Jekatěrinburg – Čerepovec 2:4 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Petrohrad 2:4 (kon.) | Čeljabinsk – Záhřeb 3:0 (kon.)
Jokerit – Novokuzněck 5:1 (kon.) | Riga – Omsk 1:2 (kon.) | Minsk – Novosibirsk 5:4 (po pr.)
konec
Jugra Chanty-Mansijsk
2:4 (1:0, 1:2, 0:2)
SKA Petrohrad
Středa 21.09.2016, 16:00 • Arena Jugra • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:03 Dinar CHAFIZULLIN - 2:4
     
    54:03
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté už vedou o dvě branky! DINAR CHAFIZULLIN vyslal na branku střelu od modré čáry a jeho pokus skončil až za bezmocným Šaryčenkovovem. Asistence: Jevgenij Ketov a Nikita Točickij.
    52:45 Alexandr CHOCHLAČJOV - 2:3
     
    52:45
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají poprvé v dnešním utkání do vedení! ALEXANDER CHOCHLAČJOV dostal před branku skvělou přihrávku od pravého mantinelu a jeho následný střelecký pokus z první mířený k levé tyči skončil za bezmocným Šaryčenkovovem. Asistence: Jegor Jakovlev.
    38:36 Alexandr CHOCHLAČJOV - 2:2
     
    38:36
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté opět vyrovnávají stav utkání! Širokov vyslal na branku střelu od modré čáry. Šaryčenkov následně kotouč vyrazil pouze k ALEXANDERU CHOCHLAČJOVOVI a ten se následně do odkryté klece nemýlil. Asistence: Sergej Širokov.
    34:51 Anton KURJANOV - 2:1
     
    34:51
    Jugra právě vstřelila branku!
    Domácí využívají dvojnásobnou přesilovku a opět se dostávají do vedení! Ugolnikov vyslal na branku bombu od modré čáry, kterou dokázal Šesťorkin pouze vyrazit před sebe, kde se nacházel volný ANTON KURJANOV a ten už se střelou do prázdné branky nemýlil. Asistence: Alexander Ugolnikov a Igor Bortnikov.
    21:00 Sergej ŠIROKOV - 1:1
     
    21:00
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a vyrovnávají na 1:1! Plotnikov našel skvělou přihrávkou zpoza branky v levém kruhu úplně volného SERGEJE ŠIROKOVOVA a ten se následnou rychlou střelou k tyči nemýlil. Šaryčenkov se nestačil přesunout ke své druhé tyčce. Asistence: Sergej Plotnikov a Ilja Kovalčuk.
    17:16 Konstantin PANOV - 1:0
     
    17:16
    Jugra právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Bortnikov poslal před branku střílenou přihrávku z pravého kruhu. Těsně před Šesťorkinem dokázal kotouč tečovat do levého horního růžku KONSTANTIN PANOV a Šesťorkin tak neměl proti tomuto tečovanému pokusu žádnou šanci. Asistence: Igor Bortnikov a Denis Chlystov.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 18. Panov (Bortnikov, D. Chlystov), 35. Kurjanov (Ugolnikov, Bortnikov) – 21. Širokov (S. Plotnikov, Kovalčuk), 39. Chochlačjov (Širokov), 53. Chochlačjov (J. Jakovlev), 55. Chafizullin (Ketov, Točickij)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Šaryčenkov (Fokin) – Šulakov, N. Chlystov, S. Gusev, Pogorišnyj, Ugolnikov, Selezňov – Kurjanov, Panov (C), Bortnikov – Varfolomejev, Gorbunov, Lapenkov – D. Chlystov, Ljudučin, P. Medveděv – J. Popov, Sokolov, Chacej – Akmaldinov.
    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Ivannikov) – Zubarev, Vojnov, A. Bělov, Čudinov, J. Jakovlev, Chafizullin, Rykov – S. Plotnikov, Tichonov, Kovalčuk (C) – Prochorkin, Širokov, Chochlačjov – Moses, Koskiranta, Barabanov – Točickij, Kablukov, Děrgačjov – Ketov.

    Rozhodčí: Kislov, Naumov – Otmachov, Sysujev
    bahis siteleri