Č. Budějovice – Liberec 2:3 (kon.) | Jihlava – Olomouc 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Č. Budějovice 1:3 (kon.)
HC Plzeň – Chomutov 6:4 (kon.) | Slavia – Kladno 4:2 (kon.) | Zlín – Třinec 4:6 (kon.)
Vítkovice – Kometa Brno 4:2 (kon.) | Pardubice – Sparta 2:4 (kon.) | K. Vary – HC Litvínov 1:3 (kon.)
konec
Berani Zlín
4:6 (3:3, 1:1, 0:2)
HC Oceláři Třinec
Sobota 17.09.2016, 16:00 • Zimní stadion Luďka Čajky • DHL Extraliga juniorů • 6. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Zlínu se tato akce nepovedla, k puku se dostal JAKUB LACKA a zakončil do odkryté klece. Tímto také dokončil svůj hattrick. Bez asistence.
     
    42:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    To byla chyba! Daniel Šimonů se rozjel proti puku, který mířil směrem k brance, aby rozehrou pomohl svému týmu. Tento pas mířil přímo na JAKUBA LACKA, který Šimonů přebruslil a zakončil do prázdné branky. Bez asistence.
     
    29:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    A máme opět vyrovnáno! PATRIK HREHORČÁK moc nevymýšlel co s pukem, kousek od modré čáry vystřelil a vymetl všechny pavučiny v brance Zlína! Asistence: Jan Hladonik, David Kofroň.
     
    27:06
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín proměňuje přesilovou hru a znova se ujímá vedení! Jan Václavek nastřelil kotouč, který tečoval MARTIN PADRNOS. Ovčačí na tuto změnu trajektorie puku již nemohl zareagovat. Asistence: Jan Václavek.
     
    18:22
    Třinec právě vstřelil branku!
    Gólové hody pokračují! A je vyrovnáno. JAKUB LACKA vystřelil od modré čáry, Šimonů měl zcela zakrytý výhled a puk prošel za jeho záda. Asistence: Patrik Hrehorčák.
     
    11:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Dvougólové vedení netrvalo dlouho a Třinec snižuje. O branku se zasloužil PATRIK HREHORČÁK, který si najel z levé strany a propasíroval puk mezi rukou a tělem Šimonů. Asistence: Ondřej Imrich.
     
    09:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    A Zlín se dostává do dvougólového trháku! Štěpán Fryšara z rohu našel obránce VLADIMÍRA VÁŇU, který si sjel z modré čáry a propálil Loubala. Asistence: Štěpán Fryšara.
     
    05:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Ve Zlíně vidíme gólové hody! Jan Václavek nabil PETRU MIKO, který z první tvrdou střelou z mezikruží překonal Loubala. Asistence: Jan Václavek, Jiří Karafiát.
     
    02:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! JIŘÍ KARAFIÁT zavezl puk do pásma a vystřelil, jeho střela prošla pod betonem Loubala. Asistence: Daniel Gazda, Jan Václavek.
     
    01:28
    Třinec právě vstřelil branku!
    Velmi rychlá kombinace hostů, z které padá první branka! K puku se dostal Lukáš Kaukič, který obrovsky zrychlil, přihrál na druhou stranu GRZEGORZU RADZIENCIAKOVI, který bekhendem překonal Šimonů. Asistence: Lukáš Kaukič, Jakub Lacka.

    Jan Kobylík

    Branky a nahrávky: 3. Karafiát (Gazda, Václavek), 6. Miko (Václavek, Karafiát), 10. Váňa (Fryšara), 28. Padrnos (Václavek) – 2. Radzienciak (Kaukič, Lacka), 12. Hrehorčák (Imrich), 19. Lacka (Hrehorčák), 30. Hrehorčák (Hladonik, Kofroň), 43. Lacka, 59. Lacka


    Berani Zlín: Šimonů (Huf) – Augustin, Váňa, Procházka, Budil, Padrnos, Gazda, Kolařík – Fryšara, Kenša, Miko, Václavek, Mikulec, Karafiát, Bainar, Strmiska, Stiska
    HC Oceláři Třinec: Loubal (10. Ovčaří) – Hrachovský, Janiczek, Radzienciak G., Adámek, Haman, Imrich – Stuchlík, Kaukič, Plitko, Mach, Flok, Hrehorčák, Kofroň, Kvasnica, Irgl, Hladonik, Lacka, Kalus

    Rozhodčí: Fiedler – Bryška, Goňa
    bahis siteleri