Lotyšsko – Černá Hora 0:0 (kon.) | Ázerbájdžán – Faerské ostrovy 1:1 (kon.) | Rusko – Rakousko 1:1 (kon.)
Arménie – Bulharsko 0:1 (kon.) | Bosna – Švýcarsko 0:0 (kon.) | Gruzie – Chorvatsko 2:2 (kon.)
Ukrajina – Skotsko 4:0 (kon.) | Wales – Lucembursko 1:1 (kon.) | Finsko – Německo 0:1 (kon.)
Srbsko – Irsko 3:2 (kon.) | Portugalsko – Řecko 1:0 (kon.) | Turecko – Bělorusko 1:0 (kon.)
Itálie – Andorra 3:0 (kon.) | Anglie – Norsko 6:1 (kon.) | Izrael – Lichtenštejnsko 4:0 (kon.)
S. Makedonie – Sev. Irsko 2:0 (kon.) | Belgie – Česko 2:1 (kon.) | Dánsko – Rumunsko 3:1 (kon.)
Francie – Island 2:0 (kon.)
konec
Francie
2:0 (1:0)
Island
Úterý 06.09.2016, 18:45 • Stade Michel d´Ornano, Caen • Kvalifikace ME U21 • Skupina 3
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Francie porazila v důležitém zápase Island 2:0 a získala důležité tři body!

    Francie vstoupila do dnešního důležitého kvalifikačního zápasu velmi dobře. Hned v jedenácté minutě dostal Corentin Tolisso krásnou přihrávku od Rabiota a postaral se o první branku dnešního zápasu. Hned o pět minut později měl velkou šanci Coco, avšak mířil pouze do boční sítě! Další velkou šanci měla domácí reprezentace po půl hodině hry, avšak Cornet Rúnarssona nepřekonal. Poté pálil ze střední vzdálenosti Tolisso, avšak jeho střelu islandský brankář vyrazil.

    Ve druhém poločase Francie pokračovala v aktivním výkonu. Brankář Rúnarsson však předváděl v brance Islandu velmi dobrý výkon. Domácí fanoušci se dočkali až v 62. minutě, kdy se trefil Corentin Tolisso, který se prosadil podruhé v tomto zápase. Francie měla i další šance, avšak skóre se již nezměnilo!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (20:39:52)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Domácí reprezentace dohrává dnešní utkání na útočné polovině s míčem na svých kopačkách. Island se ještě pokouší napadat, avšak se nemůže dostat k míči.
     
    90+2
    Francie se v závěru prosadila potřetí zásluhou Augustina, avšak střídající hráč se nacházel v době přihrávky v ofsajdu, a tak branka nemůže být uznána.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři mintuy nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Francouzská reprezentace se opět usadila na útočné polovině. Ve vápně si zpracoval míč Cornet, který našel Augustina, avšak jeho pohotová rána mířila mimo branku.
     
    89
    Ónarsson se nakonec dostal za postranní čáru a uvidíme, zdali bude v utkání pokračovat.
     
    88
    Na trávník nyní zůstal ležet hostující útočník Ómarsson, kterému došlápl na nohu kapitán Corentin Tolisso! U islandského forvarda jsou nyní lékaři...
     
    87
    Island vybojoval zajímavou standardní situaci, které se ujal Sigurjónsson. Jeho střelu však dokázala zastavit domácí zeď!
     
    85
    Anglický rozhodčí Robert Madley udělil před malou chvilkou vůbec první žlutou kartu v tomto zápase. Dostal ji hostující Sigurjónsson, který zastavil nedovoleným zákrokem Corneta.
     
    84
    Rabiot ve středu hřiště dokázal udržet míč proti Karlssonovi. Střídající hráč však záložníka PSG zatahal za dres a hlavní rozhodčí neváhal přerušit hru!
    83. Gudmundsson předvedl povedenou akci
     
    83
    Do šance se nyní dostal také Island! Na pravé straně si Gudmundsson skvěle narazil míč s Karlssonem a postupoval do vápna. V ostrém úhlu obešel Didillona, avšak nedokázal míč dostat do branky!
     
    82
    Dlouhý nákop brankáře Didillona hledal na útočné polovině útočníka Augustina, avšak ten byl dobře pokryt Hermannssonem, a tak se francouzský forvard k míči nedostal.
     
    81
    Island dobře napadal na pravé straně a vybojoval autové vhazování. Jóhannesson následně hledal přihrávkou po lajně Bödvarssona, avšak ten nedokázal míč zpracovat na hrací ploše.
     
    80
    Francouzská reprezentace se stále drží na útočné polovině a svého soupeře zatím k prakticky k ničemu nepouští!
    79. Rúnarsson vychytal Augustina i podruhé
     
    79
    Další velká šance domácího výběru! Na pravé straně se dostal k míči Augustin, který si jej stihl píchnout před Hermanssona a rázem byl sám před Rúnarssonem. Islandský brankář však i podruhé Augustina vychytal!
     
    78
    Střídání v týmu Island: ze hřiště odchází Aron ElisThrándarson, přichází Albert Gudmundsson.
     
    77
    Augustin dostal ve středu hřiště přihrávku od Bakayoka a pohotově vystřelil. Střídajícímu hráči se však postavil do středu Hermannsson, který střelu zablokoval!
     
    76
    Bödvarsson se dostal k míči na pravé straně a pohotový centrem hledal za francouzskou obranou útočníka Ómarssona, ten však neměl šanci míč stihnout...
     
    75
    Povedená rána! Exekuce standardní situace se ujal Cornet, kterému střela poměrně sedla, nicméně mířila do středu branky a v tomto prostoru byl připravený Rúnarsson!
     
    74
    Domácí nyní budou mít k dispozici zajímavou standardní situaci. Cornet posutupoval z pravé strany do středu. Jeho následný postup však zastavil Thrándarsson nedovoleným zákrokem.
     
    73
    Francouzská reprezentace ani po druhé brance nepolevila a je nadále aktivní! Coco se tentokrát uvolnil na pravé straně a nášel ve vápně Gbamina, kterému však v zakončení na poslední chvíli zabránil Jóhannesson.
     
    72
    Rabiot se ve středu hřiště hezky uvolnil ze souboje s Karlssonem a po levé straně postupoval vpřed. Jeho následný centr sice našel Tolissa, avšak domácí kapitán následně o míč přišel.
     
    71
    Střídání v týmu Island: ze hřiště odchází Vihjálmsson, přichází Karlsson.
    70. Tvrdou ránu Augustina vyrazil Rúnarsson
     
    70
    Domácí reprezentace nyní mohla přidat třetí branku tohoto zápasu! Amavi se uvolnil na levé straně a krásným pasem našel ve středu hřiště Augustina, který se uvolnil a tvrdě vystřelil. Rúnarsson však jeho střelu vyrazil!
     
    69
    Na druhé straně se pokoušel ve středu hřiště uvolnit Sigurjónsson, avšak hostujícího kapitána dokázal zastavit Rabiot, který se zodpovědně vrátil!
     
    68
    Francie dostala k dispozici možnost standardní situace, kterou rozehrál Cornet. Jeho centr na přední tyči prodloužil Diop, avšak brankář Rúnarsson dokázal míč lapit!
     
    67
    Francouzský tým provádí provádí své první střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází Sebastien Haller, který odvedl na hrotu velmi dobrý výkon. Na jeho místo přichází Jean-Kevin Augustin.
     
    66
    Francouzský brankář velmi rychle rozehrál a na jeho centr si nabíhal Haller. Rúnarsson však dobře přečetl hru, u míče byl včas a poslal je do bezpečí!
     
    65
    Obránce Kimpembe se dostal na vlastní polovině pod tlak napadajících hráčů, a tak raději poslal míč zpět k brankáři Didillonovi.
     
    64
    Island měl na druhé straně velkou možnost, jak snížit stav zápasu! Bödvarsson se protáhl po pravé straně a následným pasem našel na hranici vápna Thrándarsona, jehož přízemní rána však mířila těsně vedle!
    62. Corentin TOLISSO - 2:0
     
    62
    Francie právě vstřelila branku!
    Francie se po velkém tlaku dočkává zaslouženě druhé branky v tomto zápase a přibližuje se vítězství! Do středu hřiště dostal od Coca míč Rabiot, který vymyslel krásný centr na CORENTINA TOLISSA, a ten hlavičkou krásně přeloboval brankář Rúnarssona!
     
    61
    Cornet na levé straně dokázal projít přes Bödvarssona a následně nebezpečně odcentroval. Ve vápně hledal Hallera, nicméně Hermannsson míč odkopl!
    59. Velká šance Hallera
     
    59
    Domácí celek dlouho kombinoval na vlastní polovině. Poté se míče ujal Rabiot, který našel skvělým pasem na levé straně Bakayoka, který obratem poslal míč do vápna, kde se nacházel Haller. Francouzský útočník vystřelil z otočky, avšak jeho střelu zablokoval islandský stoper!
     
    58
    Na pravé straně se k odraženému míči dostal Islanďan Jónsson, který pohotovým centrem hledal Ómarssona, který byl však za Dioem, a tak se k míči nedostal.
     
    57
    Francouzská reprezentace se usadila na útočné polovině. Ve středu hřiště operoval s míčem Rabiot, který centrem hledal na pravé straně Coca. Francouzský křídelník však nedokázal míč zacyhtit na hrací ploše.
     
    56
    Island provádí své první střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Adam Arnarson, na jehož místo přichází Aevar Jóhannesson.
     
    54
    Krásný pas za islandskou obranu nyní vymyslel Corentin Tolisso, který našel Hallera, jenž dokázal míč těsně tečovat, avšak ten skončil těsně vedle islandské branky!
     
    53
    Domácí reprezentace vstoupila do druhého poločasu velmi aktivně a svého soupeře zatím k ničemu nepouští!
     
    52
    Coco se opět dostal k míči na pravé straně, nejdříve upadl po souboji s Arnarsonem, ašvak dokázal se dostat zpět k míči a ještě odcentroval. Rúnarsson si však pro míč došel!
    51. Povedená rána Tolissa gólem neskončila
     
    51
    Další nebezpečná akce Francie! Domácí reprezentace vyrazila do rychlého protiútoku, který táhl po pravé straně Coco. Jeho přihrávka našla na hranici vápna Tolissa, který se opřel do míče, avšak jeho rána mířila těsně nad břevno islandské branky!
     
    50
    Island měl k dispozici nebezpečnou standardní situaci, nicméně Sigurjónsson nacentroval míč přesně do prostoru, kde se nacházel pouze brankář Didillon!
     
    49
    Exekuce následného rohového kopu se ujal Cornet, jehož centr se však snesl přímo do rukavic brankáře Rúnarssona.
    49. Hallerovi příliš nescházelo, aby míč zasáhl
     
    49
    Domácí kapitán Tolisso našel na levé straně zcela volného Corneta, který hledal ve vápně Hallera, avšak u toho byl Hermannsson, který míč poslal na rohový kop!
     
    48
    Domácí reprezentace kombinovala na pravé straně, která byla v prvním poločase velmi nebezpečná. Kombinace Coca s Rabiotem však nebyla ideální a přišla ztráta míče!
     
    47
    Ani jeden trenéra nesáhl na začátku druhého poločasu ke střídání, a tak týmy nastupují ve stejném složení jako v prvním poločase.
     
    46
    Francie zvolila hned na začátku poločasu zajímavou formu rozehrávky. Haller se hned pustil vpřed, avšak přes islandské hráče nedokázal projít a brzy ztratil míč.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Francie vstoupila do dnešního důležitého kvalifikačního zápasu velmi dobře. Hned v jedenácté minutě dostal Corentin Tolisso krásnou přihrávku od Rabiota a postaral se o první branku dnešního zápasu. Hned o pět minut později měl velkou šanci Coco, avšak mířil pouze do boční sítě! Další velkou šanci měla domácí reprezentace po půl hodině hry, avšak Cornet Rúnarssona nepřekonal. Poté pálil ze střední vzdálenosti Tolisso, avšak jeho střelu islandský brankář vyrazil.

    Druhý poločas začne přibližně v 19:50.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Na pravé straně zůstal ležet hostující Thrnándarson, který inkasoval úder do obličeje od Coca. Islandský hráč je momentálně ošetřován!
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem dvě minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    45
    Následně se však Diop dostal pod tlak, a tak musel rychle rozehrát. Jeho centr však nebyl přesný, a tak je v závěru poločasu u míče také Island!
     
    44
    Francie má míč aktuálně pod kontrolou na vlastní polovině a do útoku se rozhodně nikterak nežene. Domácí reprezentace chce poločas dohrát v klidu na vlastní polovině.
     
    43
    Island měl k dispozici další standardní situaci, které se ujal Sigurjónsson. Jeho centr však našel ve středu hřiště pouze Diopa, který míč odhlavičkoval do bezpečné zóny.
     
    42
    Dlouhý odkop brankáře Didillona našel ve středu hřiště Hallera, který dokázal míč udržet před napadajícím Aegissonem. Následně byl francouzský forvard faulován Thrándarsonem.
     
    41
    Dalšího rohového kopu se ujal opět islandský kapitán. Jeho centr sice našel ve vápně Hermannssona, avšak jeho hlavičce chyběla větší razance.
    Fotografie z předzápasové rozcvičky islandského týmu

    Upphitun í Caen!

    Fotka zveřejněná uživatelem Knattspyrnusamband Íslands (@footballiceland),


     
    41
    Island vybojoval další rohový kop, kterého se ujal Sigurjónsson. Hostující kapitán poslal centr na přední tyč, kde však odhlavičkoval na další rohový Gbamin.
     
    40
    Přihrávku Vihjálmssona dokázal ve středu hřiště zachytit Diop, nicméně jeho odkop trefil pouze Kimpembeho, od kterého se míč odrazil za obranu Francie. Amavi však dokázal pohotově zareagovat a míč odkopl před dotírajícím Bödvarssonem.
     
    38
    Na druhé straně vyrazil do protiútoku obránce Gbamin, který si na středu hřiště narazil míč s Cocem a postupoval vpřed. Následně zvolil přízemní centr do vápna, ten však odvrátil Hermannsson.
     
    37
    Následné standardní situace se ujal sám faulovaný, kapitán Sigurjónsson, který zvolil přímou střelu, ta mu však vůbec nesedla a míč letěl vysoko nad domácí branku!
     
    36
    Tentokrát byl ve středu hřiště ostře atakovaný Sigurjónsson, kterého velmi ostře dohrál Corentin Tolisso. Francouzskému záložníkovi domluvil rozhodčí a žlutá karta z toho není!
     
    35
    Francie má zatím dnešní utkání pod kontrolou. Svého soupeře drží daleko od své vlastní branky a brankář Didillon zatím žádnou nebezpečnější situaci řešit nemusel!
    34. Tolissovu ránu islandský brankář dokázal vyrazit
     
    34
    Další velká šance Francie na navýšení skóre dnešního zápasu! Domácí reprezentace opět zahrozila ze střední vzdálenosti. Cornetin Tolisso dostal prostor od islandské obrany, a tak vyslal přízemní střelu. Brankář Rúnarsson však dokázal míč vyrazit!
     
    32
    Cornet je již zpět na nohou po ošetření a vypadá to, že by se měl zapojit zpět do hry!
     
    31
    Teď zůstává na trávníku ležet Maxwell Cornet, který ve středu hiřtš nepříjemně podklouzl a zjevně si přivodil něco s kotníkem. U francouzského křídelníka jsou momentálně lékaři.
     
    30
    Francie tentokrát zahrozila z levé strany, kde se prodral do šance Amavi. Jeho následný centr však před brankou dokázal odkopnout Kimpembe!
    28. Cornet mohl navýšit skóre zápasu, avšak islandského brankáře neprostřelil
     
    28
    Ve středu hřiště dostal hodně prostoru Corentin Tolisso, střelec úvodní branky dnešního zápasu. Záložník Lyonu našel povedeným pasem za obranou Corneta, který pohotově vypálil, avšak Rúnarsson dokázal míč vyrazit!
     
    27
    Ómarsson si na levé straně naběhl na přihráívku od Sigurjónssona a postupoval vpřed. Proti sobě měl však Gbamina, který svého soupeře dobře stínoval. Islandský záložník si nakonec míč sám ukopl do zámezí.
     
    26
    Hostující celek vybojoval rohový kop, kterého se zhostil Hermannsson. Jeho centr si na přední tyči zpracoval Kimpembe, který jej pohotově odkopl do bezpečí!
     
    25
    Island se po delší době dostal do kombinace na útočné polovině. Z levé strany chtěl odcentrovat Hermannsson, avšak jeho centr dokázal zablokovat Gbamin, od kterého se míč odrazil do středu hřiště.
    Islandští mladíci si hned po příjezdu na stadion vyzkoušeli místní trávník

    U21 liðið mætt á keppnisvöllinn. Leikurinn hefst klukkan 16:45 að íslenskum tíma! Áfram Ísland!

    Fotka zveřejněná uživatelem Knattspyrnusamband Íslands (@footballiceland),


     
    23
    Francie zatím hrozí především z pravé strany, kde se pohybuje hodně aktivní Coco. Tentokrát tento hráč našel svým centrem ve vápně Corneta, avšak jeho hlavička mířila mimo tři tyče!
     
    22
    Domácí reprezentace se opět usadila na útočné polovině. Haller našel přihrávkou pod sebou Coca, jehož centr se ve vápně snesl na hlavu Corneta, avšak jeho hlavička mířila nad branku.
     
    21
    Aktivní Coco si opět udělal prostor na pravé straně, kde se dokázal uvolnit po narážečce s Gbaminem. Jeho následný, přízemný centr však dokázal odkopnout Ömarsson.
     
    19
    Domácí celek kombinoval na útočné polovině, následně se míč dostal k Amavimu, který pohotovým pasem hledal za obranou Hallera, ten se však nacházel v těsném ofsajdu.
     
    18
    Francouzská reprezentace vybojoval rohový kop, kterého se rychle ujal Cornet. Jeho centr našel za vápnem Tolissa, který si míč ideálně zpracoval a i dobře vystřelil, nicméně Rúnarsson měl dobrý výhled a míč lapil!
     
    17
    Island na druhé straně vybojoval standardní situaci. Exekuce se ujal Bödvarsson, jehož centr však skončil přímo u Didillona, který neměl problém míč chytit do svých rukavic.
    16. Coco mířil pouze do boční sítě
     
    16
    Domácí reprezentace měla k dispozici další velkou šanci! Aktivní obránce Gbamin našel povedeným centrem ve vápně Coca, který si míč zpracoval na hruď, avšak jeho následné zakončení mířilo jen do boční sítě!
     
    15
    Island se v posledních minutách probudil a je aktivnější. Ve středu hřiště se dokázal uvolnit Vihjálmsson, jehož následný centr měl najít Ómarssona, avšak ten na rychlou přihrávku nedosáhl.
     
    13
    Sigurjónsson rozehrál rohový kop, jeho centrem hledal ve vápně Hermannssona, avšak toho si pohlídal Diop, který odhlavičkoval za vápno.
     
    12
    Ómarsson postupoval na levou stranu, kde se však dostal do tlaku napadajících hráčů a dokázal vybojovat alespoň rohový kop!
    11. Corentin TOLISSO - 1:0
     
    11
    Francie právě vstřelila branku!
    Domácí reprezentace je odměněna za aktivní výkon a dostává se po jedenácti minutách do vedení! Island propadl na útočné polovině, Francie se dostala do protiútoku, který táhl Rabiot. Jeho následná přihrávka našla CORENTINA TOLISSA, který dokázal prostřelit brankář Rúnarssona!
     
    9
    Následného rohového kopu se ujal Cornet, jehož centr se snesl do středu vápna. Brankář Rúnarsson šel ven z branky a míč vyboxoval za vápno!
     
    8
    První větší šance dnešního utkání! Coco operoval s míčem na pravém křídle, který následně poslal do středu hřiště pro Rabiota. Francouzský záložník vyslal povedenou střelu, kterou Rúnarsson vyrazil na rohový kop!
     
    7
    Na pravém křídle zakombinoval Gbamin a Coco. Druhý jmenovaný se dostal do náběhu do pokutového území, avšak jeho přízemní centr nikoho ve vápně nenašel.
     
    6
    Kombinace domácího celku v dnešním utkání zatím není příliš přesná. Na pravé straně se nyní dostal k míči Coco, avšak jeho centr nebyl povedený.
     
    4
    Vihjálmsson se ve středu hřiště ocitl proti přesile tří protihráčů a následně byl faulován. Následné standardní situace se zhostil Sigurjónsson, jehož centr však skončil v náruči Didillona.
     
    3
    Francouzská reprezentace se poprvé dostala do kombinace na útočné polovině. Po levé straně postupoval obránce Amavi, jeho následný centr však nebyl vůbec povedený a míč skončil v zámezí.
     
    2
    Na pravé straně se dostal k míči Bödvarsson, jehož centr poslal do vápna centr nad Ómarssona, který se však přes Diopa k míči nedostal.
     
    1
    Hlavní rozhodčí Robert Madley z Anglie právě zahájil dnešní utkání. Úvodní výkop měli k dispozici islandští mladíci, kteří zápas zahajují kombinací na vlastní polovině.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hymny obou států právě dozněly, a tak již nic nebrání začátku dnešního zápasu!
     
    Oba týmy jsou již nastoupeny na trávníku Stade Michel dˇOrnano. Právě zní francouzská hymna!
     
    Úvodní sestavy:

    Francie: Didillon – Gbamin, Diop, Kimpembe, Amavi – Coco, Tolisso (C), Bakayoko, Rabiot, Cornet – Haller
    Náhradníci: Maignan, Lenglet, Crivelli, Koziello, Augustin, Lucas, Pavard

    Island: Rúnarsson – Bödvarsson, Hermannsson, Ömarsson, Arnarson – Sigurjónsson (C) – Vihjálmsson, Thrándarson, Aegisson, Jónsson – Ómarsson
    Náhradníci: Schram, Olafsson, Karlsson, Jóhannesson, Grétarsson, Gudmundsson, Thórdarson

    Rozhodčí: Robert Madley – Beswick, Lennard (vš. ENG).
    Oficiální soupiska obou týmů

     
    Příjemný úterní podvečer všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Kvalifikace na ME U21 pomalu míří do svého finiše! My se dnes společně zaměříme na souboj Francie s Islandem. Úvodní výkop je v Caen naplánovaný v 18:45 a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    Domácí Francie postup rozhodně nemá ve svých rukou. Francouzští mladíci se aktuálně nacházejí na třetí pozici za Makedonií a Islandem se ziskem čtrnácti bodů. Svěřenci trenéra Mankowskiho v posledním zápase prohráli na půdě Ukrajiny 0:1, čímž si zkomplikovali cestu na šampionát. Pokud se chtěji udržet ve hře, musejí dnes proti Islandu zvítězit!

    To Island je ve velmi výhodné pozici, neboť má o utkání méně (poslední dva zápasy hraje doma s Ukrajinou a Skotskem), velmi dobré skóre (9:3), a tak je Island horkým kandidátem na přímý postup. Pokud by však Island dokázal v Caen bodovat, výrazně by se přiblížil postupu, který by mohl potvrdit již v příštím domácím zápase se Skotskem!

    Jan Havlovic

    Branky: 11. Tolisso, 62. Tolisso

    Karty:   85. Sigurjónsson (ISL)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 6:2. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 9:17.
    Francie: Didillon – Gbamin, Diop, Kimpembe, Amavi – Coco, Tolisso (C), Bakayoko, Rabiot, Cornet – Haller (67. Augustin)
    Náhradníci: Maignan, Lenglet, Crivelli, Koziello, Augustin, Lucas, Pavard

    Island: Rúnarsson – Bödvarsson, Hermannsson, Ömarsson, Arnarson (56.Jóhannesson) – Sigurjónsson (C) – Vihjálmsson (71. Karlsson), Thrándarson (78. Gudmundsson), Aegisson, Jónsson – Ómarsson
    Náhradníci: Schram, Olafsson, Karlsson, Jóhannesson, Grétarsson, Gudmundsson, Thórdarson

    Rozhodčí: Robert Madley – Beswick, Lennard (vš. ENG)
    bahis siteleri