Kerkrade – Arnhem 0:1 (kon.) | Ajax – Willem II 1:2 (kon.) | Zwolle – Eindhoven 0:4 (kon.)
Nijmegen – Heerenveen 2:1 (kon.)
konec
PEC Zwolle
0:4 (0:2)
PSV Eindhoven
Sobota 20.08.2016, 19:45 • MAC³PARK Stadion, Zwolle • Nizozemská Eredivisie • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    PSV právě vstřelilo branku!
    Tohle už je pro domácí tým až příliš kruté, takovýto závěr si za svůj výkon ve druhém poločase opravdu nezasloužili! Jejich snaha o vstřelení alespoň jednoho gólu se jim však vymstila, do otevřené obrany se totiž přihnal Henrdix, jehož ránu vyrazil van der Hart pouze ke STEVENU BERGWIJNOVI, který nádherně vypálil a vymetl pavučinky v horním rohu domácí pokladnice!
     
    86
    PSV právě vstřelilo branku!
    Nakonec z toho vzešla další standardní situace, z níž se hosté opět dokázali prosadit, a definitivně tak rozhodnout o svém dnešním vítězství! Velkou zásluhu na tom měl další ze skvělých centrů, tentokráte z kopačky Guardada, po němž balon dolétl přesně na hlavu LUUKA DE JONGA, který předskočil svého strážce a zakončil přesně k tyči!
    35. Jorrit HENDRIX - 0:2
     
    35
    PSV právě vstřelilo branku!
    Obléhání branky Zwolle ještě nějakou chvíli pokračovalo a nakonec skončilo druhým gólem PSV! Vše se narodilo poměrně nenápadným způsobem, Pröpper udržel obránce na zádech a předložil míč pro JORITA HENDRIXE, který si jej přehodil na levačku a přízemní ranou k tyči překonal marně se natahujícího van der Harta!
    22. Nicolas ISIMAT-MIRIN - 0:1
     
    22
    PSV právě vstřelilo branku!
    Hosté měli k dispozici standardní situaci, kterou sehráli na výbornou, a ujímají se tak zaslouženého vedení! Pröpper svůj centr cíleně poslal až na zadní tyč, kde de Jong vyhrál hlavičkový souboj, a předložil tak balon před z více jak poloviny odkrytou branku pro NICOLASE ISIMAT-MIRINA, který už s jeho uklizením do sítě neměl problém!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 22. Isimat-Mirin, 35. Hendrix, 86. L. de Jong, 89. Bergwijn

    Karty:   90+1. Mastour (ZWO)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 1:8. Střely mimo: 5:9. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 13:9.
    PEC Zwolle: van der Hart – van Polen (C), Marcellis, van de Pavert, Verdonk – Sandler (46. Mokhtar), Thomas, Brama – Ehizibue, Nijland (69. Mastour), Mennig (64. A. Achahbar).
    Náhradníci: Begois, Hauptmeijer – Schenkeveld, van Looy, Hebling de Aguiar, Mastour, Karagunis, Mokhtar, A. Achahbar, de Boom.

    PSV Eindhoven: Zoet – Arias, Isimat-Mirin, H. Moreno, Willems (72. Brenet) – Guardado, D. Pröpper, Hendrix – L. Narsingh (85. Bergwijn), L. de Jong (C), Locadia (82. Schwaab).
    Náhradníci: Pasveer, Jurjus – Schwaab, Brenet, Maher, Pereiro, S. Poulsen, Jozefzoon, Bergwijn, Ramselaar.

    Rozhodčí: Pol van Boekel – Joost van Zuilen, Richard Brondijk
    bahis siteleri