Kanada – USA 5:2 (kon.)
konec
Kanada
5:2 (3:1, 1:1, 1:0)
USA
Neděle 11.09.2016, 01:15 • Canadian Tire Centre, Ottawa • Reprezentace
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:01 John TAVARES - 5:2
     
    48:01
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada využívá přesilovku a vede 5:2. Po průniku pravou stranou se puk dostal ke Stamkosovi, jeho pokus ještě gólem neskončil, ale puk se odrazil na hůl JOHNA TAVARESE a na něj už zívala prázdná branka. Snadná práce. Asistence: Steven Stamkos, Jonathan Toews.
    32:11 Matt DUCHENE - 4:2
     
    32:11
    Kanada právě vstřelila branku!
    No vida a hned je tu gól! Kanada se po vyhození dostala do rychlého kontru, Seguin nabil na hůl MATTA DUCHENEA a ten ranou z první rozvlnil síť za pozdě se přemisťujícím Schneiderem – 4:2! Asistence: Tyler Seguin, Drew Doughty.
    20:38 John CARLSON - 3:2
     
    20:38
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané využívají dvojnásobnou přesilovku a snižují na 3:2. Po několika přihrávkách dostal přesný pas JOHN CARLSON a bombou propálil Holtbyho. Tým USA je zpátky ve hře! Asistence: Patrick Kane.
    16:35 Ryan MCDONAGH - 3:1
     
    16:35
    USA právě vstřelilo branku!
    Gólové hody pokračují a ke slovu se dostávají i hráči USA. Po celkem nenápadné akci vystřelil do chumlu hráčů před brankovištěm RYAN MCDONAGH a puk zapadl za překvapeného Holtbyho. Asistence: Derek Stepan.
    15:38 Jay BOUWMEESTER - 3:0
     
    15:38
    Kanada právě vstřelila branku!
    Tohle už začíná vypadat na rodící se debakl. Kanada vybojovala puk v rohu kluziště, zpoza branky přišla přihrávka na zcela volného JAYE BOUWMEESTERA a jeho okamžitá střela skončila v horním růžku Schneiderovy branky. Asistence: Ryan Getzlaf, Corey Perry.
    13:25 John TAVARES - 2:0
     
    13:25
    Kanada právě vstřelila branku!
    2:0 pro Kanadu. Hráči v červeném měli hodné prostoru na kombinaci a dokonale toho využili. Po přihrávce na pravou stranu se do puku opřel JOHN TAVARES a střelou z první nachytal Schneidera na švestkách. Asistence: Steven Stamkos, Drew Doughty.
    11:14 Logan COUTURE - 1:0
     
    11:14
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada jde do vedení a to po slopupráci spoluhráčů ze San Jose. Thorntonovo nahození si zpracoval LOGAN COUTURE a byť stál zády k brance, dokázal svižnou bekhendovou střelou překonat bezmocného Schneidera. Střela byla tak rychlá, že puk okamžitě vystřelil ven z branky. Asistence: Joe Thornton, Corey Perry.
    Marken.cz

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 12. Couture (Thornton, Perry), 14. Tavares (Stamkos, Doughty), 16. Bouwmeester (Getzlaf, Perry), 33. Duchene (Seguin, Doughty), 49. Tavares (Stamkos, Toews) – 17. McDonagh (Stepan), 21. Carlson (Kane)


    Kanada: Holtby (31. Crawford) – Doughty, Bouwmeester, Weber, Vlasic, Burns, Pietrangelo – Bergeron, Duchene, Marchand – Perry, Getzlaf, Tavares – Stamkos, Toews, Couture – Thornton, Giroux, Duchene. Trenér: Mike Babcock.
    USA: Schneider (41. Bishop) – Byfuglien, Suter, Carlson, McDonagh, J. Johnson, E. Johnson – Kane, Pavelski, Pacioretty – Oshie, Kesler, Abdelkader – Wheeler, Stepan, Parise – Palmieri, van Riemsdyk, Dubinsky. Trenér: John Tortorella.

    Rozhodčí: McAuley, Lee – Murphy, Murray

    Diváci: 18 687
    bahis siteleri