, Tomanik, Jelínek, Podlaha, Jeklič, Kuba, Macuch, Horák, Beier, Hajšman, Husták, Cach. Trenér: Petr Fiala.

    Rozhodčí: Pahulák – Karlík, Maštalíř
    bahis siteleri