Olomouc – Chomutov 1:4 (kon.) | Zlín – HC Litvínov 2:0 (kon.) | Vítkovice – Sparta 1:5 (kon.)
Třinec – Č. Budějovice 3:4 (po pr.) | Jihlava – Kladno 0:3 (kon.)
konec
HC Vítkovice Ridera
1:5 (1:1, 0:1, 0:3)
HC Sparta Praha
Pátek 07.10.2016, 17:00 • Ostravar aréna • DHL Extraliga juniorů • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta využívá i přesilovou hru, po nahrávce Jeřábka se může radovat VOJTĚCH KULDA – 1:5. Asistence: Radek Jeřábek, Martin Jandus.
     
    51:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak to pro domácí nevěstí nic dobrého. Vhazování u vítkovické klece vyhráli hosté a MARTIN DUBSKÝ zvyšuje na 1:4 z pohledu domácích. Asistence: Petr Maršoun.
     
    50:41
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle je lekce z produktivity. Hosté se tentokrát nenechali obrat o puk a třetí branku tak přece jen přidává VOJTĚCH KULDA – 1:3. Asistence: Tomáš Jandus.
     
    27:33
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté strhávají vedení na svou stranu, Dubský vyslal do sóla PETRA MARŠOUNA, který se tváří v tvář Daňovi nemýlil – 1:2. Asistence: Martin Dubský, Filip Eliáš.
     
    19:59
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno!! Se zvukem sirény ukončují první třetinu srovnává DOMINIK MORAVČÍK – 1:1. Asistence: Dominik Raška, Jakub Kmošek.
     
    02:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté otevírají utkání prvním gólem, kombinací se Sparta dostala do pásma, po nahrávce Martina Janduse mířil přesně TADEÁŠ PEJCHAL – 0:1. Asistence: Martin Jandus, Tobiáš Mrkvička.

    Monika Baloghová

    Branky a nahrávky: 20. Moravčík (Raška, Kmošek) – 3. Pejchal (Jandus M., Mrkvička), 28. Maršoun (Dubský, Eliáš), 51. Kulda (Jandus T.), 52. Dubský (Maršoun), 58. Kulda (Jeřábek, Jandus M.)


    HC Vítkovice Ridera: Daňa (Kardinál) – Malík, Šendera, Mrowiec, Veřmiřovský, Štěpánek, Weintritt, Gabrhelík – Spratek, Malina, Hartmann – Kmošek, Raška, Moravčík – Toman, Baláž, Blaško – Kosina
    HC Sparta Praha: Wolf (Nahodil) – M. Jandus, Janda, Eliáš, Mrkvička, Jeřábek, Duben, Sedliský – T. Jandus, Svoboda, Seniov,Jaššo, Maršoun, Kulda, Pejchal, Chlouba, Krátký, Dubský, Wojnar

    Rozhodčí: Mikula – Hlavatý, Tošenovjan
    bahis siteleri