Česko – USA 4:3 (kon.)
konec
Česko
4:3 (1:1, 3:1, 0:1)
USA
Pátek 23.09.2016, 02:10 • Air Canada Center, Toronto • Světový pohár • Skupina A
Předzápasové kurzy
Partner:
    42:23 Ryan MCDONAGH - 4:3
     
    42:23
    USA právě vstřelilo branku!
    Američané snižují ve vlastním oslabení! Hokejisté USA se odvážně vydali dopředu ve třech hráčích, Blake Wheeler nahrál puk před branku, kde RYAN MCDONAGH přetlačil bránícího Jakuba Voráčka a usměrnil kotouč za záda Petra Mrázka. Asistence: Blake Wheeler a Brandon Dubinsky.
    37:29 Milan MICHÁLEK - 4:2
     
    37:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle! O 39 sekund později je to 4:2! Rychlý protiútok vyřešil Aleš Hemský přihrávkou na z druhé vlny najíždějícího MILANA MICHÁLKA, který vymetl vzdálenější šibenici americké svatyně. Druhý zásah Michálka v utkání. Asistence: Aleš Hemský a Roman Polák.
    36:50 Andrej ŠUSTR - 3:2
     
    36:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    ANDREJ ŠUSTR dává svůj první gól za českou reprezentaci! Obránce Tampy si sjel až před branku, dostal kotouč od Voráčka a střelou z ostrého úhlu na bližší tyč zaskočil svého klubového spoluhráče Bena Bishopa. Asistence: Jakub Voráček a Michael Frolík.
    34:13 Justin ABDELKADER - 2:2
     
    34:13
    USA právě vstřelilo branku!
    Pasáž, kdy se jezdilo na obou stranách do přečíslení, ukončili gólem Američané! Skvěle to udělal Dustin Byfuglien, který se brzdou u mantinelu zbavil bránícího hráče a přesnou přihrávkou oslovil trestuhodně nepokrytého JUSTINA ABDELKADERA, jenž zakončoval do poloodkryté klece. Asistence: Dustin Byfuglien a Ryan Suter.
    26:03 Milan MICHÁLEK - 2:1
     
    26:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým podruhé v zápase vede! Od modré čáry hned dvakrát pálil Jakub Nakládal. Ve druhém případě se do brankoviště po hlavě vrhl MILAN MICHÁLEK a kotouč, zřejmě i s přispěním bránícího Ryana Sutera, končí za brankovou čarou – 2:1. Bez asistence.
    14:28 Joe PAVELSKI - 1:1
     
    14:28
    USA právě vstřelilo branku!
    Velmi rychlé vyrovnání amerického výběru. Patrick Kane rozjel na pravé straně útočného pásma skvělou kombinaci, která vyústila ve finální přihrávku přes předbrankový prostor a výborně postavený JOE PAVELSKI ranou z první poslal puk za záda přesunujícího se Mrázka. Asistence: Zach Parise, Patrick Kane
    12:43 Zbyněk MICHÁLEK - 1:0
     
    12:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nejprve se v dobré pozici zjevil Pastrňák, který neměl rychlost a zbrzdil akci, ale z následného zakončení se Češi radují! V ponechané výhodě po faulu na Pastrňáka totiž dostal kotouč na modrou čáru ZBYNĚK MICHÁLEK a jeho dělovka prošla přes Hanzalovu clonu až za záda překvapeného Bishopa. Asistence: Ondřej Palát, Martin Hanzal

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 13. Z. Michálek (Palát, Hanzal), 27. M. Michálek, 37. Šustr (Voráček, Frolík), 38. M. Michálek (Hemský, R. Polák) – 15. Pavelski (Parise, Kane), 35. Abdelkader (Byfuglien, Suter), 43. McDonagh (Wheeler, Dubinsky)


    Česko: Mrázek (Neuvirth) – Šustr, Nakládal, R. Polák, Kempný, Z. Michálek, Jordán, Kundrátek – Pastrňák, Plekanec (C), Palát – Voráček, Hanzal, M. Michálek – Hemský, Sobotka, Frolík – Birner, Jaškin.
    USA: Bishop (41. Schneider) – Byfuglien, J. Johnson, Niskanen, McDonagh, Carlson, Suter – Wheeler, Kesler, Pacioretty – Kane, Stepan, van Riemsdyk – Oshie, Pavelski (C), Parise – Palmieri, Dubinsky, Abdelkader.

    Rozhodčí: Dwyer, Lee – Cormier, Miller

    Diváci: 11987
    bahis siteleri