Barys – Petrohrad 3:5 (kon.) | Jekatěrinburg – CSKA Moskva 2:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Čerepovec 2:1 (1:0 po s.n.)
Jaroslavl – N.Novgorod 1:2 (po pr.)
po prodl.
Lokomotiv Jaroslavl
1:2 (0:0, 1:0, 0:1 - 0:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 16.09.2016, 18:30 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:25 Fredrik PETTERSSON - 1:2
     
    60:25
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    No tak to bylo hodně rychlé a domácí ani neubránili tu kratičkou přesilovku hostů! Torpedu totiž zabralo jen 25 vteřin, než zápas rozhodlo! Z rohu kluziště puk dobře rozehrál Rasskazov, který našel přesně hůl FREDRIKA PETTERSSONA, jež opět využil ne moc přesvědčivého zákroku Sudnicina a procedil razantní střelou puk za jeho záda! Asistence: Kirill Rasskazov a Vladimir Galuzin.
     
    58:33
    Tlak hostů vrcholí a bude se vylučovat, navíc je to pro domácí hodně hloupé – za zdržování hry vyhozením puku mimo hru je vyloučen Pašnin.
     
    54:37
    A hosté právě měli pořádnou šanci! Ke střele se dostal pár metrů před brankou Osipov, ale jeho ránu do rohu brány skvěle vyrazil Sudnicin mimo!
    49:21 Sam LOFQUIST - 1:1
     
    49:21
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec je z ničeho nic srovnáno a zápas tak začíná v podstatě od začátku! Akci rozjel ve středí třetině Carter, zavezl puk do té útočné, nabil SAMU LOFQUISTOVI a ten svoji střelu propasíroval mezi betony chybujícího Sudnicina! Asistence: Carter Ashton a John Norman.
     
    43:13
    Ale síly se srovnají – Alexej Pepeljajev se provinil při vlastní přesilovce sekáním a také míří na trestnou lavici.
     
    40:59
    Je tu další vyloučení – domácí Brandon Kozun je vyloučen za úder do oblasti hlavy a krku na pět minut plus do konce zápasu! Tohoto borce tak dnes už na ledě neuvidíme.
    37:28 Maxime TALBOT - 1:0
     
    37:28
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Tak gól je nakonec uznán, ale byla to pořádně kuriózní situace, kterou sudí museli hostujícímu kouči vysvětlovat pár minut. Nakonec ale faktem je, že podle názoru videorozhodčího dokázal MAXIME TALBOT ve skrumáži před bránou puk za čáru vážně dostat a Jaroslavl jde do vedení. Asistence: Brandon Kozun a Staffan Kronwall.
     
    37:28
    Hodně zvláštní situace teď nastala před bránou hostů a vypadá to, že osvětlovač se unáhlil. Ve skrumáži dokázal puk odpálit jeden z beků, ale zmíněná obsluha světel asi viděla puk v bráně, takže spustila tradiční "blikačky", které divákům signalizují gól – hráče to pochopitelně zmátlo, ale sudí ukazují, ať hrají nerušeně dál. Video se ale asi bude kontrolovat.
     
    35:59
    Je tu další vyloučení Dmitrij Sjomim svého soupeře nevybíravě podrazil a sudí si toho nemohli nevšimnout, přichází tedy očekávatelný trest.
     
    25:45
    A výhodu početní převahy bude mít i Torpedo, za domácí se totiž provinil Kartajev hrou vysokou holí.
     
    22:12
    Je tu první vyloučení pro hosty – Fredrik Pettersson si půjde na dvě minuty posedět na trestnou lavici za to, že podrazil svého soka.
     
    05:35
    A i díky tomu bude následovat první vyloučení v zápase – na dvě minuty si půjde odpočinout Pavel Kraskovskij za hákování.

    Ondřej Hradecký

    Branky a nahrávky: 38. Talbot (Kozun, Kronwall) – 50. Lofquist (Ashton, Norman), 61. Pettersson (Rasskazov, Galuzin)


    Lokomotiv Jaroslavl: Sudnicin (Murygin) – Gavrikov, Koledov, Kronwall (C), Ljubuškin, Pašnin, Rafikov, Hersley – Loktionov, Averin, Čistov – Kontiola, Kozun, Talbot – Kartajev, Apalkov, E. Galimov – Korškov, Fatějev, Kraskovskij – Polunin.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Kasutin) – K. Vorobjov, Lofquist, A. Potapov (C), Jegoršev, Šulenin, M. Osipov, Kolganov, Pepeljajev – Galuzin, Ashton, Žerděv – Daugavinš, Mozer, D. Sjomin – Norman, Rasskazov, Pettersson – Gračjov, Urakov, V. Kuljomin.
    bahis siteleri