Chabarovsk – Kazaň 3:2 (kon.) | Barys – Čerepovec 2:1 (kon.) | Kunlun – Toljatti 4:2 (kon.)
Chanty-Mansijsk – CSKA Moskva 0:2 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 0:3 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
3:2 (0:1, 2:1, 1:0)
Ak Bars Kazaň
Neděle 18.09.2016, 09:00 • Platinum Arena • KHL
Partner:
     
    59:10
    Kazaň v útočném pásmu, Garipov míří na střídačku!
     
    56:00
    Tak to je komplikace pro Kazaň! Tomáš Zohorna byl za brankou napaden Zacharčukem, který dostává 2 + 5 + OK! Obránce Kazaně míří do kabin, Chabarovsk bude hrát normální dvouminutovou přesilovku.
     
    53:49
    Domácí Kapustin předvedl ukázkovou samostatnou akci, od mantinelu se natlačil až před branku! Svůj průnik ale bekhendem zakončil těsně mimo hostující klec!
    43:39 Vladislav UŠENIN - 3:2
     
    43:39
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic ale může slavit Amur, který se znovu dostává do vedení! Rychlá protiakce domácích hokejistů skončila střelou Byvalceva do betonu brankáře hostí, na následnou dorážku VLADISLAVA UŠENINA již Garipov neměl šanci dosáhnout – 3:2! Asistence: Alexej Byvalcev a Vjačeslav Ušenin.
     
    40:34
    Hned v úvodu třetí třetiny přijde přesilová hra pro Kazaň. Za držení protihráče si na trestné lavici posedí Arťom Zub (CHA).
     
    37:49
    Narušení pravidel nedošlo, branka je uznána! Chabarovsk – Kazaň 2:2!
     
    37:49
    Nyní ještě přichází přezkoumání videorozhodčím, upřímně ale netuším, přesně z jakého důvodu. Zřejmě se jedná o souboj na brankovišti těsně před vstřeleným gólem.
    37:49 Damir MUSIN - 2:2
     
    37:49
    Kazaň vstřelila branku!
    Vedení domácím hokejistům příliš dlouho nevydrželo! Bars zavřel svého soupeře v obranné třetině, puk dostal na levý kruh DAMIR MUSIN a prudkou ranou pod víko vstřelil svůj premiérový gól v letošní sezóně KHL – 2:2! Asistence: Vladimir Tkačjov a Arťom Lukojanov.
    35:27 Vladislav UŠENIN - 2:1
     
    35:27
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté potvrzují svoji převahu a ve druhé třetině dokonávají obrat skóre! VLADISLAV UŠENIN dostal přesnou přihrávku do jízdy, v samostatném úniku nic nevymýšlel a prudkou ranou pod břevno prostřelil brankáře Garipova – 2:1! Asistence: Arťom Zub a Vjačeslav Ušenin.
    28:00 Kristian KUUSELA - 1:1
     
    28:00
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    A také na druhé straně přichází využitá přesilová hra! Bleskurychlá kombinace v početní výhodě přinesla puk na finského ostrostřelce KRISTIANA KUUSELU, který prudkou ranou z voleje srovnává stav dnešního utkání – 1:1! Asistence: Teemu Ramstedt a Maxim Kondratěv.
     
    27:01
    Chyba při střídání Kazaně je jako voda na mlýn domácím hokejistům. Amur bude hrát další přesilovou hru
     
    14:26
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Damir Musin – 2 min., hákování).
     
    11:59
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Jiří Sekáč – 2 min., podražení).
    08:18 Justin AZEVEDO - 0:1
     
    08:18
    Kazaň vstřelila branku!
    Přesilovou hru hostující tým dokázal využít, produktivní Kanaďan JUSTIN AZEVEDO znovu udeřil a v deváté minutě posílá favorita do vedení – 0:1! Asistence: Michail Varnakov a Vasilij Tokranov.
     
    07:00
    Přesilovku si vyzkouší také Kazaň, za hákování byl poslán na trestnou lavici český obránce Jan Kolář (CHA).
     
    03:26
    Vyloučení v týmu Ak Bars Kazaň (Stěpan Zacharčuk – 2 min., držení protihráče).

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 28. Kuusela (Ramstedt, Kondratěv), 36. Vl. Ušenin (Zub, Vj. Ušenin), 44. Vl. Ušenin (Byvalcev, Vj. Ušenin) – 9. Azevedo (Varnakov, Tokranov), 38. D. Musin (Tkačjov, Lukojanov)


    Amur Chabarovsk: Metsola (Pečurskij) – Aťušov (C), Zub, Kondratěv, J. Kolář, Kosmačjov, Kamalov, Jelesin – Kapustin, Romancev, Litovčenko – T. Zohorna, Ramstedt, Kuusela – Vj. Ušenin, Vl. Ušenin, Byvalcev – Dědunov, Klimenko, V. Popov.
    Ak Bars Kazaň: Garipov (S. Galimov) – Ohtamaa, Čerepanov, D. Musin, S. Zacharčuk, Abrosimov, Tokranov, Sidorov – Žukov, An. Popov, Glinkin – M. Lazarev, Tkačjov, Lukojanov – Azevedo, Svitov (C), Sekáč – Obuchov, Malychin, Varnakov.
    bahis siteleri