Jekatěrinburg – Ufa 4:3 (2:1 po s.n.) | Jaroslavl – Novokuzněck 1:0 (kon.) | Dynamo Moskva – Novosibirsk 4:1 (kon.)
Petrohrad – Toljatti 5:1 (kon.) | Viťaz – Omsk 2:3 (kon.) | Záhřeb – Spartak Moskva 0:1 (kon.)
konec
Dynamo Moskva
4:1 (3:0, 1:1, 0:0)
HC Sibir Novosibirsk
Pátek 02.09.2016, 18:30 • VTB Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    39:37 Alexej CVETKOV - 4:1
     
    39:37
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Domácí tým využívá další přesilovou hru a dává soupeři branku do kabiny! Arťom Fjodorov našel mezi kruhy Arťoma Podšendjalova, který se neukvapil a přesnou přihrávkou našel vedle branky osamoceného ALEXEJE CVETKOVA. Ten už nemohl odmítnout přihrávku na zlatém podnosu a dává čtvrtý gól svého týmu. Asistence: Arťom Podšendjalov a Arťom Fjodorov.
    35:15 Konstantin OKULOV - 3:1
     
    35:15
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se Novosibirsk dočkal snížení stavu a je opět ve hře o body. Oleg Gubin získal kotouč u mantinelu a přihrávkou našel KONSTANTINA OKULOVA. Člen čtvrté hostující formace z pravé strany našel přesně mezeru mezi lapačkou brankáře a přední tyčí. Asistence: Oleg Gubin.
    18:59 Ansel GALIMOV - 3:0
     
    18:59
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    To je demolice Sibiru v první periodě! Konstantin Gorovikov se dostal s černou gumou až za branku, odkud našel ANSELA GALIMOVA. Domácí útočník dostal trochu prostoru a výstavní střelou trefil přesně bližší horní roh branky. V tomto případě Alexej Krasikov nebude mít svědomí čisté. Asistence: Konstantin Gorovikov a Dmitrij Markovin.
    11:53 Alexandr RYBAKOV - 2:0
     
    11:53
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    A je tu zasloužená druhá branka Dinama, které vsítilo gól po krásné kombinaci. Hostující Naumov vyhazoval černou gumu po mantinelu, tu ale zachytil Mat Robinson, jenž přesnou přihrávkou našel osamoceného ALEXANDRA RYBAKOVA. Domácí útočník zachoval pevné nervy a nedal svou ránou žádnou šanci brankáři. Asistence: Mat Robinson.
    06:00 Arťom PODŠENDJALOV - 1:0
     
    06:00
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Domácí tým dává první branku v přesilové hře a zaslouže se dostává do vedení! Zpoza branky našel Alexej Cvetkov na chvíli osamoceného ARŤOMA PODŠENDJALOVA. Zakončení domácího útočníka skončilo přesně a Alexej Krasikov neměl šanci zareagovat. Asistence: Alexej Cvetkov.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 6. Podšendjalov (Cvetkov), 12. Rybakov (Robinson), 19. A. Galimov (Gorovikov, Markovin), 40. Cvetkov (Podšendjalov, Fjodorov) – 36. Okulov (Gubin)


    Dynamo Moskva: Jerjomenko (Lazušin) – I. Nikulin, D. Višněvskij, Rylov, Robinson, Hietanen, Makljukov, J. Zajcev – A. Těreščenko (C), Tarasov, Karpov – Rybakov, Kokujov, Sopin – Gorovikov, A. Galimov, Markovin – Cvetkov, Podšendjalov, Fjodorov.
    HC Sibir Novosibirsk: Krasikov (Šegalo) – Polášek, Naumov, Meňšikov, Věreščagin, D. Lukin, Beljakov, Několenko – Šumakov, Sannikov, Šalunov – Kemppainen, Elo, Arťuchin (C) – Žafjarov, Gubin, V. Butuzov – Arťomov, Okulov, Fefelov – Vorošilo.

    Rozhodčí: Alexej Bělov, Eduard Odins – Jakov Palej, Anton Ponamarenko
    bahis siteleri