Jihlava – Benátky n/J 2:3 (kon.) | Třebíč – Motor ČB 3:2 (kon.) | Most – Prostějov 3:4 (kon.)
Kladno – Litoměřice 4:2 (kon.) | Slavia – Havířov 2:1 (kon.) | Kadaň – Přerov 5:3 (kon.)
Frýdek-M. – Ústí n/L 7:6 (kon.)
konec
HC Most
3:4 (1:2, 2:0, 0:2)
LHK Jestřábi Prostějov
Pondělí 12.09.2016, 17:30 • ZS Most • Chance liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:24
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    J. Nováki nezachytil na modré Holíkem nahozený puk do pásma, k puku se dostal MAREK ŠVEC a přesnou střelou k tyči zřejmě dnešní utkání rozhoduje. Asistence: Aleš Holík.
     
    55:44
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Augustin našel od levé tyčky dobře postaveného PATRIKA MOSKALA, který zblízka pohodlně posílá puk do prázdné branky 3:3. Asistence: Vojtěch Augustin, Daniel Kolář..
     
    39:32
    Most právě vstřelil branku!
    Blesk z čistého nebe, Hanáci byli ve velkém tlaku, jenže k puku se dostal JOSEF STŘÍBRNÝ, protáhl se podél mantinelu přes obránce před Kantora a mezi jeho betony posílá mostecké hráče poprvé v utkání do vedení 3:2. Asistence: Ondřej Havlíček.
     
    34:19
    Most právě vstřelil branku!
    Domácí sice přesilovku nevyužili, ale krátce po ní našel Šimeček od mantinelu na modré LUKÁŠE VÁLKA, který dělovkou do horního rohu vyrovnává na 2:2. Asistence: Jaroslav Šimeček.
     
    18:12
    Most právě vstřelil branku!
    JAN STREJČEK dostal přihrávku mezi kruhy od Roda, vyhnul se dvojici obránců a střelou nad vyrážečku snižuje na 1:2. Asistence: Tomáš Rod, Ondřej Havlíček.
     
    16:36
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Protivného střelu od modré dokázal před Pincem ještě lehce tečovat MARTIN NOVÁK. Puk se od tyče odrazil do branky 0:2. Asistence: Tomáš Protivný, Jan Káňa.
     
    02:20
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    První akce hostů končí brankou. Rudovský našel z mezikruží u levé tyčky LUKÁŠE LUŇÁKA, který přizvedl puk nad Pincovu vyrážečku 0:1. Asistence: Jan Rudovský, Matouš Venkrbec.
    Marken.cz

    Jiří Rybář

    Branky a nahrávky: 19. Strejček (Rod, Havlíček), 35. Válek (J. Šimeček), 40. Stříbrný (Havlíček) – 3. Luňák (Rudovský, Venkrbec), 17. M. Novák (Protivný, J. Káňa), 56. Moskal (Augustin, D. Kolář), 60. Švec (A. Holík)


    HC Most: Pinc – Hora, J. Novák, Strejček, Šesták, Charousek, Černý, Rulík – Kubinčák, Divíšek, Stříbrný – Havelka, Alinč, Smolka – Rod, Havlíček, Mráz – Mical, Válek, Šimeček
    LHK Jestřábi Prostějov: Kantor – Holík, Kvapil, Protivný, Kolář, Šafář, Zadražil – Venkrbec, Luňák, Rudovský – M. Novák, Noskal, Káňa – Šlahař, Krejčík, Půhoný – Fiala, Augustin, Švec

    Rozhodčí: Smitka – Hejl, Podrazil

    Diváci: 255
    bahis siteleri