Zlín – Jihlava 4:3 (kon.) | Chomutov – Kladno 3:4 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 3:6 (kon.)
Č. Budějovice – Liberec 2:3 (kon.) | Slavia – K. Vary 0:4 (kon.) | Vítkovice – Třinec 3:4 (po pr.)
konec
Berani Zlín
4:3 (1:0, 1:3, 2:0)
HC Dukla Jihlava
Pátek 16.09.2016, 17:20 • ZS Luďka Čajky • DHL Extraliga juniorů • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:19
    Gazda si odsedí dvě minuty za napadaní, Dukla tak bude hrát přesilovku 6 na 4.
     
    58:22
    Jihlava je bez gólmana!
     
    52:10
    Karafiát nabral rychlost na půlící čáře, prohnal se kolem obránce, z druhého si udělal tréninkový kužel, ale následné zakončení zazdil střelou nad branku.
     
    45:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Obrat je na světě! Zlínský tlak se přetavuje v góly a po přihrávce od Václavka se prosazuje JIŘÍ KARAFIÁT. Asistence: Jan Václavek.
     
    43:10
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ševci využívají přesilovku a rázem máme vyrovnáno. Po krásné kombinace, kterou berani rozebrali obranu Jihlavy do posledního šroubky, se prosazuje JAN VÁCLAVEK. Asistence: Petr Miko, Martin Padrnos.
     
    41:17
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Geier – 2 min., faul kolenem).
     
    38:27
    Zlín právě vstřelil branku!
    Krásná individuální akce a před koncem druhé třetiny máme sníženo. Václavek vybídl k samostatnému nájezdu svého spoluhráče a PETR MIKO parádní kličkou nedal Brožovi šanci. Asistence: Jan Václavek.
     
    33:50
    Hosté si nyní zahrají přesilovku a mají možnost navýšit stav utkání.
     
    33:37
    Dukla právě vstřelila branku!
    Další příležitost už ale PETER KRISTIAN nezahodil a navyšuje vedení Jihlavy. Nejprve sice zvonila za Hufem tyčka, ale poté se ve zmatku v brankovišti nejlépe zorientoval právě Kristian a doklepl puk do sítě. Asistence: Jakub Kraučuk.
     
    33:15
    Hosté mohli navýšit vedení. Kristian si sjel před branku, přesně tam taky dostal přihrávku, ale na poslední chvíli se mu do cesty postavil beton Hufa.
     
    28:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté otáčí zápas! ALEŠ HEINRICH se dostal do úniku podél mantinelu, pomalu si sjel k brance a poté parádní střelou vymetl bližší růžek Hufovi brány. Asistence: Jakub Kraučuk.
     
    25:30
    Kraučuk odsedí trest pro hráčskou lavic za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    23:12
    Za pád pod nohy si zlínský hráč odsedí dvě minuty na trestné.
     
    22:57
    Dukla právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno. Hosté si za aktivní hru zasloužili vyrovnat a postaral se o to JAKUB KRAUČUK. Asistence: Ladislav Pospíchal, David Váňa.
     
    16:57
    Geier měl na hokejce vyrovnání. Jihlavský útočník se ocitl tváří v tvář Hufovi, ale z prostoru mezi kruhy netrefil branku.
     
    14:43
    Oščádal využil chyby ve zlínské obraně a ze strany jel na Hufa. Zkusil střelu nad rameno, ale zlínský gólman situaci ustál a puk vytěsnil ven.
     
    09:51
    Vyloučení v týmu PSG Zlín (Augustin – 2 min., podražení).
     
    08:05
    Mikulec se ocitl v dobrém postavení, když mu puk posunul Karafiát, ale zlínský útočník brankáře Brože střelou z kruhu nepřekonal.
     
    03:38
    Zlín právě vstřelil branku!
    Následná akce ševců už ale končí gólem. Domácí se drželi v útočném pásmu, tlačili na hosty a do branky pak pronikla střela, kterou vyslal PETR MIKO. Asistence: Petr Procházka, Jan Václavek.
     
    03:14
    Domácím se naskytla velká šance, když dostal Karafiát od mantinelu puk před branku, ale v poslední chvíli mu obránce klepl do hokejky tak zlínský útočník nezakončil přesně.
     
    Hosté před chvílí dorazili. Utkání začne v 17:20.

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 4. Miko (Procházka, Václavek), 39. Miko (Václavek), 44. Václavek (Miko, Padrnos), 46. Karafiát (Vácavek) – 23. Kraučuk (Pospíchal, Váňa), 29. Heinrich (Kraučuk), 34. Kristian (Kraučuk)


    Berani Zlín: Huf (Šimonů) – Augustin, Váňa, Procházka, Budil, Padrnos, Gazda, Kolařík – Kotek, Fryšara, Kenša, Miko, Václavek, Mikulec, Karafiát, Bainar, Strmiska, Stiksa.
    HC Dukla Jihlava: Brož (Juda) – Pospíchal, Pražák,Srnský, Váňa, Kadlec, Hrabaň, Krtek – Ondráček, Heinrich, Mejzlík, Kristian, Berka, Peschout, Geier, Čermák, Kraučuk, Rezek, Oščádal.

    Rozhodčí: Kika – Blaha, Novák.
    bahis siteleri