Chabarovsk – Kazaň 3:2 (kon.) | Barys – Čerepovec 2:1 (kon.) | Kunlun – Toljatti 4:2 (kon.)
Chanty-Mansijsk – CSKA Moskva 0:2 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 0:3 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
0:3 (0:0, 0:2, 0:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Neděle 18.09.2016, 16:30 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše. Přeji hezký zbytek nedělního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (18:49:40)
     
    Československá stopa v utkání

    Do zápasu nezasáhl ani jeden český nebo slovenský hokejista. Československou stopu jsme tak díky tomu, že ani jeden z nich v žádném týmu nepůsobí, nezaznamenali.
     
    Statistiky zápasu

    Střely na branku: 27 – 26
    Zásahy brankářů: 23 – 27
    Vyloučení: 6 – 3
    Bodyčeky: 27 – 15
    Vyhrané buly: 27 – 22
    Využití: 0 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec vítězí na ledě silné Jaroslavle a po zásluze si připisují všechny tři body. V první třetině ale byli lepší domácí hokejisté, ale po tom, co udeřili hosté poprvé, ožili a zápas poté ovládli.
     
    Konec zápasu.
    59:48 Fredrik PETTERSSON - 0:3
     
    59:48
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Dvanáct vteřin před koncem třetí třetiny se ke kotouči, který vyvezl z vlastního pásma Potapov, dostal FREDRIK PETTERSSEN a nebyl pro něho problém ho z větší vzdálenosti poslat do opuštěné domácí klece. Hosté tak pečetí své dnešní vítězství a už se radují. Asistence: Alexej Potapov.
     
    59:39
    Následuje také oddechový čas Lokomotivu Jaroslavl.
     
    59:30
    Tak přeci jenom to domácí zkusí se šesti bruslaři v poli. Brankář Murygin je už na střídačce.
     
    59:03
    Necelá minutka do konce třetí části a domácí se stále neodhodlali k powerplay. Vypadá to, že se v tomto zápase už nic nestane a hosté dokráčejí k vítězství za tři body.
     
    58:19
    Hosté se musí stále bránit, domácí jsou neustále natlačeni v jejich pásmu a na Proskurjakova míří několik střel. Zatím však brankář hostů stále drží čisté konto.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:33
    Lokomotiv stále nepouští kotouč ze svého dohledu a neustále se domácí hokejisté tlačí před branku Nižného Novgorodu. To je ale zatím vše, kýžená kontaktní branka tak stále nepřichází.
     
    55:14
    Domácí hokejisté zakládají svůj další útok z hloubi vlastního pásma. Poté se dostal k Daniilu Apalkovovi, který bez přípravy vystřelil, ale opět narazil na přesného Proskurjakova.
     
    54:15
    Domácí hokejisté jsou už v plném počtu a nyní se dá očekávat jejich tlak, moc času jim na vyrovnání už nezbývá.
     
    54:15
    Dnešní utkání sleduje 5800 diváků.
     
    53:45
    Hosté hrají svou přesilovou hru zatím dobře, drží se v pásmu domácího celku, kde na Murygina šlo několik střel. Lokomotiv se ale dokázal osvobodit a posílá kotouč až před Proskurjakova.
     
    52:46
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    52:15
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Ilja Ljubuškin – 2 min., vražení na hrazení).
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Maxime Talbot – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Daniil Žarkov – 2 min., hrubost).
     
    51:57
    Alexandr Polunin dostal zajímavou přihrávku od svého spoluhráče a poté pálil z těžkého úhlu. I tak musel Proskurjakov zasahovat a raději uklidňuje hru jejím přerušením.
     
    50:43
    Třetí třetina se nám přehoupla do své druhé části a domácí tak mají necelých deset minut na to, aby s utkáním ještě něco udělali. Jenže to nebudou mít vůbec jednoduché, hosté velmi dobře svůj náskok zatím brání.
     
    49:19
    Delší pobyt v domácím pásmu nyní měli hosté. Dmitrij Šulenin našel od modré čáry svou přihrávkou Fredrika Petterssona, po jehož ráně zaduněly betony Murygina.
     
    47:43
    A marná byla snaha i tentokráte, když se na Proskurjakova řítil Jegor Averin. Ovšem útočník Lokomotivu si vylámal zuby opět na přesném zákroku hostujícího gólmana.
     
    46:16
    A také Brandon Kozun si vylámal zuby na Proskurjakovi, na něhož vyslal prudkou střelu z prostoru mezi kruhy. Brankář Novgorodu ale zatím spíše působí jako betonová hráz. Domácí jsou zatím bez šance.
    43:58 Pavel Kraskovskij byl ve slibné šanci, ale jeho střelu chytá Proskurjakov.
     
    43:58
    Pavel Kraskovskij si nabruslil na levý kruh a z tohoto místa poslal pozdrav brankáři hostů. Ten ale kotouč chytá ve své náruči a znovu nepovolil Lokomotivu dostat se na dostřel jediného gólu.
     
    43:18
    Danil Verjajev vypíchl kotouč obránci Jaroslavle a byl v těsné blízkosti Murygina, na kterého také vyslal skákavou střelu. Jenže domácí brankář si připisuje další pozorný zákrok.
     
    42:42
    Hokejisté Novgorodu nedrží dlouho puk v obranném pásmu a velmi rychle ho posílají do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    41:55
    Na druhé straně okupovali domácí pásmo hosté z Nižného Novgorodu, ale následná střela z levého kruhu z hole Dmitrije Sjomina přistála v lapačce Murygina.
     
    41:34
    Domácí hokejisté jsou zatím hodně aktivní a snaží se o kontaktní branku, která by je vrátila zpět do hry. Zatím se jim to však nedaří i díky pozornému Proskurjakovi.
     
    40:41
    Brandon Kozun sebral hostům kotouč ve vlastním obranném pásmu a poté projel celým kluzištěm až do blízkosti hostující branky, kde však svou střelu poslal pouze do boční sítě.
     
    40:23
    Daniil Apalkov si sjel do prostoru levého kruhu, odkud vyslal přízemní střelu na Proskurjakova. Ten ji ale dokázal pokrýt a opět neinkasuje.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky druhé třetiny

    Střely na branku: 9 – 8
    Zásahy brankářů: 6 – 9
    Vyloučení: 1 – 1
    Bodyčeky: 6 – 7
    Vyhrané buly: 10 – 6
    Využití: 0 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    I druhá třetina je minulostí. V ní jsme se už branek dočkali a v obou případech to bylo do domácí sítě. Hosté se dostali do dvoubrankového náskoku a před třetí třetinou mají rozhodně výhodnější pozici než domácí Lokomotiv. Domácí však rozhodně své zbraně ještě nesloží a pokusí se se zápasem ještě něco udělat. Třetí třetina začne přibližně v 18:10.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    Zahráli jste si někdy na zamrzlé řece? :-)

    ODR season is underway. #MadeOfHockey (repost via @tarvainen)

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey (@ccmhockey),

     
    39:45
    Hosté mají kotouč na svých hokejkách a už se nikam neženou. Vypadá to, že se v této třetině už nic nestane.
    39:11 Kaspars DAUGAVINŠ - 0:2
     
    39:11
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté se v závěru druhé části hry dostávají do dvoubrankového náskoku. Stanislav Jegoršev nahodil puk z vrcholu levého kruhu před domácí branku, kde ho dokázal sklepnout za záda Murygina KASPARS DAUGAVINŠ, jenž dává svému týmu slibnější náskok. Asistence: Stanislav Jegoršev, Jevgenij Gračjov.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:36
    Kotouč mířil před domácí branku a dojížděli ho dva hostující útočníci. Obrana Lokomotivu musela spěchat zpět, aby nedopustila další pohromě v podobě druhé branky hostů.
     
    37:40
    Ve středním pásmu sebral kotouč domácím Vladimir Galuzin a spěchal s ním do pásma Jaroslavle. Jenže velmi rychle o něj přichází. Pomohl tomu dobrý obranný zákrok domácích beků.
     
    37:08
    A znovu podobná spolupráce obou spoluhráčů, ale ani tentokráte z toho vyrovnání není. Hostující brankář Proskurjakov si připsal další pohotový zákrok a stále tak drží nejen těsný náskok svého celku, ale také své čisté konto.
     
    36:31
    Apalkov si vyměnil kotouč s Averinem a druhý jmenovaný si ještě nabruslil blíže Proskurjakovi a vyslal na něho přízemní střelu. Brankář Nižného Novgorodu však včas sklapl své betony a neinkasoval.
     
    35:08
    Opatrný musel být nyní ve svém brankovišti Murygin, na kterého mířila jedovatá střela z hole Daniila Žarkova. Kotouč ale vyrazil domácí brankář do bezpečí.
     
    34:35
    Sérii nepřesností na obou stranách poznamenal tento úsek hry, kdy se hrálo převážně ve středním pásmu. Jenže hned na to se kotouče zmocnili domácí a před brankou Proskurjakova pálil Emil Galimov. Bylo to však pouze do jeho lapačky.
     
    33:30
    Na opačném konci kluziště dostal nabito na svou hůl Kaspars Daugavinš, ale jeho ránu vyrazil svou vyrážečkou Murygin, který tak stále drží svůj tým ve hře.
     
    32:53
    Znovu se ke střele dostal Brandon Kozun, ale kotouč mu přeskočil čepel a rázem tak bylo po další slibné akci domácího týmu.
     
    32:08
    Domácí se snažili několikrát na inkasovanou branku zareagovat, jenže ani střela Talbota a Kozuna za zády Proskurjakova neskončila.
     
    29:39
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    V utkání jsou zatím sice aktivnější domácí hokejisté, ale do vedení se dostávají hosté. Od modré čáry se k mohutné střele napřáhl MAXIM OSIPOV, po jehož ráně doplachtil kotouč za záda domácího brankáře Murygina. Hosté si tak berou jednobrankový náskok. Asistence: Kirill Rasskazov, Kirill Vorobjov.
    29:39 Maxim OSIPOV - 0:1
     
    28:39
    Pavel Kraskovskij pálil z prostoru mezi kruhy, ale jeho rána byla zblokována hostující obranou, která okamžitě poté posílá puk do středního pásma.
     
    27:05
    Skóre ani na jedné straně se neměnilo a nyní jsou už oba celky v plném počtu.
     
    26:40
    Po nepřesné střele Petriho Kontioly se kotouč dostal na hokejky hostů a ti okamžitě míří do útočného pásma.
     
    25:05
    Jenže síly na ledě se srovnají. Za podražení už sedí na lavici hanby domácí Čistov.
     
    24:59
    Rasskazov inkasuje dvě minuty za hákování a je tu početní výhoda pro domácí tým.
     
    24:16
    Střela z dálky z hole hostujícího Kasparse Daugavinše nakonec zaměstnala Murygina, který letící puk raději ukryl ve své lapačce.
     
    23:08
    Domácí se drželi delší dobu v útočném pásmu a na Proskurjakova mířily dvě střely. Nejprve střílel z pravé strany Daniil Apalkov, hostující brankář puk vyrazil pouze před sebe a dorážet zkoušel Petri Kontiola. Ale Proskurjakov byl bezchybný.
     
    21:42
    Na druhé straně to zkoušel z podobného místa Fredrik Pettersson, ale ten pálil vysoko nad ochrannou síť na domácí brankou.
     
    20:34
    Domácí hokejisté začali druhou třetinu šancí, když si do mezikruží nabruslil Emil Galimov a jeho bleskovou střelu vykryl opět výborný Proskurjakov.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky první třetiny

    Střely na branku: 13 – 9
    Zásahy brankářů: 9 – 13
    Vyloučení: 3 – 1
    Bodyčeky: 11 – 3
    Vyhrané buly: 7 – 8
    Využití: 0 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    První třetina tohoto utkání je za námi. Branku jsme zatím neviděli, ale rozhodně blíže k ní několikrát měli domácí hokejisté, kteří jsou zatím aktivnější. Ale brankář Novgorodu Proskurjakov zatím své brankoviště dokázal uhájit a má na svém kontě stále nulu stejně jako jeho protějšek na domácí straně Murygin. Uvidíme, co nám přinese další průběh hry. Druhá třetina začne přibližně v 17:25.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:45
    Ještě to zkusil svou střelou v blízkosti domácí branky Kirill Rasskazov, ale nechal pouze vyninkout domácího brankáře Alexeje Murygina. V této části hry se už nic nestane.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:51
    Oba vyloučení hráči už jsou na ledě a Lokomotiv i Torpedou jsou tak v plném počtu.
    18:27 Šance Hersleyho zůstala bez gólového efektu.
     
    18:27
    Domácí se dostali ke střele z levé strany, kde pálil Hersley a znovu musel zasahovat Proskurjakov, jenž znovu notně podržel svůj tým!
     
    17:46
    Hra ve čtyřech hráčích na obou stranách zatím nikomu příliš nesvědčí. Hra se převážně odehrávala ve středním pásmu. Nyní už ale míří do útoku domácí hokejisté.
     
    16:51
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Maxime Talbot – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Dmitrij Šulenin – 2 min., hrubost).
     
    15:53
    Kontiola je na ledě a domácí hokejisté jsou kompletní.
     
    15:49
    Hosté z Novgorodu byli dlouhou dobu v pásmu Jaroslavle, ale svými střelami nakonec svou přesilovou hru využít nedokázali. Ta pomalu, ale jistě končí.
     
    14:54
    Pettersson střílel z prostoru pravého kruhu na domácího brankáře, ale ten jeho ránu velmi dobře viděl a v pohodě ji ukryl do své lapačky.
     
    13:53
    Hosté si zahrají další přesilovou hru. Za hákování putuje na trestnou lavici Petri Kontiola.
     
    13:23
    Dalekonosná střela Alexeje Pepeljajeva skončila na pozorné obraně Lokomotivu, která následně poté poslala puk mimo ohrožení vlastní branky.
     
    12:52
    Hosté si vyměňují kotouč ve vlastním obranném pásmu, odkud budou zakládat svou další útočnou akci.
     
    11:45
    Kotouč, který letěl vzduchem na domácí branku nakonec zachytil Staffan Kronwall a okamžitě ho poslal do středního pásma.
     
    10:25
    Jedovatou střelu na Proskurjakova vyslal Petri Kontiola, ale brankář Novgorodu se znovu zaskvěl dalším přesným zákrokem. Zatím tak svůj tým drží a dokáže čelit domácímu tlaku.
     
    09:45
    Hosté z Nižného Novgorodu zatím příliš útočnou aktivitou nehýří a dosud se nedostali ke kloudné střele, která by ohrozila domácí branku. Lepším týmem jsou tedy zatím domácí hokejisté.
     
    08:38
    Jegor Korškov si nabruslil do blízkosti branky Torpeda, ale tísnil ho jeden z obránců hostů. Poté měl domácí útočník svou úlohu stíženou a střelu poslal pouze do boční sítě.
     
    07:41
    Znovu byli domácí hodně vidět, když před Proskurjakovem pálil hned dvakrát Michail Pašnin, jenže bek Jaroslavle kotouč mezi tři tyče neposlal.
    05:51 Šance Čistova a dobrý zákrok Proskurjakova.
     
    05:51
    Čistov pálil z levé strany nebezpečně na hostující branku, ale Proskurjakov ukázal svůj pohotový postřeh a kotouč po ráně domácího útočníka dokázal chytit.
     
    05:45
    Averin skáče na led a domácí celek je tak v plném počtu. Své první oslabení zvládl na výbornou.
     
    05:11
    Opět se hokejisté Jaroslavle dokázali dostat ke kotouči a bez jakéhokoli zdržování ho vyhazují opět přes celé kluziště.
     
    04:34
    Hosté už se uhnízdili v pásmu domácích, ale tam o kotouč přišli. Obránci Lokomotivu ho poté vyhazují do bezpečí, tedy až před branku Proskurjakova.
     
    03:45
    Za nedovolené bránění inkasuje dvě minuty domácí Averin a Torpedo si zahraje svou první přesilovou hru.
     
    02:49
    Znovu jsou u kotouče hokejisté Jaroslavle, kteří kombinovali před svatyní Proskurjakova, jenže znovu z toho nic nebylo. Brankář Torpeda zachytil puk pod svojí lapačkou a poté raději přerušil hru.
     
    02:05
    Maxim Osipov zatáhl kotouč do středního pásma a pokračoval tak průnik Lokomotivu do do teritoria hostů. Jenže slibnou akci následně zastavilo postavení mimo hru.
     
    01:07
    Na druhé straně vypálil Dmitrij Sjomin, ale jeho rána skončila pouze na připravené lapačce domácího brankáře.
     
    00:13
    Domácí hokejisté vybojovali kotouč po vhazování, jenž vyhráli hosté a okamžitě zamířili do útočného pásma. Jenže před brankou Proskurjakova nic nevymysleli.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Halou v Jaroslavli už zní hymna ruské federace.
     
    Oba týmy už přicházejí na hrací plochu a utkání tak za malou chvíli začne.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Sudnicin) – Gavrikov, Koledov, Ljubuškin, Kronwall (C), Rafikov, Pašnin, Hersley – Čistov, Averin, Loktionov – Talbot, Kozun, Kontiola – E. Galimov, Apalkov, Kartajev – Korškov, Polunin, Kraskovskij – Fatějev.

    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Kasutin) – K. Vorobjov, Lofquist, A. Potapov (C), Jegoršev, Šulenin, M. Osipov, Pepeljajev – Mozer, Galuzin, Daugavinš – Norman, Rasskazov, Pettersson – Gračjov, Urakov, V. Kuljomin – D. Žarkov, Ashton, D. Sjomin – Verjajev.

    Rozhodčí: Konc, Sidorenko – Golovljov, Savenkov.
     
    Československá stopa

    Ani jeden z týmů nemá na své soupisce žádného českého nebo slovenského hráče.
     
    Torpedo Nižnij Novgorod

    Hosté odehráli v aktuální sezoně celkem devět utkání, v nichž se pětkrát radovali z vítězství po šedesáti minutách a jednou po prodloužení. Po jedné prohře si pak Torpedo připsalo v základní hrací době, v prodloužení i v samostatných nájezdech. Hosté jsou tak momentálně v Západní konferenci pátí, o příčku před svým dnešním sokem. Poslední duel sehrál Nižnij Novgorod právě na ledě Lokomotivu, kde dokázal zvítězit 2:1 po prodloužení. O srovnání se postaral nejprve Sam Lofquist a v prodloužení rozhodl Fredrik Pettersson.

    Nejlépe si v kanadském bodování Torpeda stojí forward Vladimir Galuzin, jenž má na svém kontě již dvanáct bodů za tři branky a devět asistencí.
     
    Lokomotiv Jaroslavl

    Domácí mají odehraných deset utkání s bilancí čtyř vítězství v základní hrací době, tří v prodloužení nebo samostatných nájezdech, dvou prohrách po základní hrací době a jedné v prodloužení. Momentálně náleží domácím šestá příčka Západní konference. Naposledy se utkal Lokomotiv právě se svým dnešním soupeřem, se kterým nakonec padl 1:2 po prodloužení. Jediným úspěšným střelcem Jaroslavle se stal Maxime Talbot, který má bohaté zkušenosti i z NHL.

    Nejproduktivnějším hráčem domácích je útočník Brandon Kozun, který zaznamenal osm bodů za jeden gól a sedm přesných přihrávek.
     
    Dobrý den. Vítám Vás u sledování dnešního utkání KHL mezi týmy Lokomotiv Jaroslavl a Torpedo Nižnij Novgorod. Přeji Vám příjemný hokejový zážitek.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 30. M. Osipov (Rasskazov, K. Vorobjov), 40. Daugavinš (Jegoršev, Gračjov), 60. Pettersson (A. Potapov)


    Lokomotiv Jaroslavl: Murygin (Sudnicin) – Gavrikov, Koledov, Ljubuškin, Kronwall (C), Rafikov, Pašnin, Hersley – Čistov, Averin, Loktionov – Talbot, Kozun, Kontiola – E. Galimov, Apalkov, Kartajev – Korškov, Polunin, Kraskovskij – Fatějev.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Kasutin) – K. Vorobjov, Lofquist, A. Potapov (C), Jegoršev, Šulenin, M. Osipov, Pepeljajev – Mozer, Galuzin, Daugavinš – Norman, Rasskazov, Pettersson – Gračjov, Urakov, V. Kuljomin – D. Žarkov, Ashton, D. Sjomin – Verjajev.

    Rozhodčí: Konc, Sidorenko – Golovljov, Savenkov

    Diváci: 5800
    bahis siteleri