Lotyšsko – Černá Hora 0:0 (kon.) | Ázerbájdžán – Faerské ostrovy 1:1 (kon.) | Rusko – Rakousko 1:1 (kon.)
Arménie – Bulharsko 0:1 (kon.) | Bosna – Švýcarsko 0:0 (kon.) | Gruzie – Chorvatsko 2:2 (kon.)
Ukrajina – Skotsko 4:0 (kon.) | Wales – Lucembursko 1:1 (kon.) | Finsko – Německo 0:1 (kon.)
Srbsko – Irsko 3:2 (kon.) | Portugalsko – Řecko 1:0 (kon.) | Turecko – Bělorusko 1:0 (kon.)
Itálie – Andorra 3:0 (kon.) | Anglie – Norsko 6:1 (kon.) | Izrael – Lichtenštejnsko 4:0 (kon.)
S. Makedonie – Sev. Irsko 2:0 (kon.) | Belgie – Česko 2:1 (kon.) | Dánsko – Rumunsko 3:1 (kon.)
Francie – Island 2:0 (kon.)
konec
Francie
2:0 (1:0)
Island
Úterý 06.09.2016, 18:45 • Stade Michel d´Ornano, Caen • Kvalifikace ME U21 • Skupina 3
Předzápasové kurzy
     
    85
    Anglický rozhodčí Robert Madley udělil před malou chvilkou vůbec první žlutou kartu v tomto zápase. Dostal ji hostující Sigurjónsson, který zastavil nedovoleným zákrokem Corneta.
    83. Gudmundsson předvedl povedenou akci
     
    83
    Do šance se nyní dostal také Island! Na pravé straně si Gudmundsson skvěle narazil míč s Karlssonem a postupoval do vápna. V ostrém úhlu obešel Didillona, avšak nedokázal míč dostat do branky!
    79. Rúnarsson vychytal Augustina i podruhé
     
    79
    Další velká šance domácího výběru! Na pravé straně se dostal k míči Augustin, který si jej stihl píchnout před Hermanssona a rázem byl sám před Rúnarssonem. Islandský brankář však i podruhé Augustina vychytal!
     
    78
    Střídání v týmu Island: ze hřiště odchází Aron ElisThrándarson, přichází Albert Gudmundsson.
     
    75
    Povedená rána! Exekuce standardní situace se ujal Cornet, kterému střela poměrně sedla, nicméně mířila do středu branky a v tomto prostoru byl připravený Rúnarsson!
     
    71
    Střídání v týmu Island: ze hřiště odchází Vihjálmsson, přichází Karlsson.
    70. Tvrdou ránu Augustina vyrazil Rúnarsson
     
    70
    Domácí reprezentace nyní mohla přidat třetí branku tohoto zápasu! Amavi se uvolnil na levé straně a krásným pasem našel ve středu hřiště Augustina, který se uvolnil a tvrdě vystřelil. Rúnarsson však jeho střelu vyrazil!
     
    68
    Francie dostala k dispozici možnost standardní situace, kterou rozehrál Cornet. Jeho centr na přední tyči prodloužil Diop, avšak brankář Rúnarsson dokázal míč lapit!
     
    67
    Francouzský tým provádí provádí své první střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází Sebastien Haller, který odvedl na hrotu velmi dobrý výkon. Na jeho místo přichází Jean-Kevin Augustin.
     
    64
    Island měl na druhé straně velkou možnost, jak snížit stav zápasu! Bödvarsson se protáhl po pravé straně a následným pasem našel na hranici vápna Thrándarsona, jehož přízemní rána však mířila těsně vedle!
    62. Corentin TOLISSO - 2:0
     
    62
    Francie právě vstřelila branku!
    Francie se po velkém tlaku dočkává zaslouženě druhé branky v tomto zápase a přibližuje se vítězství! Do středu hřiště dostal od Coca míč Rabiot, který vymyslel krásný centr na CORENTINA TOLISSA, a ten hlavičkou krásně přeloboval brankář Rúnarssona!
    59. Velká šance Hallera
     
    59
    Domácí celek dlouho kombinoval na vlastní polovině. Poté se míče ujal Rabiot, který našel skvělým pasem na levé straně Bakayoka, který obratem poslal míč do vápna, kde se nacházel Haller. Francouzský útočník vystřelil z otočky, avšak jeho střelu zablokoval islandský stoper!
     
    56
    Island provádí své první střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Adam Arnarson, na jehož místo přichází Aevar Jóhannesson.
     
    54
    Krásný pas za islandskou obranu nyní vymyslel Corentin Tolisso, který našel Hallera, jenž dokázal míč těsně tečovat, avšak ten skončil těsně vedle islandské branky!
    51. Povedená rána Tolissa gólem neskončila
     
    51
    Další nebezpečná akce Francie! Domácí reprezentace vyrazila do rychlého protiútoku, který táhl po pravé straně Coco. Jeho přihrávka našla na hranici vápna Tolissa, který se opřel do míče, avšak jeho rána mířila těsně nad břevno islandské branky!
    49. Hallerovi příliš nescházelo, aby míč zasáhl
     
    49
    Domácí kapitán Tolisso našel na levé straně zcela volného Corneta, který hledal ve vápně Hallera, avšak u toho byl Hermannsson, který míč poslal na rohový kop!
    34. Tolissovu ránu islandský brankář dokázal vyrazit
     
    34
    Další velká šance Francie na navýšení skóre dnešního zápasu! Domácí reprezentace opět zahrozila ze střední vzdálenosti. Cornetin Tolisso dostal prostor od islandské obrany, a tak vyslal přízemní střelu. Brankář Rúnarsson však dokázal míč vyrazit!
     
    32
    Cornet je již zpět na nohou po ošetření a vypadá to, že by se měl zapojit zpět do hry!
    28. Cornet mohl navýšit skóre zápasu, avšak islandského brankáře neprostřelil
     
    28
    Ve středu hřiště dostal hodně prostoru Corentin Tolisso, střelec úvodní branky dnešního zápasu. Záložník Lyonu našel povedeným pasem za obranou Corneta, který pohotově vypálil, avšak Rúnarsson dokázal míč vyrazit!
     
    18
    Francouzská reprezentace vybojoval rohový kop, kterého se rychle ujal Cornet. Jeho centr našel za vápnem Tolissa, který si míč ideálně zpracoval a i dobře vystřelil, nicméně Rúnarsson měl dobrý výhled a míč lapil!
    16. Coco mířil pouze do boční sítě
     
    16
    Domácí reprezentace měla k dispozici další velkou šanci! Aktivní obránce Gbamin našel povedeným centrem ve vápně Coca, který si míč zpracoval na hruď, avšak jeho následné zakončení mířilo jen do boční sítě!
    11. Corentin TOLISSO - 1:0
     
    11
    Francie právě vstřelila branku!
    Domácí reprezentace je odměněna za aktivní výkon a dostává se po jedenácti minutách do vedení! Island propadl na útočné polovině, Francie se dostala do protiútoku, který táhl Rabiot. Jeho následná přihrávka našla CORENTINA TOLISSA, který dokázal prostřelit brankář Rúnarssona!
     
    8
    První větší šance dnešního utkání! Coco operoval s míčem na pravém křídle, který následně poslal do středu hřiště pro Rabiota. Francouzský záložník vyslal povedenou střelu, kterou Rúnarsson vyrazil na rohový kop!

    Jan Havlovic

    Branky: 11. Tolisso, 62. Tolisso

    Karty:   85. Sigurjónsson (ISL)


    Držení míče: 57 % : 43 %.
    Střely na branku: 9:1. Střely mimo: 6:2. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 9:17.
    Francie: Didillon – Gbamin, Diop, Kimpembe, Amavi – Coco, Tolisso (C), Bakayoko, Rabiot, Cornet – Haller (67. Augustin)
    Náhradníci: Maignan, Lenglet, Crivelli, Koziello, Augustin, Lucas, Pavard

    Island: Rúnarsson – Bödvarsson, Hermannsson, Ömarsson, Arnarson (56.Jóhannesson) – Sigurjónsson (C) – Vihjálmsson (71. Karlsson), Thrándarson (78. Gudmundsson), Aegisson, Jónsson – Ómarsson
    Náhradníci: Schram, Olafsson, Karlsson, Jóhannesson, Grétarsson, Gudmundsson, Thórdarson

    Rozhodčí: Robert Madley – Beswick, Lennard (vš. ENG)
    bahis siteleri