Česko – USA 4:3 (kon.)
konec
Česko
4:3 (1:1, 3:1, 0:1)
USA
Pátek 23.09.2016, 02:10 • Air Canada Center, Toronto • Světový pohár • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:49
    Tak to je nepříjemné! Rozehrávku Šustra zachytil Justin Abdelkader a za záchranou brzdu zatáhl Martin Hanzal, který jej zahákoval. Přesilovka Američanů, jež bude zřejmě brzy ještě vylepšena o šestého hráče v poli.
     
    41:51
    Teď už je hra přerušena. Pastrňáka zahákoval Zach Parise.
     
    26:36
    Američané budou hrát po reklamní přestávce přesilovku. Dvě minuty za hákování dostal Aleš Hemský.
     
    13:47
    Petr Mrázek (CZE) je dnes již podruhé potrestán! Tentokrát se ohnal po Abdelkaderovi a jsou z toho dvě minuty za hrubost.
     
    07:30
    Po komerční přestávce se pokračuje ve hře, ale bohužel je dvěma trestnými minutami penalizován Petr Mrázek (CZE). Českému brankáři se nešťastně zasekla hůl v bráně a jejím koncem zasáhl tvář Ryana Keslera.
     
    04:34
    Přesilová hra pro český výběr. Zach Parise (USA) za Mrázkovou bránou podrazil Hemského a dostává dvě trestné minuty.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 13. Z. Michálek (Palát, Hanzal), 27. M. Michálek, 37. Šustr (Voráček, Frolík), 38. M. Michálek (Hemský, R. Polák) – 15. Pavelski (Parise, Kane), 35. Abdelkader (Byfuglien, Suter), 43. McDonagh (Wheeler, Dubinsky)


    Česko: Mrázek (Neuvirth) – Šustr, Nakládal, R. Polák, Kempný, Z. Michálek, Jordán, Kundrátek – Pastrňák, Plekanec (C), Palát – Voráček, Hanzal, M. Michálek – Hemský, Sobotka, Frolík – Birner, Jaškin.
    USA: Bishop (41. Schneider) – Byfuglien, J. Johnson, Niskanen, McDonagh, Carlson, Suter – Wheeler, Kesler, Pacioretty – Kane, Stepan, van Riemsdyk – Oshie, Pavelski (C), Parise – Palmieri, Dubinsky, Abdelkader.

    Rozhodčí: Dwyer, Lee – Cormier, Miller

    Diváci: 11987
    bahis siteleri