Ufa – FK Krasnodar 0:0 (kon.) | Spartak – Lok. Moskva 1:0 (kon.) | Arsenal Tula – Zenit 0:5 (kon.)
konec
FC Ufa
0:0 (0:0)
FK Krasnodar
Neděle 11.09.2016, 13:00 • Dynamo Stadium. Kapacita: 4,500 diváků. • Ruská Premier Liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro tuto chvíli vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů! Pěkný zbytek dne! (14:52:58)
     
    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 1:8. Střely mimo: 3:4. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 17:19.
     
    Je dobojováno! Dnešní utkání moc fotbalové zábavy nepřineslo! Krasnodar byl po celou dobu zápasu aktivnější a také si vytvořil dvě obrovské šance. V prvním poločase zaváhal v dobré pozici Fjodor Smolov a po přestávce vyrazil brankář Lunev dobře umístěnou hlavičku Labordeho! Domácí Ufa začala hrát až v poslední desetiminutovce, ale branku soupeře neohrozila!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Ricardo Laborde chtěl vyvézt míč po pravé straně na polovinu domácího celku. Na půlící čáře o něj ale přišel, jenže ani fotbalisté Ufy si nepotykali s potřebnou přesností.
     
    90+2
    Hosté se sami připravují o dobré možnosti. Mamajev obdržel přihrávku před hranici pokutového území, ale při převzetí míče se pomohl rukou. Ufa bude rozehrávat z vlastní poloviny.
     
    90+1
    Nastavují se 3 minuty!
     
    90
    Hosté už rezignovali na jakýkoliv útok a koncentrují se na obranu. Fotbalisté Krasnodaru mají velké problémy s odkopnutím míče za půlící čáru. Ufa hraje opravdu dobře.
     
    89
    Sylvester Igboun se snaží strhnout své spoluhráče k závěrečnému náporu. Igboun si vzal míč na pravé straně a pokusil se o individuální průnik. Obránce hostů mu ale ukopl míč do zámezí.
     
    88
    První žlutá karta také na straně Krasnodaru! Sergej Petrov stáhl za dres Igbouna a sudí mu okamžitě ukázal žlutou kartu!
     
    87
    Sylvester Igboun se ocitl v pozici centrujícího fotbalisty. Domácímu záložníkovi se centr vůbec nepovedl a míč z jeho kopačky zamířil za branku Krasnodaru. Hosté budou rozehrávat.
     
    86
    Fotbalisté Ufy v posledních minutách překvapivě převzali iniciativu na hrací ploše a v závěru utkání se tlačí před pokutové území Krasnodaru. Vitalij Kalešin nyní hlavou prodloužil míč do rukavic Kricjuka.
     
    85
    Ufa zahrávala rohový kop. Marcinho zkusil štěstí střelou z rohu pokutového území. Jeho rána se sice stáčela do branky, ale míč přesto o kus minul zadní tyč.
     
    84
    Právě Sylvester Igboun nyní vypomohl obraně domácí Ufy, když přečetl přihrávku mezi obránce domácího celku. Krasnodar se stále nemůže dostat do blízkosti pokutového území soupeře.
     
    83
    Další žlutá karta! Sylvester Igboun ve středovém kruhu nedovoleně atakoval Pereyru. Hlavní rozhodčí jej po zásluze odměnil.
     
    82
    Střídání v týmu FC Ufa: ze hřiště odchází Ivan Obljakov, přichází Marcinho.
     
    81
    Naldo bez problémů uspěl v hlavičkovém souboji na polovině hrací plochy. Hostující stoper posunul míč na svého kolegu ze stoperské dvojice. Krasnodar může pokračovat v kombinaci.
     
    80
    Hraj je znovu přerušena! Na hřišti tentokrát zůstává ležet kapitán Krasnodaru Vitalij Kalešin. Hostující fotbalista se sice drží za nohu, ale podle všeho bude schopen pokračovat.
     
    79
    Rohový kop zahrávali také domácí fotbalisté na druhé straně. Centr na malé vápno si pohlídal stoper Azamat Zasejev, jež odhlavičkoval míč ven z pokutového území.
     
    78
    Krasnodar zahrával rohový kop. Brankář Andrej Lunev vyrazil z brankové čáry a schoval míč do rukavic. Hostům se krátí čas na vstřelení tolik potřebné branky.
     
    77
    Ricardo Laborde chtěl přenést míč z levé strany na hranici pokutového území. Jeho pomalou přihrávku však přečetl jeden z obránců, který míč uzmul a odkopl jej.
     
    76
    Znovu se nám žlutí! Ivan Obljakov stáhl unikajícího soupeře za dres a rozhodčí jej okamžitě ocenil žlutou kartou!
     
    75
    Stanislav Kricjuk se vydal až na hranici pokutového území, aby schoval přihrávku za obranu Krasnodaru. Hostující brankář okamžitě rozehrál a hosté míří vpřed.
     
    74
    Na levé straně operoval s míčem Fjodor Smolov. Útočník Krasnodaru si navedl míč do středu hřiště a předal jej Achmedovovi. Střídající fotbalista střelou neohrozil branku.
     
    73
    Střídání v týmu FK Krasnodar: ze hřiště odchází Kouassi Eboue, přichází Odil Achmedov.
     
    72
    Kehinde Fatai se ihned po příchodu na hrací plochu zapojil do napadání hostující rozehrávky. Obránci Krasnodaru ale zvládli založení útoku s přehledem. Hosté se ženou vpřed.
     
    71
    Střídání v týmu FC Ufa: ze hřiště odchází Islamnur Abdulavov, přichází Kehinde Fatai.
     
    70
    Dmitrij Stockij zůstává ležet na trávníku a drží se za levý kotník! Stockij dostal naloženo od Fjodora Smolova. Zákrok hostujícího útočníka se obešel bez udělení karetního trestu.
     
    69
    Islamnur Abdulavov si naběhl na přetažený centr a okamžitě vrátil míč zpátky do ohně. Na jeho vysoký míč si naběhl Igboun, který hlavou poslal míč do obránce před sebou.
     
    68
    Po dlouhé době se na polovinu Krasnodaru podívali fotbalisté Ufy. Na pravé straně si dělal místo Sylvester Igboun, ale Naldo jej okamžitě připravil o balón.
     
    67
    Po něm však nebezpečí pro branku Ufy nepřišlo. Krasnodar ale zůstává na polovině domácího celku. Fotbalisté v bílém si vyměňují krátké přihrávky za polovinou.
     
    66
    Andrej Lunev si nemůže stěžovat na nedostatek práce! Domácí brankář nyní vytáhl ránu Fjodora Smolova z přímého kopu nad břevno. Krasnodar rozehraje rohový kop.
    65. Fantastický zákrok domácího brankáře
     
    65
    Fantastická šance hostů! Střídající Mamajev okamžitě vyslal centr do pokutového území, na který si naskočil Ricardo Laborde, jehož hlavičku fantastickým zákrokem vyrazil Andrej Lunev!
     
    64
    Střídání v týmu FK Krasnodar: ze hřiště odchází Ari, přichází Pavel Mamajev.
    Střídání v týmu FK Krasnodar: ze hřiště odchází Vjačeslav Podběrezkin, přichází Mauricio Pereyra.
     
    63
    Sylvester Igboun chtěl prodloužit přihrávku za obranu Krasnodaru. Jeho pobídka směřovala do území nikoho, obránci Krasnodaru si pro míč doběhli bez jakéhokoliv ataku soupeře.
     
    62
    Ricardo Laborde zahrával přímý kop z pravé strany. Jeho centr směřoval mezi hranici malého vápna a značku pokutového kopu. Nikdo z hráčů v pokutovém území na vysoký míč nedosáhl.
     
    61
    Hra je přerušena! Ari se znovu pustil do průniku po pravé straně a znovu dostal pořádně naloženo! Hostující fotbalista zůstává ležet na trávníku s bolestivou grimasou v obličeji.
     
    60
    Máme tady první žlutou kartu! Střídající Vjačeslav Krotov se dopustil nedovoleného zákroku na Ariho a hlavní rozhodčí jej náležitě odměnil!
     
    59
    Fjodor Smolov byl znovu v hlavní roli! Útočník Krasnodaru si tentokrát naběhl mezi obránce Ufy pro vysokou přihrávku. K jeho smůle se v době přihrávky pohyboval za hranicí ofsajdu.
     
    58
    Hosté zjednodušili svou hru! Fjodor Smolov si připravil míč třicet metrů od branky a vyslal střelu pravačkou. Jeho projektil byl ale hodně nepřesný a Lunev mohl zůstat klidný.
     
    57
    Po rohovém kopu Krasnodaru se míč odrazil za hranici pokutového území, kde se do míče opřel Vitalij Kalešin. Ránu hostujícího kapitána ještě tečoval Laborde, od nějž se míč odrazil mimo tři tyče.
     
    56
    Na druhé straně obdržel přihrávku na pravou stranu Fjodor Smolov. Před hráčem Krasnodaru se otevřelo moře prostoru, jenže Smolovův centr srazila obrana na rohový kop.
     
    55
    Sylvester Igboun přesprintoval svého strážce na pravé straně a odcentroval do pokutového území, kam si nabíhal Islamnur Abdulavov. Před domácím útočníkem zasáhla obrana Krasnodaru.
     
    54
    Z pravé strany centroval do pokutového území soupeře Alexandr Suchov. Jeho prudkou pobídku ale srazil hned první obránce Krasnodaru. Hosté jsou u míče.
     
    53
    Střídání v týmu FC Ufa: ze hřiště odchází Ondřej Vaněk, přichází Vjačeslav Krotov.
     
    52
    Ufa zahrávala standardní situaci. Po sehraném signálu vymyslel Sylvester Igboun přihrávku na hranici pokutového území, kde se do balónu opřel Vaněk, ale jeho rána mířila vysoko nad branku.
     
    51
    Vitalij Kalešin nedovoleně atakoval Igbouna. Domácí fotbalista schytal v souboji s kapitánem Krasnodaru úder do obličeje. Kalešin žlutou kartu neobdržel.
     
    50
    Stanislav Kricjuk dlouhým výkopem za polovinu hřiště hledal Smolova. Útočník Krasnodaru se hnal mezi obránce Ufy, ale Azamat Zasejev balón odhlavičkoval.
     
    49
    Poprvé ve druhém poločase se do útočení pustili fotbalisté Ufy. Sylvester Igboun operoval s míčem u postranní čáry, nicméně Ricardo Laborde se včas vrátil o balón mu odkopl.
     
    48
    Naopak Ari se nedovoleného zákroku dopustil. Nejaktivnější fotbalista Krasnodaru u levé postranní čáry zbořil Vasina. Hlavní rozhodčí okamžitě odpískal prohřešek proti pravidlům.
     
    47
    Ari se pustil mezi tři hráče Ufy a upadl. Ari se dožadoval odpískání nedovoleného zákroku, ale rozhodčí ani tentokrát nedal hostujícímu fotbalistovi za pravdu. Ufa může hrát.
     
    46
    Krasnodar zahájil druhý poločas výkopem. Hosté se ale daleko nedostali. Azamat Zasejev se totiž dopustil nedovoleného zákroku. Krasnodar bude pokračovat v kombinaci.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! Diváci v Ufě se zatím nedočkali krásné fotbalové podívané. První poločas hodně ovlivnil silný déšť, který hráčům ztížil podmínky ke kombinaci. O něco aktivnější byli fotbalisté Krasnodaru, ale jedinou obrovskou šanci spálil Fjodor Smolov. Ufa je směrem vpřed naprosto bezzubá. Do šaten se proto odchází za bezbrankového stavu!
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    V závěru prvního poločasu se střelou zpoza hranice pokutového území prezentoval Jurij Gazinskij. Jeho rána levačkou však nabrala velkou výšku a míč proletěl vysoko nad břevnem domácí branky.
     
    44
    Naldo uspěl v hlavičkovém souboji na polovině hrací plochy. Stoper Krasnodaru zajistil míč před dotírajícím Abdulavovem. Domácí útočník se mohl hnát do dobré šance.
     
    43
    Na levé straně se otevřel prostor pro Dmitrij Stockiho. Levý záložník Ufy potáhl míč až na hranici pokutového území, odkud vyslal prudký přízemní centr. Jeho přihrávku zajistila obrana Krasnodaru.
     
    42
    Jurij Gazinskij našel obloučkem Eboueho. Druhý jmenovaný si netroufl na individuální průnik obranou Ufy a raději otočil hru na zadáky Krasnodaru. Obléhání šestnáctky Ufy pokračuje.
     
    41
    Denis Tumasjan chtěl rozehrát vysokým míčem na pravou stranu. Alexandr Suchov sice rozkmital své rychlé nohy, jenže vysokou přihrávku už nezachytil na hrací ploše. Krasnodar bude vhazovat.
     
    40
    Ari si v souboji s Viktorem Vasinem přivodil nějaké zranění! Hostující záložník zůstává ležet na hrací ploše a drží se ze levé stehno. U Ariho už jsou zdravotníci.
     
    39
    Ari znovu bojoval se soupeřem u pravé postranní čáře. Hostující záložník předvedl několik rychlých kliček, nicméně Viktor Vasin se mu včas položil pod nohy a obral jej o míč.
     
    38
    Ani domácí fotbalisté se v závěru prvního poločasu nikam neženou. Ufa kombinuje na vlastní polovině. Rozehrávku si na paškál vzal Denis Tumasjan.
     
    37
    Islamnur Abdulavov spěchal za dlouhou přihrávkou na pravou stranu, převzal si míč a posunul jej Suchovovi. Domácí obránce poté vyslal centr do vápna, kde míč odhlavičkoval Naldo.
     
    36
    Aljaxandr Martynovič potáhl míč až na polovinu hrací plochy. Tam si všiml napadajícího soupeře a raději vrátil hru zpět k domácímu brankáři. Krasnodar se zatím nikam nežene.
     
    35
    Ari je snad všude! Záložník Krasnodaru si posunul míč mezi dva hráče domácího celku. Po souboji s Igbounem v blízkosti pokutového území se dožadoval odpískání přímého kopu, ale píšťalku sudího zůstala němá.
     
    34
    Ari předvedl své technické dovednosti! Záložník Krasnodaru si pohrál s vracejícím se soupeřem, kterého si přehodil hlavičkou. Poté si míč vzal zpět k noze a vymyslel přesnou přihrávku.
     
    33
    Obrana Krasnodaru zatím pracuje s jistotou. Stoper hostujícího celku přizvedl dlouhou přihrávku domácích až ke Kricjukovi. Brankář Krasnodaru může rozjet další akci hostů.
     
    32
    Za dlouhou přihrávkou na pravou stranu spěchal krajní obránce domácího celku Alexandr Suchov. Suchov chtěl centrovat v pádu, ale míč už opustil hrací plochu. Kricjuk bude odkopávat.
     
    31
    Fjodor Smolov se pro přihrávku stáhl hluboko na polovinu hřiště. Hostující útočník poté vymyslel míč do pokutového území, jenže balón se po kluzkém trávníku svezl za brankovou čáru.
     
    30
    Krasnodar se jej rozhodl rozehrát nakrátko. Hostům ale rozehrávka vůbec nevyšla a Ufa se zmocnila balónu a Alexandr Suchov jej podél postranní čáry odkopl na polovinu soupeře.
     
    29
    Hosté stále kombinují na polovině Ufy. Krasnodar hýří pohybem, nicméně obrana domácího celku nenechává na hřišti zbytečné skulinky. Hosté vybojovali jen přímý kop.
     
    28
    Ani z centru od rohového praporku nepřiletělo před branku Ufy vážnější nebezpečí. Kalešinův vysoký centr opustil pokutové území, aniž by jej kdokoliv tečoval. Krasnodar ale zůstává u balónu.
     
    27
    Na pravé straně dostal mnoho prostoru Vitalij Kalešin. Kapitán Krasnodaru si přichystal míč a odcentroval před branku domácího celku. Jeho pobídku srazila obrana na rohový kop.
     
    26
    Krasnodar v posledních minutách převzal dirigentskou taktovku. Hosté hrají častěji s míčem na kopačkách a domácí Ufě jej takřka nepůjčují. Krasnodar bude vhazovat na půlící čáře.
    25. Krásná střela Fjodora Smolova
     
    25
    První velká šance Krasnodaru! Po obléhání pokutového území Ufy se míč dostal k Fjodoru Smolovovi, který si jej zpracoval, rychle se uvolnil a technickou střelou protáhl domácího brankáře!
     
    24
    Sergej Petrov potáhl míč vpřed po levé straně. Hosté následně přenesli hru přes šíři hřiště na Ariho. Nejaktivnější hráč Krasnodaru v zápase si na střelu netroufl.
     
    23
    Ari se v úvodních minutách zápasu hodně naběhá. Hostující záložník sprintoval za další přihrávkou po pravé straně. Ari tentokrát prudký balón nechytil na hrací ploše.
     
    22
    Vitalij Kalešin si ve středu hrací plochy poradil s dvojicí fotbalistů Ufy. Hostující obránce se poté rozhodl pro přihrávku na Ariho, který ale zaspal a za míčem se nerozběhl. Domácí budou vhazovat.
     
    21
    Do otevřené obrany Ufy se z levé strany řítil Dmitrij Stockij. Aktivní záložník domácího celku se sice prodral do pokutového území, ale špatným centrem vybojoval pouze rohový kop.
     
    20
    Dmitrij Stockij obdržel přihrávku k levé postranní čáře, ale nepotykal si s prvním dotykem. Domácí záložník o míč přišel, hosté mohou vyrazit do útoku.
     
    19
    V Ufě se z oblohy spustil silný déšť. Míč na trávníku rázem nabírá rychlý skluz. Hráči dnes musí bojovat v opravdu těžkých podmínkách. Další přihrávku do vápna Ufy sebral brankář Andrej Lunev.
     
    18
    Fjodor Smolov naháněl domácí stopery. Zadáci Ufy spěchali za dlouhou přihrávkou a Smolov jim nadělal pořádné problémy. Hostující útočník se však k balónu neprodral.
     
    17
    Na druhé straně se domácí po rychlém protiútoku dostali do zakončení. Na konci bleskového kontru střílel zpoza hranice pokutového území Dmitrij Stockij, ale jeho ránu Kricjuk bez problémů kryl.
     
    16
    Fjodor Smolov hledal přihrávkou do pokutového území nabíhajícího Ariho. Ari se dral na malé vápno, jenže prudký centr z pravé strany přečetl Andrej Lunev, který schoval míč v rukavicích.
     
    15
    Do nadějné šance se mohl řítit domácí Sylvester Igboun. Domácí fotbalista se odpoutal od strážce a zpracoval si dlouhou přihrávku. Naneštěstí pro Krasnodar se v době přihrávky pohyboval v ofsajdu.
     
    14
    Domácí se po delší době podívali na polovinu Krasnodaru. Ari se dobře vrátil a splnil si své defenzivní povinnosti. Hosté jsou opět u míče a vyčkávají na skulinky v obraně Ufy.
     
    13
    Ari se uvolnil na pravé straně, prodral se až před pokutové území Ufy, kde po souboji s obráncem upadl. Ari se vehementně dožadoval odpískání nedovoleného zákroku, jenže sudí ukazuje pouze autové vhazování.
     
    12
    Po něm už se Krasnodaru podařilo zakončit! Fjodor Smolov si posunul míč mezi dvěma obránci do pokutového území, ale následnou střelou trefil jen náruč domácího brankáře.
     
    11
    Sám Ricardo Laborde se chopil rozehrávky rohového kopu. Domácí vyzkoušeli secvičený signál. Ze střední vzdálenosti měl zakončovat Vjačeslav Podběrezkin, ale jeho rána byla sražena na další roh.
     
    10
    Stanislav Kricjuk rozehrál na své obránce. Zadáci Krasnodaru chtěli rychle přenést hru vpřed. Ricardo Laborde si připravil míč na pravačku, ale jeho tečovaná střela minula domácí svatyni.
     
    9
    Aljaxandr Martynovič dlouhou přihrávkou po pravé straně hledal Podběrezkina. Druhý jmenovaný však nepochopil úmysl svého spoluhráče a rozběhl se na opačnou stranu.
     
    8
    Úvod zápasu je hodně ospalý. Domácí fotbalisté drží míč na své polovině. Na nervy domácím fandům zahrál Azamat Zasejev, jež málem ztratil míč v souboji s napadajícím Arim.
     
    7
    Ondřej Vaněk operoval s míčem na pravé straně hrací plochy. Bývalý fotbalista Plzně se snažil procedit přihrávku kolem svého strážce, nicméně jeho pobídka byla hodně pomalá.
     
    6
    Ari se hnal za dlouhou přihrávkou do pokutového území Ufy. Fotbalista Krasnodaru byl od míče daleko a ostrým skluzem trefil brankáře Ufy. Ari může být rád, že neviděl žlutou kartu.
     
    5
    Hosté kombinují na polovině hřiště. Stopeři Krasnodaru si vyměnili několik krátkých přihrávek. Naldo poté zkoušel prudkou přihrávkou uvolnit útočníka, jenže domácí obrana byla pozorná.
     
    4
    Poprvé v zápase se do útoku prodrali hráči Krasnodaru. Centr do pokutového území se od jednoho z obránců odrazil nad shluk hráčů na malém vápně, jenže Vjačeslav Podběrezkin nedokázal vypálit.
     
    3
    Sylvester Igboun napodobil svého kolegu ze záložní řady a provinil se útočným faulem. Igboun se ve výskoku opřel o svého strážce a povalil jej na zem. Krasnodar bude znovu rozehrávat.
     
    2
    Islamnur Abdulavov se dral za dlouhou přihrávku na úroveň obránců. Domácí záložník se provinil útočným faulem. Krasnodar se zmocnil míče, hosté budou rozehrávat.
     
    1
    Hosté obstarali výkop do dnešního zápasu. Krasnodar se okamžitě vydal do útoku, jenže Vitalij Kalešin neudržel míč před obráncem a přišel o něj.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hlavní rozhodčí už přivádí aktéry dnešního utkání na hřiště. Ufa odehraje dnešní zápas v zelených dresech, zatímco Krasnodar zvolil bílou sadu.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Ufa: Lunev – Suchov, Tumasjan, Vasin, A. Nikitin, Zasejev – Igboun, Obljakov, Vaněk, Stockij – Abdulavov.
    Náhradníci: Borodko – Safronidi, Zubarev, Živogljadov, Krotov, Baťutin, Marcinho, Fatai, Filin, Diego.

    FK Krasnodar: Kricjuk – V. Kalešin, Martynovič, Naldo, Petrov – Eboue, Gazinskij, Podběrezkin – Ari, Smolov, Laborde.
    Náhradníci: Sinicyn, Adamov – Jędrzejczyk, Granqvist, Bystrov, Mamajev, Achmedov, Pereyra, Joãozinho..
     
    Vzájemné zápasy v minulé sezóně

    24.4.2016 Krasnodar – Ufa 4:0
    4.10.2015 Ufa – Krasnodar 1:1
     
    FC Ufa

    Ufě se vstup do ligového ročníku příliš nepovedl. Ufa v pěti zápasech vybojovala jen sedm bodů a patří jí třináctá příčka. První ligový bod získala překvapivě bezbrankovou remízou se Zenitem Petrohrad. Před reprezentační přestávkou se Ufa díky výhře 2:0 nad Samarou odpoutala od samotného dna ligové tabulky.
     
    FK Krasnodar

    Krasnodar je velkým favoritem dnešního souboje! Hosté v pěti zápasech vybojovali sedm bodů a aktuálně jim patří sedmá pozice ligové tabulky. Po dobrém vstupu do sezóny však přišly dvě porážky s týmy z hlavního města. Po porážce na půdě Spartaku prohrál Krasnodar před reprezentační pauzou i na půdě Lokomotivu Moskva.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z ruské Premier Ligy. Společně se zaměříme na duel mezi FC Ufa a FK Krasnodar! Výkop je stanoven na 13 hodin!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    Tomáš Kubečka

    Branky:

    Karty:   60. Krotov (UFA), 76. Obljakov (UFA), 83. Igboun (UFA) – 88. Petrov (KRS)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 1:8. Střely mimo: 3:4. Rohy: 5:7. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 17:19.
    FC Ufa: Lunev – Suchov, Tumasjan, Vasin, A. Nikitin, Zasejev – Igboun, Obljakov (82. Marcinho), Vaněk (53. Krotov), Stockij – Abdulavov (71. Fatai).
    Náhradníci: Borodko – Safronidi, Zubarev, Živogljadov, Krotov, Baťutin, Marcinho, Fatai, Filin, Diego.

    FK Krasnodar: Kricjuk – V. Kalešin, Martynovič, Naldo, Petrov – Eboue (73. Achmedov), Gazinskij, Podběrezkin (64. Pereyra) – Ari (64. Mamajev), Smolov, Laborde.
    Náhradníci: Sinicyn, Adamov – Jędrzejczyk, Granqvist, Bystrov, Mamajev, Achmedov, Pereyra, Joãozinho.
    bahis siteleri