Barys – Petrohrad 3:5 (kon.) | Jekatěrinburg – CSKA Moskva 2:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Čerepovec 2:1 (1:0 po s.n.)
Jaroslavl – N.Novgorod 1:2 (po pr.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
2:4 (0:2, 2:1, 0:1)
CSKA Moskva
Pátek 16.09.2016, 16:00 • Uralec Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:51 Dmitrij KUGRYŠEV - 2:4
     
    44:51
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Spousty místa při hře 3 na 3 využil DMITRIJ KUGRYŠEV, který se s pukem dostal mezi kruhy a golfákem ho napálil nad lapačku Ustinského – 2:4. Asistence: Bogdan Kiselevič.
    32:30 Alexej VASILEVSKIJ - 2:3
     
    32:30
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Už v momentě, kdy byli Armějci v plném počtu, domácí snižují na rozdíl jediného zásahu! Česalin nahrál ALEXEJI VASILEVSKÉMU, který z vrcholu pravého kruhu propálil Fastha – 2:3. Asistence: Jevgenij Česalin.
    30:38 Niclas ANDERSÉN - 1:3
     
    30:38
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí nabídnutou šanci využili a snižují! Od modré vystřelil NICLAS ANDERSÉN a kotouč skončil až v brance. Troufám si ale tvrdit, že jméno střelce gólu se ještě změní, protože kotouč byl určitě před brankou určitě tečován. Asistence: Alexander Torčeňuk a Dmitrij Monja.
    21:16 Alexandr POPOV - 0:3
     
    21:16
    CSKA právě vstřelilo branku!
    0:3 pro CSKA, které udeřilo ve vlastním oslabení! Kiselevič poslal do samostatného úniku ALEXANDRA POPOVA, který se trefil mezi Ustinského betony a zaznamenal svou druhou trefu v zápase. Asistence: Bogdan Kiselevič.
    19:34 Bogdan KISELEVIČ - 0:2
     
    19:34
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Tak to je pro domácí studená sprcha! Hosté si vytvořili doslova přesilovkový zámek a cestu do sítě si nakonec našlo nenápadné nahození BOGDANA KISELEVIČE, na které Ustinskij, jenž měl zřejmě zakrytý výhled, vůbec nezareagoval – 0:2. Asistence: Jan Muršak.
    17:19 Alexandr POPOV - 0:1
     
    17:19
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení! Bud Holloway našel zpoza branky ALEXANDRA POPOVA a ten střelou ke vzdálenější tyčce otevřel skóre zápasu. Asistence: Bud Holloway a Igor Ožiganov.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 31. Andersén (Torčeňuk, Monja), 33. Alexej Vasilevskij (Česalin) – 18. Al. Popov (Holloway, Ožiganov), 20. Kiselevič (Muršak), 22. Al. Popov (Kiselevič), 45. Kugryšev (Kiselevič)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Ustinskij (Sochatskij) – Alexej Vasilevskij, Andersén, Turbin, Timašov, Megalinskij, Žuravljov – Česalin, A. Alexejev (C), Tičar – Golyšev, Torčeňuk, Garejev – Monja, Mingalejev, Simakov – R. Berdnikov, Koukal, Buchtele – Rassejkin, Levickij.
    CSKA Moskva: Fasth (Sorokin) – Denisov (C), Ožiganov, Kiselevič, Pivcakin, Naumenkov, Panin, Blažijevskij – Kugryšev, Scott, Enlund – K. Petrov, Holloway, Al. Popov – Kuzmenko, Světlakov, Muršak – V. Žarkov, Stoljarov, Andronov – Karnauchov.

    Rozhodčí: Ansonš, Sidorenko – Metalnikov, Sirotkin

    Diváci: 5400
    bahis siteleri