Jihlava – Kladno 1:3 (kon.) | Kadaň – Motor ČB 1:2 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 4:3 (po pr.)
Ústí n/L – Přerov 2:3 (0:1 po s.n.) | Slavia – Litoměřice 4:1 (kon.) | Třebíč – Havířov 1:2 (kon.)
Most – Benátky n/J 2:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:3 (1:1, 0:0, 0:2)
Rytíři Kladno
Sobota 17.09.2016, 16:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Gól nakonec platí, JIŘÍ CETKOVSKÝ zamířil prakticky přes celé hřiště a puk přešel do volné klece v poslední vteřině zápasu. Bez asistence.
     
    59:59
    Kladno napotřetí trefilo volnou branku, otázka je, zda gól nepřišel až po závěrečném hvizdu.
     
    59:46
    Machačovu střelu ze středního pásma vyrazil Jiří Říha, vzápětí zřejmě Lukáš Jícha zamířil z bezprostřední blízkosti u pravé tyče Hanuljaka těsně vedle.
     
    59:00
    David Kajínek na obranné modré při vyhození Hanuljaka lehce zaváhal, ale Cetkovský to nepotrestal, když zamířil jen do pravé tyčky volné klece.
     
    58:43
    Je to tak, Jakub Škarek je na střídačce a Dukla to zkusí v šesti.
     
    58:43
    Domácí si vyžádali oddechový čas, po kterém zřejmě zůstane branka Dukly prázdná.
     
    53:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Trestné střílení bylo proměněno. JAKUB STRNAD naznačil pohybem, kam pojede, ale poté bleskově vystřelil a zamířil přesně pod víko Jakuba Škarka. Kladno je tak rázem výrazně blíže třem bodům.
     
    53:21
    Dukla operovala v útočném pásmu, kde zavřela Kladno, ale k pořádné střele se nedostala. Na druhé straně ujel Jakub Strnad, kterého v zakončení před brankou podrazil Tomáš Kaláb a je z toho trestné střílení.
     
    52:29
    Na druhé straně pálil v situaci dva na jednoho z levé strany Patrik Machač, jenž zamířil vedle pravé strany branky.
     
    50:49
    Diviš viděl mezi kruhy Semana, na kterého poslal kotouč. I přes to, že byl domácí forvard tísněn, podařilo se mu vystřelit. Skákavý puk projel vedle levé tyčky Hanuljaka.
     
    43:12
    Dvě šance Dukly. Nejprve Josef Skořepa rozvlnil z pravé strany pouze boční síť. Poté střílel od modré Patrik Marcel a Jiří Říha jakožto obránce srazil puk těsně vedle pravé tyčky Hanuljaka.
     
    41:25
    Hosté zahrozili rychlým kontrem dva na jednoho. Petr Tenkrát v situaci dva na jednoho předložil přes padajícího Marcela puk na Davida Tůmu, který loni v play-off ještě jako hráč Ústí trápil Jihlavu, ovšem Škarek jeho zakončení na bližší tyč chytá.
     
    39:32
    Petr Ton mohl převážit misky na stranu Kladna, když z mezikruží napřáhl ke střele, ovšem svojí dělovkou orazítkoval pouze levou spojnici za zády Škarka.
     
    38:14
    Nezdařená přesilovka Dukly končí devět vteřin před koncem po tom, co se sekáním provinil Alexander Grebeňuk.

    Na vyloučení: 3-6.
     
    36:23
    Před Důrasem na poslední puk vypíchl puk Pekr a ihned zavezl kotouč do pásma. Tam ovšem Kladenští dlouho nezůstali, neboť Matěj Pekr fauloval loktem a jde ven.

    Na vyloučení: 2-6.
     
    35:17
    Střelu Semana z mezikruží vytěsnil Hanuljak. Dlouho se nevědělo, kde je kotouč, který spadl k levé tyči na zcela volného Lukáše Jíchu, jenž nedostal kotouč do poloprázdné klece, neboť jej Hanuljak fantasticky vychytal. Parádní to zákroky na obou stranách!
     
    34:50
    Na druhé straně zamířil těsně vedle pravé tyčky z pohledu Hanuljaka útočník Matej Síkela. To byla také poměrně velká šance.
     
    34:21
    Petr Ton na levém kruhu téměř zastavil, protože čekal, že mu před branku najede Jiří Burger. Kapitán Kladna tak skutečně učinil, ovšem měl k puku zhruba o metr dále.
     
    31:50
    V pěti se dlouho nehrálo. Při jihlavském přechodu do útoku se provinil faulem David Růžička, který dostává dvě minuty za držení protihráče.

    Na vyloučení: 2-5.
     
    31:29
    Byl to Petr Ton, jenž měl také slibnou šanci. Z pravé strany si to obloukem namířil před branku Škarka, který jeho pokus o zakončení zblízka mezi betony vykryl.
     
    30:20
    Obří šance Tomáše Čachotského, kterému předložil puk k pravé tyči Hanuljaka Richard Diviš, ovšem domácí útočník čtvrtý gól ve třetím utkání nedal, neboť netrefil ideálně puk a zamířil vedle.
     
    29:05
    Nehrají, další hráč Kladna míří na trestnou lavici. Je to útočník Jiří Cetkovský, který dostává trest za nedovolenou výstroj. Jaká část výstroje to byla, bohužel upřesnit nedokážu.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    28:23
    Vlastimil Bilčík vyvezl puk a hned z toho byla šance pro Duklu. Dundáček viděl, že je před brankou volný Diviš, kterému také od modré přihrál, ovšem odchovanec kladenského hokeje při zakončení z první netrefil kotouč. To už hosté hrají v pěti.
     
    27:12
    Nebude. Protože také Dukla zahrála v šesti hráčích a trest hráčské lavice jede odpykat Aleš Jergl.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    26:25
    Přesilová hra Kladenských končí. Rytíři po jihlavském osvobození rozjížděli zpoza Hanuljaka další útočnou akci, ale hráli v šesti. Na trestnou si jde sednout za příliš mnoho hráčů na ledě Matěj Pekr.

    Na vyloučení: 1-3.
     
    25:40
    A další šance, kterou zneškodnil Škarek. Ten po střele Tona vyzrál na šikovnou teč Jiřího Cetkovského.
     
    25:16
    Famózní zákrok Jakuba Škarka. Ten nejprve od modré zneškodnil levým betonem střelu Davida Růžičky a vzápětí sebral gól z hole Jiřího Burgera, který zblízka u jeho pravé tyče dorážel.
     
    25:00
    Patrik Machač dával kotouč zadovkou na Matěje Pekra, jenž si sjížděl z druhé vlny před branku. Jenže ke střele se nedostal, neboť jej podrazil Patrik Marcel.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    24:00
    David Růžička jako kdyby chtěl odčinit smolný vlastní gól. Znovu si sjel až před Škarka a zakončil střelou k jeho levé tyči, kterou gólman Dukly pokryl betonem a vzápětí stejnou částí výstroje zlikvidoval dorážku kladenského beka.
     
    22:06
    Táhlá střela Filipa Semana z pravého kruhu prošla metr nad pravým horním rohem Hanuljakovy branky.
     
    17:31
    Domácí zatím kombinují před brankou Hanuljaka. Kotouč prošel před branku na Zemana, který před částí volné klece netrefil puk ideálně. Hosté se tak osvobozují.
     
    16:58
    První vyloučení zápasu je zde, a to rovnou dvě. Dukla zahájila útok na obranné modré a přesně v tomto místě se dle sudích provinil Patrik Machač, který sekl soupeře. Podle mě však přestupek učinil Matěj Pekr, ovšem sudí jasně ukazují na kladenskou pětku. Týž hráč navíc dostává další dvě minuty, a to za hákování. Jihlava má tak k dispozici čtyřminutovou početní výhodu.

    Na vyloučení: 0-2.
     
    15:20
    Ladislav Zikmund se v rychlosti dostal před Filipa Dundáčka a zkusil zblízka zakončit k pravé tyči, kam Jakub Škarek vměstnal svůj beton a vyrazil kotouč.
     
    09:10
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno. Na útočné modré se k odraženému puku dostal PETER JÁNSKÝ. Udělal dva tři rychlé kroky, namířil si to na pravý kruh a střelou kolem levého betonu a vyrážečky Škarka ke vzdálenější tyči srovnává stav. Bez asistence.
     
    08:05
    Efektivním zákrokem se nyní blýskl Miroslav Hanuljak proti střele Mateje Síkely. Pokus slovenského útočníka mířil do levého horního rohu a gólman Kladna jej koncem lapačky vytěsnil mimo tři tyče.
     
    06:26
    Jenže pozor, Jurij Repe ztratil kotouč a to byla voda na mlýn pro Richarda Diviše, jenž zblízka z levé strany těsně minul vzdálenější tyčku. Poté je pískáno postavení jihlavského hráče v brankovišti.
     
    03:41
    Dukla právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ ČACHOTSKÝ dává třetí gól během třetího utkání, ačkoliv tentokrát mu pomohla paní Štěstěna. Miláček domácích tribun si po pravé straně najel před branku, znovu to zkusil betonem a David Růžička si smolně srazil puk do vlastní branky k pravé tyči. Asistence: Richard Diviš
     
    01:04
    Čachotský vyvezl puk z levé strany mezi kruhy a zakončil bekhendem, což bylo hodně nečekané. Hanuljak ale nějakým způsobem kotouč u své levé tyče pokryl a Zeman se nedostal k dorážce.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 4. Čachotský (Diviš) – 10. Jánský, 54. Strnad, 60. Cetkovský


    HC Dukla Jihlava: Škarek (M. Svoboda) – Bilčík, Kaláb, Marcel, Říha, Kajínek, Dundáček, Grebeňuk – Jergl, Skořepa, Důras – Diviš, Zeman, Čachotský – Jícha, F. Seman, Stoklasa – Anděl, Síkela, Březina. Trenér: Petr Vlk
    Rytíři Kladno: Hanuljak (Cikánek) – D. Růžička, P. Hořava, J. Drtina, Repe, Ptáček, Ulrych, F. Matula – Ton, Burger, Tenkrát – Tůma, Machač, Pekr – Jánský, R. Přikryl, Strnad – Cetkovský, Kubík, Zikmund. Trenér: Pavel Patera

    Rozhodčí: Mikula, Koziol – Měkýš, Otáhal

    Diváci: 1760
    bahis siteleri