Brazílie – Írán 4:5 (2:3 po pen.) | Španělsko – Kazachstán 5:2 (kon.) | Portugalsko – Kostarika 4:0 (kon.)
po penal. (2:3)
Brazílie
4:5 (2:1)
Írán
Čtvrtek 22.09.2016, 00:30 • Coliseo Bicentenario, Bucaramanga (COL) • Mistrovství světa • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Írán právě vstřelil branku!
    Rozhodující penaltu proměnil AHMAD ESMAEILPOUR!
     
    49:59
    Falcão se v závěru dostal v rychlém sledu ke dvěma střelám, obě dvě ale byly zablokovány a čekají nás penalty!
     
    49:45
    Tiago se vydal na polovinu hřiště, aby znovu podpořil útok svého týmu a Brazílie za ovací fanoušků čeká na magický moment! Přijde?
    47:34 Mohammad KESHAVARZ - 4:4
     
    47:34
    Írán právě vstřelil branku!
    Írán bleskově odpovídá na vedoucí gól Brazílie poté, co Mahdi Javid rozdal míč doprava a MOHAMMAD KESHAVARZ (1) nádherným lobem překonal počtvrté v zápase Tiaga. Stav utkání je vyrovnaný těsně před koncem prodloužení 4:4. Asistence: Mahdi Javid (3).
    47:16 FALCÃO - 4:3
     
    47:16
    Brazílie právě vstřelila branku! FALCÃO (10) využil obrovské chyby v obraně v podání Hamida Ahmediho a nádherným lobem posílá Brazílii necelý tři minuty před koncem prodloužení do vedení 4:3! Kapitán Brazílie zkompletoval na turnaji druhý hattrick a namířil úřadující mistry za postupem.
     
    46:21
    Rodrigo zkusil z pravého křídla a ostrého úhlu zamířit prudkou přízemní střelou k přední tyči, tam byl ale připravený Samimi, který jeho pokus vyrazil na rohový kop!
     
    44:08
    Následný rohový kop nic nepřinesl a Tiago se vydal na polovinu hřiště, aby podpořil útok Brazílie!
     
    43:51
    Falcão předvedl nádherný pohotový volej a míč z jeho levačky mířil pod břevno, jenže Samimi dokázal skvěle vyskočit a reflexivním zákrokem jeho pokus vyrazit nad!
     
    42:13
    Fernandinho se po rychlém přenesení hry v podání Ariho z rohového kopu ocitl na levé straně ve velké šanci, jeho přízemní střela z úhlu se ale otřela o vzdálenější pravou tyč a zamířila mimo!
     
    40:56
    Afshin Kazemi mohl zvrátit utkání na stranu Íránu, když se na levém křídle drze protáhl kolem jednoho z protihráčů a poté napřáhl ke střele bodlem, která těsně minula levý horní roh brány!
    36:55 Ali Hassan Zadeh - 3:3
     
    36:55
    Írán právě vstřelil branku!
    Írán předvedl nádhernou kombinaci a po rychlém přenesení míče z pravé strany na levou ze středu hřiště napálil míč pod horní tyč ALI HASSAN ZADEH (4). Asistence: Ahmad Esmaeilpour (1).
     
    36:19
    Írán vycítil, že to musí zkusit při powerplay!
     
    35:37
    Žlutou kartu dostává Farhad Tavakoli (Írán).
     
    34:41
    Brazílie vyrazila do rychlého protiútoku, který se na levém křídle přízemní střelou z úhlu mezi Samimiho nohy pokusil zakončit Dyego, brankář Íránu ale jeho pokus vyrazil na rohový kop!
     
    33:58
    Střelec úvodní branky Íránu Hossein Tayebi zůstal ležet na levé straně hřiště po nepříjemném střetu na hrací ploše a ze hřiště musel být následně odnesen na nosítkách!
     
    33:10
    Žlutou kartu dostává Rafael Rato (Brazílie).
     
    32:19
    Afshin Kazemi před chvíli snížil a nyní mohl po rychlém protiútoku vyrovnat, jenže se ocitl v blízkosti vybíhajícího Tiaga a střelou na dlouhou nohu ho ve skluzu nedokázal překonat!
     
    31:44
    Brazílie rozehrála na pravé straně rohový kop a po následné střele z úhlu se mohla ujmout dvoubrankového vedení, jenže následnou střelu mířící do pravého horního rohu brány dalším skvělým zákrokem v dnešním utkání zneškodnil Samimi!
    30:55 Afshin KAZEMI - 3:2
     
    30:55
    Írán právě vstřelil branku!
    Hossein Tayebi kolmou přihrávkou našel na levém křídle volného AFSHINA KAZEMIHO (1), který bez přípravy zamířil z úhlu ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Hossein Tayebi (1).
     
    30:31
    Fernandinho mohl potrestat další zbytečnou chybu Íránu při rozehrávce, jenže jeho následnou přízemní střelu skvělým zákrokem zneškodnil Samimi!
    28:56 DIEGUINHO - 3:1
     
    28:56
    Brazílie právě vstřelila branku! DIEGUINHO (5) skvěle vystihl rozehrávku Íráku, který si zahrával v blízkosti brány tak dlouho s ohněm, až se popálil! Dieguinho zachoval v koncovce klidnou hlavu a krásným lobem tentokrát již překonal bezmocného Samimiho.
    28:49 Samimi předvedl úžasný zákrok proti Dieguinhově lobu.
     
    28:49
    Dieguinho se v blízkosti levé tyče pokusil přelobovat vybíhajícího Samimiho, brankář Íránu ale dokázal pravou rukou hrábnout do jeho lobu a vytáhl ho na horní tyč, po které se míč svezl do zámezí!
     
    27:35
    Írán vyrazil po rychlém vyhození Samimiho do protiútoku, který zakončil táhlou střelou mířící pod horní tyč Mahdi Javid, Tiago ale jeho pokus volejbalovým zákrokem vyrazil nad!
     
    27:06
    Falcão se během pár sekund ocitl ve dvou skvělých střeleckých pozicích, jenže ani po jedné z nich na Samimiho nevyzrál!
     
    24:07
    Mohammadreza Sangsefidi po rozehrání autu pálil nádhernou přízemní střelou k pravé tyči, jenže Tiago předvedl tygří skok a vleže míč vyrazil mimo!
     
    23:37
    Rafael Rato se ocitl po krásné diagonální přihrávce z pravého křídla v blízkosti levé tyče ve slibné šanci, jenže stahovačka mu nevyšla a brankář Samimi se mu skvěle vrhl pod nohy!
     
    23:04
    Tiago před pár okamžiky po střele Íránu z levého křídla vytáhl fantastický zákrok a Brazílie mu může děkovat za to, že stále vede.
     
    22:25
    Žlutou kartu dostává Hossein Tayebi (Írán).
     
    21:44
    Hossein Tayebi krásně vypálil z levé strany hřiště na bližší levou tyč, brankář Tiago byl u ní ale včas a jeho pokus skvělým reflexivním zákrokem vyrazil!
     
    20:53
    Fernandinho mohl v úvodu druhého poločasu poslat Brazílii zpět do dvoubrankového vedení, jenže jeho nádherný pohotový volej skončil na horní tyči v blízkosti levého horního rohu brány!
     
    19:08
    Hossein Tayebi na pravém křídle vypálil z úhlu po zemi na vzdálenější levou tyč a po zákroku Tiaga se málem v blízkosti pokutového území dostal jeden z jeho spoluhráčů k dorážce do prázdné brány, na míč ale nedosáhl.
     
    17:09
    Ahmad Esmaeilpour dostal do středu hřiště krásnou přihrávkou z pravého křídla a prudkou přízemní střelou bez přípravy mířil k bližší levé tyči, Tiago ovšem vytáhl fantastický reflexivní zákrok a jeho pokus vytáhl na rohový kop!
     
    15:04
    Hossein Tayebi se velice chytrým pokusem z vlastní poloviny hřiště pokusil přelobovat Tiaga a málem mu to vyšlo, brazilský brankář se ale stačil vrátit zpět do brány a pravou rukou míč vytáhl nad břevno!
    13:52 Hossein TAYEBI - 2:1
     
    13:52
    Írán právě vstřelil branku!
    Afshin Kazemi u levé postranní čáry připravil o míč Bateriu, který si počínal v osobním souboji příliš ledabyle, a HOSSEIN TAYEBI (3) zakončil následný samostatný únik krásnou přízemní střelou k bližší levé tyči. Asistence: Afshin Kazemi.
    12:38 FALCÃO - 2:0
     
    12:38
    Brazílie právě vstřelila branku! FALCÃO (9) přeběhl míč a Rodrigo na pravé straně hřiště rozehrál volný přímý kop, po kterém kapitána svého týmu našel krásnou přihrávkou a ten vzápětí míč patičkou uklidil v blízkosti pravé tyče do prázdné brány. Nádherně sehraná standardní situace a Brazílie vede v osmifinále mistrovství světa nad Íránem 2:0. Asistence: Rodrigo (1).
     
    12:04
    Ari se málem prosadil na pravém křídle, odkud pálil přízemní střelou mezi nohy Samimiho, ten ale tentokrát předvedl povedený zákrok a míč lapil!
     
    8:51
    Farhad Tavakoli mohl rychle odpovědět, jenže jeho střelu skvělým zákrokem zlikvidoval Tiago!
    8:37 FALCÃO - 1:0
     
    8:37
    Brazílie právě vstřelila branku! Xuxa na levé straně hřiště rozehrál rohový kop a nádherným přetaženým centrem našel FALCÃA (8), který pohotovým volejem po zemi zamířil mezi nohy bezmocného Samimiho. Asistence: Xuxa (6).
     
    8:22
    Írán na pravé straně rozehrál rohový kop a Ali Hassan Zadeh bez přípravy mířil do levého horního rohu brány, jenže Tiago byl připraven a jeho pokus volejbalovým zákrokem vytáhl na roh!
     
    7:04
    Rodrigo dostal žlutou kartu, a pokud se nepletu, tak to byl na letošním šampionátu vůbec první trest za simulování.
     
    07:00
    Žlutou kartu dostává Rodrigo (Brazílie).
     
    6:51
    Dieguinho napřáhl v blízkosti půlící čáry k táhlé přízemní střele, která byla tečována jedním z hráčů Íránu a zamířila těsně vedle levé tyče!
     
    5:26
    Falcão nastoupil na hřiště a jeho přítomnost byla okamžitě znát! Kapitán Brazílie napřáhl na levém křídle k prudké přízemní střele, která s přispěním brankáře Samimiho zamířila vedle bližší levé tyče.
     
    3:46
    Rodrigo se na levém křídle pokusil o "kulišácký" lob, po kterém Samimi nedokázal míč udržet, naštěstí pro Írán ale v jeho blízkosti nestál žádný z Brazilců, který by dorážel.
     
    2:35
    Dyego byl zřejmě tím hráčem, který si z levého křídla navedl míč do středu hřiště na pravačku a jeho následná prudká střela zamířila těsně vedle vzdlenějšího pravého horního rohu brány!
     
    0:55
    Ari se na levém křídle ocitl ve skvělé šanci, jenže z úhlu přízemní střelou brankáře Samimiho nepřekonal, stejně jako před ním z opačné straně útočné poloviny Brazílie pálící Je!

    Tomáš Reiner

    Branky: 9. Falcão (Xuxa), 13. Falcão (Rodrigo), 29. Dieguinho, 48. Falcão – 14. Tayebi, 31. Kazemi (Tayebi), 37. Zadeh (Esmaeilpour), 48. Keshavarz (Javid), rozh. pen. Esmaeilpour

    Karty:   7. Rodrigo (BRA), 34. Rato (BRA) – 23. Tayebi (IRN), 36. Tavakoli (IRN)

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    1:0   Rodrigo (BRA)
    1:1   Ali Hassan Zadeh (IRN)
    2. série:
    1:1   Ari (BRA)
    1:2   Mohammadreza Sangsefidi (IRN)
    3. série:
    2:2   Falcão (BRA)
    2:3   Ahmad Esmaeilpour (IRN)


    Brazílie: Tiago (Guitta, Gian) – Rafael Rato, Ari, Dyego, Fernandinho – Rodrigo, Dieguinho, Je, Falcão (C), Bateria, Jackson, Xuxa. Trenér: Sergio (BRA).
    Írán: Samimi (Mohammadi) – Keshavarz (C), Esmaeilpour, Javid, Hassan Zadeh – Ahmadi, Kazemi, Tavakoli, Sangsefidi, Taheri, Alighadr, Tayebi, Bahadori. Trenér: Seyed Nazemalsharieh (IRN).

    Rozhodčí: Ondřej Černý (CZE). Druhý rozhodčí: Kamil Cetin (TUR). Třetí rozhodčí: Yuri Ferney Garcia Sanchez (COL). Časoměřič: Sasa Tomic (CRO)

    Diváci: 1576
    bahis siteleri