Kometa Brno – Mountfield HK 3:4 (3:4 po s.n.) | Jihlava – Žďár n/S 2:3 (kon.) | Chomutov – HC Plzeň 1:4 (kon.)
PZ Kladno – HC Litvínov 3:9 (kon.) | Sparta – K. Vary 5:4 (kon.) | Pardubice – Tábor 8:2 (kon.)
Havířov – Zlín 3:1 (kon.) | Vsetín – Warriors Brno 2:7 (kon.) | Slavia – Liberec 2:3 (0:1 po s.n.)
Letňany – Ústí n/L 4:1 (kon.) | Kladno – Kobra 9:3 (kon.) | Č. Budějovice – Mladá Boleslav 3:2 (kon.)
konec
PZ Kladno
3:9 (2:4, 1:3, 0:2)
HC Litvínov
Neděle 18.09.2016, 12:00 • ČEZ stadion, Kladno • ELIOD extraliga mladšího dorostu • 5. kolo
Partner:
     
    56:19
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Pár vteřin před návratem Vokurky na led se ekipa z Litvínova prosazuje. David Jindra dal šanci MARKU BERKOVI, který s ní dokázal naložit tak, jak si představoval. Asistence: David Jindra.
     
    47:45
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Necelých osm minut vydržel Adam Pulec bez obdržené branky! Nakonec ho překonává po spolupráci s Oldřichem Žídkem a Jakubem Šarlingerem JAKUB BERAN! Chemici tak vedou už pětibrankovým rozdílem. Asistence: Jakub Šarlinger a Oldřich Žítek.
     
    39:07
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Hostující tým se však dokázal prosadit i v oslabení. Jan Myšák se ukázal i v pozici nahrávače, když rozehrávku Josefa Kitzbergera nasměroval k MARKU BERKOVI, který zaznamenává sedmý gól! Asistence: Jan Myšák a Josef Kitzberger.
     
    32:48
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Také Kladenští se prosazují ve druhé třetině! Pár vteřin po Turkově vyloučení se domácí dostali do pásma a potřetí pokořili Marka Prokeše. Konkrétně to byl po asistenci Lukáše Plocha DAVID ROUTA. Domácí tedy znovu žhaví naději na dramatizaci zápasu. Asistence: Lukáš Ploch.
     
    27:21
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé využití přesilové hry! Vokurka si na trestné pobyl jen sedmnáct vteřin. Přesilovkovou kombinaci, při které šel puk od Marka Berky na hůl Daniela Jouzy završil hattrickem JAN MYŠÁK, pro nějž je to již devátá trefa v této sezoně. Druhá využitá přesilovka Litvínova. Asistence: Daniel Jouza a Marek Berka.
     
    26:28
    Litvínov právě vstřelil branku!
    A je to znovu o tři góly! Chemici zasouvají pátý kotouč za záda brankáře PZ Luboše Novotného a zase jsou o něco klidnější. Podruhé v tomto střetnutí se prosazuje JAN MYŠÁK, který využil nahrávky Davida Jindry. Asistence: David Jindra.
     
    17:59
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Přesilovou hru se celku Litvínova zužitkovat nepovedlo. Necelou minutu po jejím skončení se ale počtvrté prosazuje a získává zpět poněkud klidnější náskok. Radovan Miškovič společně s OLDŘICHEM ŽÍTKEM získávají své první letošní kanadské body! Druhý jmenovaný si připisuje gól, když překonal počtvrté Luboše Novotného. Asistence: Radovan Miškovič.
     
    08:35
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné, kolik času stačilo PZ ke vstřelení kontaktního gólu! Pouze dvanáct vteřin po svém prvním gólu se Kladno prosazuje i podruhé! Filip Černý si zapisuje asistenci na bleskový gól JIŘÍHO KRAUSE! Asistence: Filip Černý.
     
    08:23
    PZ Kladno právě vstřelilo branku!
    No tedy, vypadá to, že dnes na góly nouze nebude! Zatímco první početní převaha domácímu celku nevyšla, ta druhá je již úspěšná! Po necelé minutě se Šarlinger vrací na led zásluhu PETRA HAŠKA, který jako první nalezl recept na maskovaného muže Litvínova. Bez asistence.
     
    06:04
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Panečku, tomu tedy říkám vstup do zápasu. Kladenští nestíhají zastavovat příval gólů ze strany soupeře a brzce prohrávají o tři branky. Spolupráce dvou – dle iniciálů – DJ's znamená další radost na litvínovské střídačce. DAVID JINDRA skóroval po nahrávce Daniela Jouzy. Asistence: Daniel Jouza.
     
    04:40
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Zatímco PZ předtím nedokázalo svou početní převahu zužitkovat, tak na druhé straně se radují hokejisté z průmyslové oblasti. Nahrávku Daniela Jouzy přetavil v gól JAN MYŠÁK! Asistence: Daniel Jouza.
     
    00:22
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tak to je ostrý start ze strany Litvínova! Chemici se prosazují již po dvaadvaceti vteřinách! Za záda Luboše Novotného dostal kotouč produktivní mladík LUKÁŠ STEHLÍK! Asistence: Marek Berka.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 9. Hašek, 9. Kraus (Černý), 33. Routa (Ploch) – 1. Stehlík (Berka), 5. Myšák (Jouza), 7. Jindra (Jouza), 18. Žítek (Miškovič), 27. Myšák (Jindra), 28. Myšák (Jouza, Berka), 40. Berka (Myšák, Kitzberger), 48. Beran (Šarlinger, Žítek), 57. Berka (Jindra)


    PZ Kladno: Novotný (41. Pulec) – Vokurka, Teinitzer, Kohlíček, Volráb, Dobrovolný – Hrubý, Hašek, Kraus, Šťastný, Darsa, Routa, Brabec, Turek, Ploch, Pejchal, Černý, Čermák.
    HC Litvínov: Prokeš (Kmínek) – Jonák, Kroupa, Baláž, Kitzberger, Miškovič, Najman, Zítek – Jindra, Limanovský, Stehlík, Berka, Jouza, Nikl, Beran, Kysela, Šarlinger, Myšák.

    Rozhodčí: Patrik Vokřál – Ondřej Doležal, David Klouček
    bahis siteleri