Kerkrade – Arnhem 0:1 (kon.) | Ajax – Willem II 1:2 (kon.) | Zwolle – Eindhoven 0:4 (kon.)
Nijmegen – Heerenveen 2:1 (kon.)
konec
PEC Zwolle
0:4 (0:2)
PSV Eindhoven
Sobota 20.08.2016, 19:45 • MAC³PARK Stadion, Zwolle • Nizozemská Eredivisie • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Až v samotném závěru jsme svědky první žluté karty tohoto duelu, po faulu na Schwaaba ji zcela zaslouženě dostává už lehce frustrovaný Hachim Mastour.
     
    89
    PSV právě vstřelilo branku!
    Tohle už je pro domácí tým až příliš kruté, takovýto závěr si za svůj výkon ve druhém poločase opravdu nezasloužili! Jejich snaha o vstřelení alespoň jednoho gólu se jim však vymstila, do otevřené obrany se totiž přihnal Henrdix, jehož ránu vyrazil van der Hart pouze ke STEVENU BERGWIJNOVI, který nádherně vypálil a vymetl pavučinky v horním rohu domácí pokladnice!
     
    86
    PSV právě vstřelilo branku!
    Nakonec z toho vzešla další standardní situace, z níž se hosté opět dokázali prosadit, a definitivně tak rozhodnout o svém dnešním vítězství! Velkou zásluhu na tom měl další ze skvělých centrů, tentokráte z kopačky Guardada, po němž balon dolétl přesně na hlavu LUUKA DE JONGA, který předskočil svého strážce a zakončil přesně k tyči!
     
    85
    Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Luciano Narsingh, přichází Steven Bergwijn.
     
    82
    Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Jürgen Locadia, přichází Daniel Schwaab.
     
    81
    A byl to právě mexický reprezentant, kdo standardní situaci rozehrál. Jeho rána, po níž balon krásně přelétl přes postavenou zeď, byla velice povedená, van der Hart si ale nakonec mohl oddechnout, balon totiž zamířil těsně vedle pravé tyče!
     
    72
    Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Jetro Willems, přichází Joshua Brenet.
     
    69
    Je to teprve osmnáctiletý Hachim Mastour, kmenový hráč milánského AC. Tak se nechme překvapit, co nám tento talentovaný fotbalista dnes předvede.
     
    64
    Střídání v týmu PEC Zwolle: ze hřiště odchází Queensy Mennig, přichází Anass Achahbar.
     
    62
    No panečku, to byla rána jako z děla! Po Hendrixově nahrávce se před Santiagem Ariasem otevřelo doslova moře volného prostoru, kolumbijský zadák jej využil k ukázkové pumelici, po níž balon ve vzduchu lehce zaplaval, van der Hart jej ale stačil vyrazit!
     
    59
    Další velká příležitost PSV! Bram van Polen nyní doslova zaspal na pravé straně a umožnil volné pole působnosti pro Locadiu, který přesnou nahrávkou našel de Jonga. Hostující kapitán jen vložil nohu do jeho střílené přihrávky, kulatý nesmysl nakonec zaplul těsně nad břevno!
     
    58
    Jenže opět přišel jeden slabší moment v defenzivě a domácí za to málem velice tvrdě zaplatili! Davy Pröpper se šikovně uvolnil a vymyslel brilantní oblouček na nehlídaného Locadiu, který sice balon netrefil úplně čistě, i tak jeho ráně ale scházely jen centimetry!
     
    53
    Vyčkávací taktika se ovšem vyplatila, Zwolle se dostalo do své největší šance! Mennigův průnik sice úspěch neslavil, poté se však balon i s trochou štěstí od Morena odrazil příhodně pro Thomase, který jej přenechal Nijlandovi a ten z první vypálil těsně nad branku!
     
    46
    Do druhého poločasu vstupují domácí s jednou změnou v sestavě, Sandlera nahrazuje ofenzivněji laděný Youness Mokhtar.
    35. Jorrit HENDRIX - 0:2
     
    35
    PSV právě vstřelilo branku!
    Obléhání branky Zwolle ještě nějakou chvíli pokračovalo a nakonec skončilo druhým gólem PSV! Vše se narodilo poměrně nenápadným způsobem, Pröpper udržel obránce na zádech a předložil míč pro JORITA HENDRIXE, který si jej přehodil na levačku a přízemní ranou k tyči překonal marně se natahujícího van der Harta!
    22. Nicolas ISIMAT-MIRIN - 0:1
     
    22
    PSV právě vstřelilo branku!
    Hosté měli k dispozici standardní situaci, kterou sehráli na výbornou, a ujímají se tak zaslouženého vedení! Pröpper svůj centr cíleně poslal až na zadní tyč, kde de Jong vyhrál hlavičkový souboj, a předložil tak balon před z více jak poloviny odkrytou branku pro NICOLASE ISIMAT-MIRINA, který už s jeho uklizením do sítě neměl problém!
     
    11
    Dobrá akce PSV! Pröpper zvedl hlavu a vycítil na levém kraji hřiště sprintujícího Willemse, který si balon ideálně zpracoval a poté jej před poloprázdnou branku předložil kapitánu de Jongovi, tomu však k zasažení kulatého nesmyslu ještě jeden potřebný krok scházel!

    Vojtěch Tůma

    Branky: 22. Isimat-Mirin, 35. Hendrix, 86. L. de Jong, 89. Bergwijn

    Karty:   90+1. Mastour (ZWO)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 1:8. Střely mimo: 5:9. Rohy: 1:4. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 13:9.
    PEC Zwolle: van der Hart – van Polen (C), Marcellis, van de Pavert, Verdonk – Sandler (46. Mokhtar), Thomas, Brama – Ehizibue, Nijland (69. Mastour), Mennig (64. A. Achahbar).
    Náhradníci: Begois, Hauptmeijer – Schenkeveld, van Looy, Hebling de Aguiar, Mastour, Karagunis, Mokhtar, A. Achahbar, de Boom.

    PSV Eindhoven: Zoet – Arias, Isimat-Mirin, H. Moreno, Willems (72. Brenet) – Guardado, D. Pröpper, Hendrix – L. Narsingh (85. Bergwijn), L. de Jong (C), Locadia (82. Schwaab).
    Náhradníci: Pasveer, Jurjus – Schwaab, Brenet, Maher, Pereiro, S. Poulsen, Jozefzoon, Bergwijn, Ramselaar.

    Rozhodčí: Pol van Boekel – Joost van Zuilen, Richard Brondijk
    bahis siteleri