Olomouc – Chomutov 1:4 (kon.) | Zlín – HC Litvínov 2:0 (kon.) | Vítkovice – Sparta 1:5 (kon.)
Třinec – Č. Budějovice 3:4 (po pr.) | Jihlava – Kladno 0:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
1:4 (1:2, 0:0, 0:2)
Piráti Chomutov
Pátek 07.10.2016, 14:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • DHL Extraliga juniorů • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:14
    Dvě minuty za vysokou hůl ještě odpyká další z olomouckých juniorů, a to Matěj Zabloudil.
     
    54:50
    Další přesilovka pro Piráty! Na dvě minuty míří na trestnou lavici Matic Jeklič (OLO), a to za hákování.
     
    52:07
    V obranném pásmu Olomouce zůstal ležet Kuba, který po chvíli za pomoci spoluhráčů míří na střídačku. Vypadá to na zranění nohy.
     
    50:32
    Z hranice brankoviště se snažil dostrkat puk za Sonnka Niňaj, toho zastavili dva z domácích, kteří rychle poslali kotouč mimo brankoviště.
     
    49:12
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chvíli na to je ale všechno jinak, když skulinku v Sonnkově výstroji našel DANIEL NOVÁK. Asistence: Tomáš Běhula, Jan Svoboda.
     
    46:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Rindošovi ještě lehl do střely jeden z vracejících se hráčů, na PETRA CHLÁNA najíždějícího z druhé vlny ale domácí trochu zapomněli a chomutovský útočník mířil přesně mezi Sonnka a pravou tyčku. Asistence: Josef Rindoš, Jiří Kopic.
     
    45:42
    Jelínek se až z vlastního pásma protáhl na levý kruh, trefil ale jen zadní mantinel.
     
    42:33
    Podlaha se za modrou čárou dostal k puku, vyvezl jej až na pravý kruh, odkud našel na levé straně najíždějícího Šťastného, ten ale trefil jen betony přesouvajícího se Pavláta.
     
    41:01
    Ve stejném čase je dvěma minutami potrestán Jiří Kališ (OLO), a to za nedovolené bránění.
     
    40:31
    Dvířka na trestnou se otevírají i pro chomutovského Michala Smutného, který si odpyká dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    39:35
    Po levé straně prosprintoval až před Pavláta Macuh, kterého se ještě před brankou snažil vytlačit jeden z hostujících obránců. Slovinský útočník tak mířil jen do betonů připraveného brankáře.
     
    34:51
    Za zásah do oblasti hlavy a krku je tak osobním trestem a pětiminutovým trestem potrestán Pavel Tomaník (OLO). Pětiminutový trest odpyká Josef Podlaha.
     
    34:51
    Po dohrání u pravého mantinelu v útočném pásmu Pirátů zůstal chvíli ležet na ledě jeden z hostujících hráčů. Po chvíli ale zamířil sám do kabin, jde zřejmě o tržnou ránu v obličeji.
     
    34:10
    Svoboda zkusil překvapit olomouckého brankáře střelou z hranice pravého kruhu, Sonnek ale včas sklapl betony.
     
    31:20
    Šilar se ve středním pásmu dostal k puku, přehlédl ale Jekliče, který neměl problém o puk ho obrat a ještě přihrát najíždějícímu Podlahovi. Střelu olomoucké patnáctky ale v mezikruží zvedl jeden z vracejících se hráčů.
     
    28:31
    Podruhé na trestnou lavici míří Adam Spálovský (OLO), který si odpyká menší trest za napadení.
     
    25:37
    Krásnou akci předvedl Macuh, který se i přes dotírající hráče protáhl po pravé straně před Pavláta, kolem branky a zkoušel zakončit. Puk se pak odrazil ještě k Tomaníkovi, jehož střela z hranice brankoviště ale prošla jen kolem Pavláta.
     
    23:30
    Velmi důrazný byl na brankovišti Kuba, ani přes několik dorážek ale puk za Pavláta nedostrkal.
     
    23:10
    Pavlát vyjel rozehrávat daleko až k levému kruhu. Do útoku spěchali Jelínek s Podlahou, chomutovský brankář ale stihl puk odehrát.
     
    22:02
    Beier posílal z pravé strany přihrávku Zabloudilovi, který mohl dorážet do odkryté branku, puk mu ale přeskočil hokejku.
     
    21:19
    U pravé tyčky dorážel Rindoš, tomu ale v poslední chvíli nadzvedl hokejku Dajčar.
     
    19:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Z dalšího gólu se nakonec po rychlém protiútoku radují hosté, když přesně k pravé tyči FILIP PALIČKA, který se tak trefil podruhé v utkání. Asistence: Daniel Šilar, Jan Svoboda.
     
    18:48
    Hostující obránce přebruslil střídající Macuh, ten ale od levé tyčky neměl komu nahrát.
     
    16:36
    Kopic napodruhé! Chomutovský obránce to zkusil tvrdou střelou z vrcholu levého kruhu, proti jeho střele ale Sonnek vytáhl výborný zásah lapačkou a přerušil hru!
     
    13:03
    Svoboda se po levé straně protáhl až ke kruhu, kde ještě obhodil vracející se hráče. Jeho střela ale jen orazítkovala zadní mantinel.
     
    11:44
    Piráti právě vstřelili branku!
    Sotva jsou domácí kompletní, tahá Sonnek puk přece jen ze sítě. Po závaru před brankou dokázal dostrkat kotouč za olomouckého brankáře FILIP PALIČKA. Asistence: Petr Chlán, Daniel Šilar.
     
    11:35
    Spálovský, vracející se z trestné lavice, dobře našel u druhého mantinelu střídajícího Kubu a poslal mu dlouhou křižnou přihrávku. Pro olomouckou osmadevadesátku byla ale příliš dlouhá.
     
    11:27
    Zaváhání hostů v útočném pásmu potrestal Beutl, který je u mantinelu obral o puk a kotouč vyhodil pryč z vlastní třetiny.
     
    09:31
    Kopic to zkusil tvrdou střelou téměř od modré, jeho pokus ale jen škrtl Sonnkův pravý beton.
     
    09:04
    Olomoučtí si ale přesilovku zkrátili. Adam Spálovský zřejmě u levého mantinelu zasáhl jednoho z Pirátů vysokou holí a míří na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    07:25
    První přesilovku utkání si zahrají Kohouti. Filip Palička před vlastní brankou podrazil jednoho z domácích, a tak putuje na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    07:03
    Polák si najel až před olomouckého brankáře a čekal na přihrávku, ta se k němu ale přes bránící hráče nedostala.
     
    05:59
    Palička se střelou chvíli otálel, pak si ale na pravé straně našel ideální střelecké místo a zkusil pozornost Sonnka. Olomoucký brankář ale jeho pokus u pravé tyčky dobře viděl a kotouč schoval mezi betony.
     
    05:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti si párkrát prohodili puk před Pavlátem a MATĚJ ZABLOUDIL mířil přesně do odkryté části branky. Asistence: Jan Beier.
     
    02:18
    Do útoku kličkoval Novák, toho ale v souboji jeden na jednoho Jelínek obral o puk.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 6. Zabloudil (Beier) – 12. Palička (Chlán, Šilar), 19. Palička (Šilar, Svoboda), 47. Chlán (Rindoš, Kopic), 50. Novák (Běhula, Svoboda)


    HC Olomouc: Sonnek (Galuška) – Dajčar, Spurný, Spálovský, Holiš, Kališ, Beutl – Janků, Zabloudil, Říčka, Podlaha, Beier, Macuh, Marek (C), Tomaník, Jelínek, Jeklič, Šťastný, Kuba.
    Piráti Chomutov: Pavlát (Strejc) – Kopic, Novák, Lidák (C), Smutný, Běhula, Hajič – Polák, Niňaj, Palička, Részegh, Rindoš, Chlán, Svoboda, Navrátil, Šilar, Adámek.

    Rozhodčí: Koziol – Lukš, Hanzlík
    bahis siteleri