Lugano – Mannheim 4:3 (po pr.) | Plzeň – Stavanger 6:4 (kon.) | Linköping – Gap 6:1 (kon.)
Luleå – Eisbären 2:5 (kon.)
konec
Luleå Hockey
2:5 (0:1, 0:3, 2:1)
Eisbären Berlín
Čtvrtek 08.09.2016, 20:00 • Coop Norrbotten Arena, Luleå (SWE) • Hokejová Liga mistrů • Skupina I
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:10 Daniel FISCHBUCH - 2:5
     
    58:10
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Švédskému celku to dnes nevyjde! Nicholas Petersen zachytil kombinaci domácího celku a křižnou přihrávkou vyzval je skórování DANIELA FISCHBUCHA, jenž udělal kličku padajícímu hráči a vstřelil branku. Asistence: Nicholas Petersen.
     
    56:20
    Už mohlo být hotovo! Hosté vybojovali puk v útočném pásmu a kapitán Andre Rakell zakončoval do odkryté branky. Do střely mu ovšem padl obránce, jenž zachránil svůj celek!
     
    54:39
    Tak to byla šance! Po střele z levé strany se puk dostal po odrazu mantinelu před branku, kde jeden z domácích zakončoval do odkryté branky, ale Vehanen předvedl skvělý zákrok!
     
    52:09
    Kouč domácího celku dokonce odvolává brankáře. S vyrovnáním to tak myslí vážně. Za pár okamžiků začne přesilovka Luley.
     
    52:09
    Síly na ledě se ovšem vyrovnají. Při útočném snažení byl hokejkou do obličeje zasažen jeden z domácích. Jens Baxman inkasuje dvě minuty.
     
    50:50
    Následně Anton Hedman ošklivě napadl u mantinelu Nicka Bruneteaua a zbytečně přitížil svému celku v cestě za vyrovnáním. Inkasuje dvě minuty.
     
    50:06
    A že byla třetí branka opravdu blízko. Po levé straně si najel do střelecké pozice Christian Jaros, jenž trefil jen tyčku Vehanenovi branky!
    48:19 Ilari MELART - 2:4
     
    48:19
    Luleå právě vstřelila branku!
    A Luleå dává druhou branku v krátkém časovém sledu, už je to jen o dvě branky! Střela Christiana Jarose byla před brankou skvěle tečována ILARI MELARTEM, jenž snižuje na rozdíl pouhých dvou branek. Asistence: Christian Jaros a Gustav Rydahl.
    46:35 Anton HEDMAN - 1:4
     
    46:35
    Luleå právě vstřelila branku!
    Neudrží! Tato branka visela ve vzduchu a nyní je tu! Linus Nassen vypálil tahem od modré čáry na branku, kde ovšem brankář puk vyrazil. ANTON HEDMAN se dostal k odraženému puku a pohotově jej poslal za záda vyjetého brankáře. Asistence: Linuss Nassen a Tim Kennedy.
     
    42:19
    Důkazem je také bomba Craiga Schiry, jenž z pravého kruhu napálil jen pravou tyčku ze střelcova pohledu! Pokračuje se vhazování ve středním pásmu.
     
    39:32
    V závěru druhé třetiny je dvouminutovým trestem potrestán hostující Frank Hoerdler, jenž za brankou hákoval útočícího hráče domácího celku.
     
    37:24
    Po pravé straně si až do brankoviště najel jeden z domácích, kterému se ale bekhendem nepovedl překonat finského brankář. Neúspěšná byla také dorážka.
    Jamie MACQUEEN - 0:4
     
    35:12
    Eisbären právě vstřelili branku!
    A je tu další branka, to je už destrukce domácích hokejistů. Darin Olver posílal puk z levé strany do brankoviště na Petersena, který se ale nedokázal prosadit. Kotouč se ovšem odrazil k JAMIEMU MACQUEENU, jenž bekhendem trefil prázdnou branku. Asistence: Nicholas Petersen, Darin Olver.
    Darin OLVER - 0:3
     
    33:11
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Tak to byla povedená individuální akce, na jejímž konci byl útočník DARIN OLVER! Německý útočník si najel mezi kruhy, odkud se mu střelou přes obránce povedlo zaskočit bezmocného brankáře. Asistence: Jen Baxmann.
     
    31:42
    Do menší potyčky se dostal domácí Anton Hedman a hostující Barry Tallackson. První jmenovaný dostává čtyři minuty za vysokou hůl. Hostující hráč potrestán za hru loktem.
    30:42 Sven ZIEGLER - 0:2
     
    30:42
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Je to 2:0 pro hostující celek! Florian Busch se dostal s pukem po pravé straně až před branku. Místo zakončení ovšem zvolil přihrávku na levé křídlo, kde se SVEN ZIEGLER dokázal střelou k bližší tyčce prosadit! Asistence: Florian Busch a Jens Baxmann.
     
    24:41
    Domácí Isac Lundeström míří na trestnou lavici poté, co byl jeho celek nalezen v šesti bruslařích na ledě. Následuje přesilovka Eisbärenu.
     
    19:17
    Vyloučení v týmu Luleå Hockey (Kael Mouillierat – 2 min., hákování).
     
    18:50
    Eisbären mohl v závěru první třetiny navýšit své jednobrankové vedení, když se v blízkosti pravé tyče ocitl jeden z jeho hráčů ve velké šanci, Lassinantti ale skvěle zakročil levým ramenem a jeho pokus vyrazil!
     
    14:27
    Vyloučení v týmu Eisbären Berlin (Andre Rangel – 10 min. osobní trest, hrubost).
     
    14:27
    Vyloučení v týmu Luleå Hockey (Johan Harju – 2 min., krosček).
     
    13:42
    Vyloučení v týmu Eisbären Berlin (Darin Olver – 2 min., sekání).
     
    9:19
    Vyloučení v týmu Luleå Hockey (Tim Kennedy – 2 min., nedovolené bránění brankáři).
     
    8:00
    Falk se pokusil vyrovnat stav utkání střelou z ostrého úhlu, Vehanen byl ovšem připraven a jeho pokus zastavil!
    Julian TALBOT - 0:1
     
    2:18
    Eisbären právě vstřelili branku!
    Jonas Mueller našel přesnou přihrávkou JULIANA TALBOTA, který se v blízkosti brány skvěle otočil s pukem a poté ho poslal za Lassinanttinova záda. Eisbären se ujímá brzkého vedení a Luleå musí nutně zabrat. Asistence: Jonas Mueller.

    Tomáš Reiner

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 47. Hedman (Nassen, Kennedy), 49. Melart (Jaros, Rydahl) – 3. Talbot (Mueller), 31. Ziegler (Busch, Baxmann), 34. Olver (Baxmann), 36. MacQueen (Petersen, Olver), 59. Fischbuch (Petersen)


    Luleå Hockey: Lassinantti (Gustavsson) – Todd, Mikkelson, Jaros, Melart, Schira, Sandstrom (A), Nässen – Kennedy, Sweatt, Mouillierat – Junttila, Lagace, Harju (C) – Falk, Hedman, Lundeström – Rydahl, Mastomäki, Fabricius (A) – Forsberg.
    Eisbären Berlín: Vehanen (Cuepper) – Dupont (A), Baxmann, Wissmann, Braun, Bruneteau, Mueller, Gervais, Hoerdler – Petersen, Olver, Fischbuch – Wilson, Tallackson, Rankel (C) – Machacek (A), MacQueen, Noebels – Busch, Talbot, Ziegler.

    Rozhodčí: Artur Kulev (RUS), Linus Ohlund (SWE). Čároví: Jan Sandström (SWE), Emil Yletyienen (SWE)
    bahis siteleri