Carolina – Buffalo 3:2 (1:0 po s.n.) | New Jersey – NY Islanders 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Detroit 2:5 (kon.)
St. Louis – Washington 2:4 (kon.) | Dallas – Colorado 0:1 (kon.) | Calgary – Arizona 2:1 (1:0 po s.n.)
San Jose – Anaheim 0:2 (kon.)
konec
New Jersey Devils
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
New York Islanders
Čtvrtek 06.10.2016, 01:00 • Prudential Center, Newark • Příprava NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:18
    Domácí gólman míří na střídačku, Devils zkusí vyrovnat v šesti!
     
    53:40
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté z New Yorku jsou odměněni za svou aktivitu a dostávají se dnes podruhé do vedení! ANTHONY BEAUVILLIER proměnil z levého křídla přečíslení dva na jednoho tím nejlepším možným způsobem. 3:2 pro Islanders!
    Asistence: Josh Ho-Sang a Johnny Boychuk.
     
    46:25
    Tak tohle je komplikace pro New Jersey – další vyloučení! Joseph Blandisi (NJD) nešťastně vyhodil kotouč přes mantinel po statečném zblokování střely, Isles budou hrát 29 sekund proti třem.
     
    45:23
    Josh Ho-Sang naprosto krásným způsobem přihrál na hokejku Anthonyho Beauvilliera, který trefil tyčku domácí brány!
     
    44:54
    Šest z posledních sedmi trestů inkasovali domácí hokejisté. Ti se tak znovu budou muset bránit, jelikož Kyle Palmieri (NJD) podrazil Parenteaua ve středním pásmu.
     
    40:21
    Hned po 21 vteřinách ve třetí třetině míří na trestnou lavici Ben Lovejoy (NJD) za hákování Mathewa Barzala. Sudí dnes rozdávají velký počet trestů.
     
    33:45
    Přesilová hra se hostům moc nedařila a navíc je zkrácena, když se Johnny Boychuk (NYI) provinil nedovoleným bráněním.
     
    32:19
    Beau Bennett (NJD) míří na trestnou lavici a Islanders si zahrají další přesilovou hru. Dvě minuty za nedovolené bránění pro útočníka Devils.
     
    31:26
    Islanders právě vstřelili branku!
    Ostrované využívají přesilovou hru a srovnávají stav zápasu! Ke střele se dostal obránce Ryan Pulock. Schneider tento pokus ještě vyrazil, ale na dorážku ANDREWA LADDA byl již krátký – 2:2!
    Asistence: Ryan Pulock a PA Parenteau.
     
    30:44
    Josh Ho-Sang byl při střeleckém pokusu zblízka podražený Damonem Seversonem (NJD), hosté si tak devět sekund zahrají dvojnásobnou přesilovku.
     
    28:53
    Nikolaj Kuljomin rovněž unikl do dobré šance, ale Schneider ho vychytal. Během toho se faulu dopustil Kyle Quincey (NJD), jenž tak inkasuje dvě minuty za hákování.
     
    28:25
    Devils právě vstřelili branku!
    Hokejisté New Jersey se poprvé v utkání dostávají do vedení! Své třetí branky v přípravě se dočkal ADAM HENRIQUE, který dobře proměnil svůj samostatný únik na Thomase Greisse.
    Asistence: Taylor Hall.
     
    17:38
    Devils právě vstřelili branku!
    Znovu ale začínáme od začátku, je totiž vyrovnáno! Z pravé strany našel skulinku mezi brankou a Thomasem Greissem obránce BEN LOVEJOY!
    Asistence: Miles Wood a Nick Lappin.
     
    15:18
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté sice přesilovou hru nevyužili, vůbec jim to ale nevadí! Dvě vteřiny po konci Seversonova trestu totiž stav zápasu otevírá ALAN QUINE.
    Bez asistence.
     
    13:16
    Poprvé dnes čeká přesilová hra Ostrovany z New Yorku, když dvouminutový trest za hákování inkasuje Damon Severson (NJD).
     
    13:00
    Obrovská šance pro hostující celek! Josh Ho-Sang se dostal do samostatného úniku, ale jeho střelu vyškrábl Cory Schneider lapačkou na tyčku své branky.
     
    08:57
    Máme tu vzájemné vyloučení. Dvě minuty za podražení dostává Steve Bernier (NYI), současně je vyloučen také Nick Lappin (NJD) za nesportovní chování.
     
    05:09
    Po krosčeku Andrewa Ladda (NYI) se mstít rozhodl domácí forvard Miles Wood (NJD). Strhla se menší strkanice a oba aktéři jsou vyloučeni za hrubost, Ladd navíc za krosček – druhá přesilovka Devils!
     
    02:37
    Domácí si zahrají první přesilovou hru! Pavel Zacha vybojoval početní výhodu, když ho zahákoval PA Parenteau (NYI).

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 18. Lovejoy (Wood, Lappin), 29. Henrique (Hall) – 16. Quine, 32. Ladd (Pulock, Parenteau), 54. Beauvillier (Ho-Sang, Boychuk)


    New Jersey Devils: Schneider (Wedgewood) – Greene, Lovejoy, Auvitu, Quincey, Helgeson, Severson – Hall, Henrique, Bennett – Cammalleri, Zajac, Palmieri – Boucher, Zacha, Lappin – Wood, Blandisi, Speers.
    New York Islanders: Greiss (Gibson) – Hickey, Boychuk, de Haan, Hamonic, Pelech, Pulock – Kuljomin, Cizikas, Clutterbuck – Ladd, Barzal, Parenteau – Dal Colle, Quine, Ho-Sang – Johnston, Beauvillier, Bernier.

    Rozhodčí: Pollock, MacDougall – Shewchyk, Barton.

    Diváci: 7714
    bahis siteleri