Jihlava – Benátky n/J 2:3 (kon.) | Třebíč – Motor ČB 3:2 (kon.) | Most – Prostějov 3:4 (kon.)
Kladno – Litoměřice 4:2 (kon.) | Slavia – Havířov 2:1 (kon.) | Kadaň – Přerov 5:3 (kon.)
Frýdek-M. – Ústí n/L 7:6 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
7:6 (2:2, 1:4, 4:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Pondělí 12.09.2016, 18:00 • Hala Polárka • Chance liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:52
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Martin Vágner – 2 min., krosček).
     
    55:59
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Domácí přečkali oslabení a po něm se dostávají do vedení! Chmielewski předal puk na pravou stranu, odkud golfákem vypálil kanonýr VLADIMÍR LUKA, jehož dělovku Volke trošku podcenil a malinko i zavinil sedmou inkasovanou branku Ústí. Asistence: Aron Chmielewski, David Cienciala.
     
    53:49
    Husák nabil svému kolegovi do pravého kruhu a překonanému Danečkovi pomohla až pravá tyč!
     
    53:03
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Bohumil Jank – 2 min., nedovolené bránění).
     
    52:57
    Po dalším závaru před Volkem se do úniku dostal Gengel, který trefil Danečka.
     
    51:26
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Obrovská radost v Polárce! To je zápas! Střelu Davida Ciencialy u levého kruhu tečoval hokejkou ARON CHMIELEWSKI a Volke už neměl šanci zareagovat. Asistence: David Cienciala, Jan Zahradníček.
     
    46:41
    V Polárce se fanoušci již radovali z šesté branky, jenže Kaniova dělovka od modré se zastavila jen o boční síť hostující svatyně.
     
    45:58
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    A je to už jen o jeden gól! Husákova střela byla zablokovaná, k puku se po přihrávce Davida Klimši dostal TOMÁŠ KÁŇA, který lehce projel do pravého kruhu a z něj zakončil přesně pod horní tyč. Asistence: David Klimša, Bohumil Jank.
     
    43:43
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na 4:6 a živí naději na bodový zisk! Do rozevřené obrany vlétl po přihrávce Janka PETR KANKO a vystřelil mimo dosah Volkeho. Asistence: Bohumil Jank.
     
    39:58
    Chybu frýdecko-místeckého obránce mohl těsně před druhou sirénou potrestat Doležal, kterého ale Daneček v leže vychytal.
     
    37:16
    Místo Juraje Šimbocha nastupuje do domácí branky Lukáš Daneček.
     
    37:16
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Juraj Šimboch si po pátečním čistém kontu vybírá další slabší chvilku. MARTIN VÁGNER to bez větších ambicí zkusil od modré čáry a domácímu brankáři prošel puk mezi betony. Asistence: Zdeněk Doležal, David Merta.
     
    36:36
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Patrik Poulíček – 2 min., sekání).
     
    36:36
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Lukáš Doudera – 2 min., držení protihráče).
     
    31:50
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Petr Přindiš – 2 min., podražení).
     
    29:00
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Aron Chmielewski – 2 min., hákování).
     
    27:43
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Petr Přindiš – 2 min., sekání).
     
    27:17
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    No vida, hosté skórují v početní výhodě a poprvé vedou o dvě branky. Po snaze Kanka se Slovan rychle vrátil do útočného pásma, od Volka si vzal kotouč VLADIMÍR BROŽ, jehož přízemní pokus z delší vzdálenosti prošel až za záda domácího gólmana. Asistence: Martin Volke, Patrik Poulíček.
     
    26:02
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (David Klimša – 2 min., vražení na hrazení).
     
    25:23
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan si v gólově bohatém utkání bere vedení zpět! Autorem dalšího gólu je JAN DALECKÝ nejprve vyslal přihrávku z rohu hřiště po pokusu Hese a přihrávce Markulince se k němu ale kotouč vrátil a z další dorážky překonal Šimbocha. Asistence: Petr Markulinec, Matěj Hes.
     
    22:48
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Nepříznivý stav z pohledu domácího hokejistů dlouho neplatil, ve třiadvacáté minutě máme opět vyrovnáno. Nenapádně vypadající akci završil Klimša ideálně načasovanou přihrávkou na TOMÁŠE KÁŇU, který jako správný kapitán srovnal krok na 3:3. Asistence: David Klimša.
     
    20:32
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté ihned po přestávce obrací skóre ve svůj prospěch! Juraj Šimboch vyrazil Klozovu středu pouze před sebe k JAROSLAVU ROUBÍKOVI, jehož dorážka skončila v síti. Asistence: Jan Kloz, Daniel Vrdlovec.
     
    19:25
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté vymazali dvoubrankové manko ještě před první přestávkou! ZDENĚK DOLEŽAL dostal od Bernada výbornou přihrávku do jízdy a v úniku před Šimbochem nezaváhal. Asistence: David Bernad, Patrik Poulíček.
     
    17:02
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Petr Přindiš – 2 min., vražení na hrazení).
     
    16:29
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (David Cienciala – 2 min., hákování).
     
    15:30
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan využívá přesilovku a snižuje na rozdíl jediné branky! Juraj Šimboch byl po nepřesné střele od modré trošku dezorientovaný, puk se od zadního mantinelu odrazil k volné tyči, kde byl JAROSLAV ROUBÍK a z pár centimetrů uklidil kotouč do sítě. Asistence: Jaroslav Kasík, Patrik Husák.
     
    14:15
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Aron Chmielewski – 2 min., sekání).
     
    14:07
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Tak tohle je opravdu vydařená pasáž pro Frýdek-Místek! Při obléhání Volkeho svatyně vyslal Luka přihrávku před brankoviště, kde se zorientoval PETR KANKO a podruhé překonal hostujícího gólmana! Asistence: Vladimír Luka.
     
    13:00
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Na začátku čtrnácté minuty jdou domácí do vedení! Opět se o to zasloužila výborně hrající čtvrtá formace, když z vrcholku levého kruhu vypálil ONDŘEJ KOVAŘČÍK a nachytal na švestkách Volkeho, který nestihl včas zareagovat. Asistence: Lukáš Doudera, Tomáš Káňa.
     
    09:29
    Domácí tým se už radoval z branky po nenápadné střele z levého konce hřiště. Puk podle sudích ale v brance neskončil a pokračovat se bude za nerozhodného stavu.
     
    05:39
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Vladimír Brož – 2 min., nedovolené bránění).
    Marken.cz

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 13. O. Kovařčík (L. Doudera, T. Káňa), 15. Kanko (Luka), 23. T. Káňa (Klimša), 44. Kanko (Jank), 46. T. Káňa (Klimša, Jank), 52. Chmielewski (Cienciala, Zahradníček), 56. Luka (Chmielewski, Cienciala) – 16. Roubík (Kasík, Husák), 20. Z. Doležal (Bernad, Poulíček), 21. Roubík (Kloz, Vrdlovec), 26. Dalecký (Markulinec, Hes), 28. Brož (Volke, Poulíček), 38. M. Vágner (Z. Doležal, Merta)


    HC Frýdek-Místek: Šimboch (Daneček) – Kania, Adámek, Jank, L. Doudera, Michal Roman, Jeník, Zahradníček, Roupec – Luka, Cienciala, Kanko – Chmielewski, M. Kovařčík, Miloš Roman – R. Meidl, Jaroš, Franek – O. Kovařčík, T. Káňa (C), Klimša.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Soukup) – Kasík, Husák, M. Vágner (C), Brož, Přindiš, Bernad, Hes – Kloz, Roubík, Vrdlovec – Merta, Poulíček, Z. Doležal – Moučka, Gengel, Dalecký – Navarra, Komárek, Markulinec.

    Rozhodčí: Šutara – Hanzlík, Lukš
    bahis siteleri