Kazaň – Jaroslavl 0:2 (kon.) | Nižněkamsk – Chabarovsk 2:1 (3:2 po s.n.) | Čeljabinsk – Minsk 2:3 (kon.)
Toljatti – Viťaz 3:0 (kon.) | N.Novgorod – Vladivostok 2:3 (1:2 po s.n.) | Soči – Kunlun 3:1 (kon.)
konec
HK Soči
3:1 (1:1, 2:0, 0:0)
Red Star Kunlun
Pondělí 12.09.2016, 18:30 • Ledový palác Bolšoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas je tedy u konce a domácí ho zaslouženě vyhráli – byli lepším týmem a poslední třetina na výsledku 3:1 nic nezměnila. Kunlun na konci sice měl tlak, ale nic z něj nevytěžil, takže jsme se změny stavu nedočkali.

    Ode mne je to pro dnešek vše, já se loučím a přeji Vám pěkně prožitý nový týden! (20:58:06)
     
    Konec zápasu.
     
    59:23
    Hosté tlačili, ale poté o puk přišli a na prázdnou bránu nebojácně vypálil Mamkin, ale asi o půl metr ji minul a je to z toho icing.
     
    58:48
    Hosté to ještě nějak zkouší urvat zpět na svoji stranu, berou si timeout a asi půjdou do šesti.
     
    57:34
    Teď celkem nebezpečně pálil od modré čáry Kuzněcov, ale jeho rána nakonec šla pouze doprostřed, takže si Makarov rady věděl.
     
    56:25
    Stále se hraje hlavně ve středním pásmu a ruský celek si svoje vedení zkušeně hlídá, na tom se mu nedá nic zazlívat, ale už to není tak atraktivní podívaná.
     
    54:48
    Na ledě se toho teď mnoho neděje a oba celky se asi smířily s výsledkem – Kunlun by se rád dostal do zápasu, ale prostě na to nedostal možnost.
     
    52:29
    Kunlun se snaží něco vymýšlet směrem dopředu, ale má to hodně těžké, protože Soči velice dobře brání a nedává soupeři skoro žádný prostor.
     
    51:13
    Vyloučen je opět Sergej Kuzněcov, který si dvě minuty odpočine za úder do oblasti hlavy a krku. Přidá k tomu deset minut osobního trestu.
     
    50:13
    Teď si další zákrok musel připsat dnes skvělý Barulin, který ale do lapačky nakonec kryl pokus Bellemoreho, takže je hra opět přerušena.
     
    49:04
    Domácí se sice snaží tlačit, ale je to jenom taková údržba, takže jsme šanci už pár minut neviděli a vypadá to, že Soči si zápas pohlídá.
    47:52 Krátká bitka v podání Salmely.
     
    47:52
    Teď se do sebe pustili Salmela a Gorochov po tom, co právě Salmela narazil svého soka na hrazení. Byla z toho taková menší bitka a sednout si jde na dvě minuty právě hostující hráč.
     
    47:34
    Už se opět hraje vyrovnaný hokej, který trochu zmírnil nastolené tempo.
     
    46:13
    Ale v obrovské šanci se z ničeho nic zjevil i kunlunský Fleury, ovšem jeho střela švihem skončila pouze na vyrážečce Barulina!
     
    45:29
    Další gólovku ve vlastním oslabení ale měli domácí, když jel úplně sám na Makarova Levickij, ale tento gólman hosty stále drží ve hře.
     
    44:54
    Vyloučen je ale domácí útočník Kosticyn, který se dopustil sekání a Soči tak opět jde do čtyřech.
     
    43:18
    Ale čínský klub se snaží, to se mu upřít nedá, akorát je tu asi určitý rozdíl v sehranosti a kvalitě, který se prostě projevuje.
     
    42:29
    A přesilovka Kunlunu už je dávno passé, takže Soči v pohodě kontroluje hru a vypadá to, že by dnešní zápas mohlo dovést ke třem bodům.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 10. Dělnov (Padakin, Mamkin), 32. Krikunov (A. Kosticyn, Fantenberg), 34. I. Zacharčuk (Pedan) – 12. Rau (Wärn)


    HK Soči: Barulin (Šikin) – Mamkin, Mamašev, Fantenberg, Pedan, Gorochov, S. Kuzněcov – A. Kosticyn, Ignatuškin, Krikunov – Levickij, Maxwell, Tolpeko – Skačkov, I. Zacharčuk, O'Dell – Dělnov, Tomilin, Padakin.
    Red Star Kunlun: An. Makarov (Karhunen) – Salmela, Jalasvaara, Viklund, Pereťagin, Mäntylä, Bellemore, Mikulovič, Jüe – Rau, Wärn, Lahti – Marcinko, Fleury, Bakoš – Collins, Pöysti, Jašin – Jing, Ponikarovskij, Pereskokov.
    bahis siteleri